Ποδόσφαιρο

Α' Πολωνίας: Τελεσίγραφο στον κόουτς της Γκόρνικ Ζάμπρζε

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 13:22

Με δύο αναμετρήσεις αρχίζει η 19η αγωνιστική στην Ekstraklassa, δοκιμασία της Λέγκια στην έδρα της Ραντόμιακ

Α' Πολωνίας: Τελεσίγραφο στον κόουτς της Γκόρνικ Ζάμπρζε

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Πολωνίας

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ-ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ

Αλλο ένα παιχνίδι με καλή εκκίνηση αλλά... άσχημο αποτέλεσμα για την Γκόρνικ Ζάμπρζε, δίκαιη ήττα από την Γιαγκελόνια (2-1). Η Γκόρνικ με το που δέχτηκε την ισοφάριση, απογοητεύτηκε. Τελεσίγραφο από τον αθλητικό διευθυντή Λούκας Μίλικ στον κόουτς για νίκη αλλιώς θα αποχωρήσει από την ομάδα. Έχει μια νίκη στους εννέα τελευταίους αγώνες (1/2/6). Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, στο γήπεδο της δεν έχει νίκη τέσσερα σερί παιχνίδια (0/2/2).

Ολα έδειχναν ότι η Βίσλα Πλοκ ήταν κοντά σε μια σπουδαία νίκη. Καλύτερη σε όλο τον αγώνα με την Βίτζεβ Λοτζ αλλά με ένα κατά λάθος γκολ έχασε το τρίποντο (1-1). Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε καλή εμφάνιση ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Απογοητευμένος ο κόουτς Στάνιο με το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα του άρεσε. Έχει την ίδια απόσταση από την Ευρώπη αλλά και από τον κίνδυνο. Εκτός έδρας μετράει δέκα αγώνες δίχως νίκη (0/3/7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδικούνται από την συγκομιδή τους οι γηπεδούχοι, αλλά η Βίσλα Πλοκ αδικείται από τις.. αποδόσεις. Δεν είναι για 1,95 ο άσος, στροφή στο σύνολο 2-3 τερμάτων με την ίδια απόδοση.

ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Ραντόμιακ προηγήθηκε της Κορόνα αλλά δεν άξιζε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι και ηττήθηκε δίκαια. Πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο χάνει συνεχόμενα ματς η ομάδα του κόουτς Λεβαντόβσκι και βλέπει να απομακρύνονται οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Βέβαια ο στόχος πάντα ήταν η σωτηρία και ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Στο γήπεδό της μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς (1/1/3). Εκτός ο μέσος Νασιμέντο (13 ματς/3 γκολ/2 ασιστ) και ο επιθετικός Λεάντρο (15 ματς/1 ασίστ).

Την διαφορά στο ματς της Λέγκια με την Σταλ Μίελετς την έκανε ο τερματοφύλακας. Έπιασε τα άπιαστα, σταμάτησε την Σταλ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του κόουτς Ρούνιαϊτς (2-0). Κράτησε το μηδέν για δεύτερο σερί ματς. Δεν εντυπωσιάζει επιθετικά αλλά παίρνει νίκες και παραμένει στο -9 από την κορυφή. Αήττητη έντεκα παιχνίδια (7/4/0). Εκτός έδρας έχει τρία συνεχόμενα Under. Επιστρέφει στο κέντρο από τιμωρία ο αρχηγός Ζοσουέ. Εκτός οι Γιόχανσον (11 ματς/1 γκολ), Καρλίτος (14 ματς/1 γκολ/3 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντίο Ευρώπη για την Ραντόμιακ, πλέον καλείται να δώσει μάχη παραμονής. Εξυπακούεται πως η Λέγκια είναι ανώτερη, αλλά δεν εντυπωσιάζει και το διπλό του 2,25 χρειάζεται μία κάλυψη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr