Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Αλκμααρ – Λάτσιο, υπόσχονται γκολ!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 13:32

H AZ πραγματοποίησε μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης πριν μια εβδομάδα και οι φιλοξενούμενοι καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε μια αναμέτρηση που μπορεί να… ξεφύγει και πάλι στο σκορ.

 

Europa Conference League: Αλκμααρ – Λάτσιο, υπόσχονται γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλκμααρ - Λάτσιο

Ρεβάνς για την φάση των “16”. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λάτσιο με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Λάτσιο – Αλκμααρ 1-2
22:00, Cosmote Sport 7 HD

Άλκμααρ

Η Αλκμααρ πέτυχε σπουδαίο διπλό στο πρώτο ματς, φανερώνοντας για μια ακόμη φορά επιθετικές αρετές. Βρέθηκε να κυνηγά το σκορ (18’), αλλά έφθασε στην ανατροπή (63’) και στην συνέχεια άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Το Σάββατο «πάτησε» στο γρήγορο γκολ και παρότι έπαιξε με την φωτιά, έκαμψε την αντίσταση της Γκρόνινγκεν και με την τρίτη σερί νίκη συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής.

"Ξέρω ότι η Ρόμα κέρδισε το κύπελλο την περασμένη σεζόν. Και η Λάτσιο θα έχει έρθει εδώ για να μας κερδίσει, όχι για μια τουριστική επίσκεψη στην Ολλανδία» τόνισε στη τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Επιστροφές
Επιστρέφει μετά από καιρό ο βασικός στόπερ Μπούκεμα αλλά παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, διαθέσιμος και ο βασικός μπακ Σουγκαβάρα που ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Ξανά εκτός ο βασικός Βιτ (μ.), όπως και οι Ντέκερ, Βανχούσντεν, Μπαζούρ (α.).

Πιθανή σύνθεση: Ράιαν – Σουγκαβάρα, Χους, Χατζηδιάκος, Κερκέζ – Κλάσι, Μάινανς, Ρέιντερς – Όντγκααρντ, Παυλίδης, Κάρλσον

Λάτσιο

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο πρώτο ματς αλλά στην συνέχεια ήταν μάλλον αλαζονική και είδε την Αλκμααρ να γυρίζει το σκορ και παρότι είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να απαντήσει. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι «λατσιάλι» που παράλληλα παλεύει για την τετράδα στην Serie A προερχόμενη από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μπολόνια (0-0) ενώ ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι με τη Λάτσιο.

«Μόνο αν έχουμε κίνητρο μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», είπε ο Σάρι, ο οποίος δεν φοβάται πως οι παίκτες του σκέφτονται ήδη το ντέρμπι. "Ας σταματήσουμε με όλες αυτές τις ανοησίες και ας αποκαλούμε τους ποδοσφαιριστές ηλίθιους. Κάποιος που κερδίζει χιλιάδες ευρώ το μήνα δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία. Δεν μπορεί να βρει ένα παιχνίδι πιο σημαντικό από ένα άλλο".

Με απουσίες
Όπως και στο πρώτο ματς, δεν υπολογίζεται και πάλι ο ηγετικός επιθετικός Ιμόμπιλε που δεν ρισκάρει πριν το ντέρμπι. Νέο πρόβλημα ο χρήσιμος μπακ Χισάι, έτοιιμος ο στόπερ Πάτρικ.

Πιθανή σύνθεση: Μαξιμιάνο – Λάτζαρι, Χίλα, Καζάλε, Μάρουσιτς – Μπάσιτς, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο – Καντσελιέρι, Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.4 3.15 2.32 1.58 2.22 1.18 4.25 1.9 1.77 1.55 1.32 1.32
Άλκμααρ - Λάτσιο / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Αλκμααρ αναστάτωσε το φαβορί πριν μια εβδομάδα και μπορεί να βάλει εκ νέου δύσκολα στην χωρίς Ιμόμπιλε, Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν βέβαια ποιότητα και δυσκολία και ορθώς προσφέρονται έστω και οριακά ως φαβορί. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το over (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr