Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Πολλά γκολ στο Μάντσεστερ

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 08:43

Η Μάντσεστερ Σίτι ανοίγει το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μπέρνλι.

Κύπελλο Αγγλίας: Πολλά γκολ στο Μάντσεστερ

Το Κύπελλο Αγγλίας είναι στα προημιτελικά και σήμερα Σάββατο (18/3) έχει το Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Το Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι ξεκινάει στις 19:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 8.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα 21 τελευταία εντός με την Μπέρνλι έχοντας 16 νίκες.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 7-0 μεσοβδόμαδα τη Λειψία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πέντε σερί νίκες και αήττητο εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ φέτος στο Κύπελλο, έχει κερδίσει τα 10 τελευταία εντός στον θεσμό με 41-4 τέρματα. Ενώ θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά πέμπτη σερί σεζόν.
Ο Φόντεν έχει πετύχει 10 γκολ στο Κύπελλο από το ντεμπούτο του στον θεσμό το 2019, ενώ ο Μάχρεζ έχει έξι γκολ και 2 ασίστ στις τελευταίες επτά συμμετοχές του.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα. Βέβαια ο Πεπ Γουαρδιόλα προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτι που συνηθίζει σε αγώνες κυπέλλου.

Μπέρνλι

Η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι κέρδισε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Χαλ με 3-1 και είναι αήττητη στα τελευταία 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βινσέντ Κομπανί επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου της ομάδας του από το 2002-03.

Θέλει πρώτη πρόκριση σε ημιτελικά από το 1973-74. Τελευταία νίκη στην έδρα της Σίτι το 1973. Ο αρχισκόρερ Τέλα έχει πετύχει πέντε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο μπακ Χάργουντ – Μπέλις και ο μέσος Μπράουνχιλ, αμφίβολος ο μέσος Τσουρλίνοφ και ο δεύτερος σκόρερ Ροντρίγκεζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.12 7.5 22 2.7 1.4 1.7 2.02 2.35 1.52 1.02 1.07 5.85
Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι / Εκτίμηση

Τεράστιο φαβορί η Σίτι, η Μπέρνλι πάντως θα χρησιμοποιήσει το ματς ως πρόβα Πρέμιερ Λιγκ και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Over 3.5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr