Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Goal/goal στη Χάβρη

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 01:14

Η Σεντ Ετιέν μπορεί να βάλει δύσκολα στη Χάβρη και το Goal/goal δείχνει καλή περίπτωση. Αξίζει το διπλό της Γκινγκάμπ.

Β’ Γαλλίας: Goal/goal στη Χάβρη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Γαλλίας.

ΧΑΒΡΗ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ


Η Χάβρη βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μετς, αλλά ισοφάρισε (1-1), με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να μη νίκησε, ωστόσο διεύρυνε το αήττητο σερί στα 25 ματς, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 27 αγώνες! Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και έχει βάλει τις βάσεις για την άνοδο. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Λορίς (18/2) και ο επιθετικός Αλιούι (17/5).

Η Σεντ Ετιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Αμιάν, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση (1-1). Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις νίκες. Ωστόσο, διατηρήθηκε αήττητη σε 6ο ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες, δεν έχει καταφέρει πάντως να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under. Εκτός ο μέσος Μουεφέκ (13/0, 6 αλλ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάβρη προφανώς υπερέχει, αλλά η Σεντ Ετιέν είναι σε καλό… φεγγάρι. Θα επιλέξουμε το Goal/goal (1,95).

ΚΕΒΙΓΙ-ΜΕΤΣ

Η Κεβιγί έχασε 0-2 από την Νιμ, δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 66’ – 71’. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των πέντε αγώνων. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, μπορεί να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο, αλλά σε γενικές γραμμές έχει καλή παρουσία. Εντός έδρας, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια. Τα 14 από τα τελευταία 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Under. Εκτός ο μέσος Σισέ (8/1).

Η Μετς προηγήθηκε κόντρα στη Χάβρη, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Διατηρήθηκε αήττητη στο πρωτάθλημα για 14ο διαδοχικό ματς (με οκτώ επιτυχίες), επίδοση που είναι η καλύτερη της στη σεζόν, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 16 παιχνίδια και διεκδικεί την άνοδο. Οι οκτώ από τους εννέα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός Εν' Ντοράμ (13/1) και ο μέσος Τζάλοου (20/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο Under και αυτή θα είναι η επιλογή μας (1,50).


ΑΝΕΣΙ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Η Ανεσί βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Γκρενόμπλ, ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δεύτερο γκολ και έχασε 1-2. Στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία νίκη σε έξι αγώνες. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, πλησίασε την επικίνδυνη ζώνη και πλέον αυξήθηκε η πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Over. Τιμωρημένος ο μέσος - αρχηγός Παζό (19/1). Εκτός είναι και ο μέσος Ντεμονσί (16/0).
Η Γκινγκάμπ επικράτησε 2-0 της Ντιζόν, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και παίζοντας από το 25’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ματς χωρίς επιτυχία. Είναι στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από τις θέσεις ανόδου. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/goal. Εκτός οι αμυντικοί Μανσό (18/0), Εμπόα (8/0), Λεμονιέ (4/1), ο μέσος Λουιζέρ (20/1) και ο μεσοεπιθετικός Μεργκέμ (5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ανοδική πορεία η Γκινγκάμπ, αξίζει το διπλό το οποίο αγγίζει τον τριπλασιασμό!

ΣΟΣΟ-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Σοσό βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπορντό, ισοφάρισε, ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, τελικά το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά διατηρήθηκε αήττητη σε 8ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Παρέμεινε στην 3η θέση, αλλά εξακολουθεί να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under. Χωρίς προβλήματα.

Η Γκρενόμπλ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με την Ανεσί, ισοφαρίστηκε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε και πάλι και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να βρεθεί στις θέσεις ανόδου. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Φιτον (27/8). Εκτός είναι ακόμη ο αμυντικός Πακιέ (16/0) και ο μέσος Ενγκαντό (13/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Σοσό, ο άσος είναι η λογική επιλογή (1,75).

ΠΑΡΙ-ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Παρί πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αμιάν και επικράτησε με 3-0. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πλέον, απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και αισθάνεται πιο ήσυχη. Οι πέντε τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over. Εκτός ο επιθετικός Γκορί (26/0).
Η Μπαστιά προηγήθηκε κόντρα στη Βαλενσιέν, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση (2-2). Εμεινε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι σε ανοδική πορεία και προσπαθεί να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις θέσεις ανόδου. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/goal. Εκτός είναι ο γκολκίπερ Πλασίντ (20 συμμ.) και ο αμυντικός Εν Ντιάιγ (19/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, θα προσανατολιστούμε στο Goal/goal σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΑΜΙΑΝ-ΡΟΝΤΕΖ

Η Αμιάν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Παρί και έχασε 0-3. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, ενώ στα έξι τελευταία ματς έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται, πάντως, σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας, στο πρωτάθλημα έχει μία επιτυχία σε επτά ματς, εκ των οποίων τα έξι έχουν έρθει Under. Εκτός ο στόπερ Μεντί (20/1) και ο μεσοαμυντικός Ζελέν (18/0).
Η Ροντέζ επικράτησε της Καέν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2. Προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε γκολ, στη συνέχεια έκανε το 3-1 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αλλά παραμένει σε πίεση. Εκτός ο γκολκίπερ Εμ Πασί (16 συμμ.) και ο αμυντικός Μουγιοκολό (16/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ροντέζ είναι σε ανοδική πορεία και περιμέναμε το σετ αποδόσεων πιο ισορροπημένο. Σηκώνει κόντρα ο άσος.

ΝΙΟΡ-ΛΑΒΑΛ

Η Νιόρ έχασε 0-1 από την Πο, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Βρέθηκε στην τελευταία θέση και μεγάλωσε ακόμη περισσότερο η πίεση. Εντός έδρας, έχει τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Χωρίς προβλήματα.
Η Λαβάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Παρί ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε 1-2. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων, ενώ στα έξι τελευταία ματς έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Εχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία και μεγάλωσε ακόμη περισσότερο η πίεση όσον αφορά στην παραμονής της. Εκτός οι αμυντικοί Μπαλντέ (9/1) και Ντιό (8/2) και ο πρώτος σκόρερ Ματζιοτί (15/7).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται ισορροπημένο ματς, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,05).

ΝΤΙΖΟΝ-ΠΟ

Η Ντιζόν στο 25’ με την Γκινγκάμπ έμεινε με δέκα παίκτες, στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 0-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γκρενόμπλ (1-0), η οποία είναι και η μοναδική σε οκτώ ματς. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τραορέ (22/0). Εκτός είναι ακόμη οι αμυντικοί Κονγκρέ (17/0) και Ροκιά (9/0) και ο 2ος σκόρερ Σάντε Σίλβα (22/6).


Η Πο, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Νιόρ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς και βελτιώθηκε το κλίμα. Πάντως, παραμένει σε πίεση καθώς είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Under. Εκτός είναι ο αμυντικός Σο (17/0) και οι επιθετικοί Τζορτζ (15/1) και Μπα (8/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Under εμφανίζεται συχνά στα παιχνίδια των δύο ομάδων και αυτή θα είναι η επιλογή μας (1,55).

ΚΑΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Η Καέν έχασε από την Ροντέζ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2, μείωσε, στη συνέχεια δέχθηκε 3ο γκολ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των πέντε αγώνων και έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over και Goal/goal. Εκτός είναι ο αμυντικός Ομπιάνγκ (11/0) και ο μέσος Σερί (13/0).
Η Βαλενσιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπαστιά, έκανε την ανατροπή, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Σε 13 παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, για την ώρα δεν κινδυνεύει, αλλά καλείται να βελτιωθεί ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες στη συνέχεια. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal. Εκτός ο αμυντικός Κιφό (16/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προφανώς η Καέν είναι καλύτερη, λογικός άσος (1,70).

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΜ

Η Μπορντό προηγήθηκε κόντρα στη Σοσό, ισοφαρίστηκε, στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, τελικά το ματς τελείωσε 1-1. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Πάντως, διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι αγώνες και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Τα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal. Χωρίς προβλήματα.

Η Νιμ επικράτησε 2-0 της Κεβιγί, με δύο γκολ στο διάστημα 66’-71’. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες και βελτιώθηκε η ψυχολογία. Πάντως, παραμένει σε πίεση καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under. Εκτός είναι οι αμυντικοί Λαμπόν (17/0) και Σατζούτ (14/0) και ο μέσος Τόμασεν (12/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπορντό υπερέχει έναντι της Νιμ και είναι το φυσιολογικό φαβορί (1,55).


Βαθμολογία -

17/03/2023Ligue 2
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Χάβρη Χάβρη 56 27 15 11 1 37 12 25
2 Μπορντό Μπορντό 47 27 13 8 6 38 23 15
3 Σοσό Σοσό 46 27 13 7 7 43 23 20
4 Μετς Μετς 45 27 12 9 6 41 25 16
5 Μπαστιά Μπαστιά 42 27 12 6 9 31 30 1
6 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 41 27 11 8 8 27 23 4
7 Καέν Καέν 40 27 10 10 7 32 28 4
8 US Κεβιγί US Κεβιγί 39 27 10 9 8 30 28 2
9 Παρί Παρί 37 27 10 7 10 28 28 0
10 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 37 27 10 7 10 35 36 -1
11 Αμιάν Αμιάν 37 27 10 7 10 29 32 -3
12 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 33 27 7 12 8 27 32 -5
13 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 32 27 9 8 10 39 41 -2
14 Αννεσύ Αννεσύ 32 27 8 8 11 29 33 -4
15 Λαβάλ Λαβάλ 31 27 9 4 14 31 40 -9
16 Πο Πο 30 27 7 9 11 21 31 -10
17 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 28 27 6 10 11 26 36 -10
18 Ντιζόν Ντιζόν 26 27 6 8 13 24 33 -9
19 Νιμ Νιμ 26 27 7 5 15 28 42 -14
20 Νιόρ Νιόρ 23 27 6 5 16 24 44 -20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr