Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Μίντλεσμπρο

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 08:57

Η Μίντλεσμπρο θέλει να συνεχίσει να πιέζει για την απ’ ευθείας άνοδο το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Μίντλεσμπρο

Η Championship έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα Σάββατο (18/3) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπλάκπουλ διέλυσε την ΚΠΡ με εξάρα μεσοβδόμαδα και ελπίζει ακόμα για τη σωτηρία επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες, στο δεύτερο τρίποντο σε 20 αγωνιστικές, ενώ πέτυχε σε ένα ματς τα διπλάσια γκολ απ’ όσα είχε σκοράρει στα προηγούμενα επτά. Η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι είναι αήττητη σε έξι αγώνες εντός, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες. Εκτός οι Γκέιμπριελ, Εκπιτέτα, Γκουντ (μπακ), Στιούαρτ, Μπρίντκατ, Τράιμπουλ (μέσοι), Μπίσλι, Λέιβερι (επιθ.), αμφίβολος ο Μαντάιν (δεύτερος σκόρερ).

Η Κόβεντρι του Μαρκ Ρόμπινς με δεύτερο σερί Χ και τρίτο σε τέσσερις αγωνιστικές δεν πλησίασε την εξάδα, αν και έχει αήττητο οκτώ αγωνιστικών και μία ήττα σε δέκα. Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Γκιόκερες, έχει δύο γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με Μπλάκπουλ, ενώ σκόραρε στα πέντε τελευταία ταξίδια πρωταθλήματος που η ομάδα του βρήκε γκολ. Εκτός ο μέσος Ο’ Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες, εξαιρετικά αμφίβολοι Πάλμερ, Κέλι (μέσοι) και ο δεύτερος σκόρερ Άλεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο Χ και μπορούν να προσφέρουν άλλο ένα ισορροπημένο ματς.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Μίντλεσμπρο έφερε Χ μετά από 17 αγωνιστικές και έμεινε σε τρίτη σερί αήττητη, αλλά έχασε έδαφος για τη δεύτερη θέση, παρ’ όλο που έχει μόνο δύο ήττες σε 14 ματς και τρεις σε 20. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ είναι αήττητη δέκα σερί αγώνες εντός. Ο Άκπομ σκοράρει πέντε σερί εντός έδρας ματς, αλλά και στα πέντε τελευταία συνολικά στα οποία η Μπόρο σκόραρε. Εκτός ο μπακ Κλαρκ, αμφίβολος ο τρίτος σκόρερ, μέσος Κρουκς.

Η Πρέστον πήρε δεύτερη σερί νίκη στο Ρόδεραμ και δεν εγκαταλείπει τη μάχη για την εξάδα, έχοντας αήττητο επτά αγωνιστικών, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες, όλες under 2.5. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου, έχει μία ήττα σε έξι ταξίδια. Σκοράρει και στα δύο τελευταία ματς με τους Κάνον και Έβανς, ενώ ο πρώτος έχει πετύχει γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός ο δεύτερος σκόρερ Ρίις και ο μέσος ΜακΚαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα γίνει μάχη, ποντάρουμε στον Άκπομ που συνεχίζει τη φοβερή σεζόν και ειδικά εντός έδρας σπάνια μένει χωρίς γκολ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μίλγουολ του Γκάρι Ρόουετ κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Σουόνσι και με δύο συνεχόμενες νίκες παραμένει στην πρώτη εξάδα, έχοντας μία ήττα σε επτά παιχνίδια και μόλις δύο στα τελευταία 11. Έχει κερδίσει φέτος τα περισσότερα ματς στην Τσάμπιονσιπ τα οποία έχουν διεξαχθεί Σάββατο (13). Εντός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ματς, ο Φογκλζάμερ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός οι μέσοι Μίτσελ, Στάιλς, Μπέρι και ο επιθετικός Μπένετ, αμφίβολος ο επιθετικός Εμάκου.

Η Χάντερσφιλντ σκόραρε μετά από τέσσερα ματς αλλά δεν πήρε νίκη πέμπτη σερί αγωνιστική και παραμένει στην ουρά με ένα τρίποντο σε 13. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ είναι χωρίς νίκη εκτός επτά ματς, με τέσσερις σερί ήττες, αλλά δεν έχει χάσει πέντε συνεχόμενα ταξίδια εκτός Πρέμιερ Λιγκ από το 2007. Εκτός o βασικός τερματοφύλακας Νίκολς, ο μπακ Τέρτον και οι μέσοι Ανιορίν, Νακαγιάμα, Χάι, αμφίβολοι οι μπακ Χέντλι, Αγινά και οι μέσοι Νοκάρ, Χολμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίλγουολ σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Χάντερσφιλντ έχει δυναμώσει αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια. Under.

ΚΠΡ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η ΚΠΡ συνετρίβη στο Μπλάκπουλ και ανησυχεί για παραμονή με έξι ήττες σε επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκάρεθ Έινσγουορθ κέρδισε το προηγούμενο εντός έδρας, αλλά είναι η μοναδική της νίκη εκεί σε δέκα και δεν έχει σερί νικών ως γηπεδούχος από τον Οκτώβριο. Εκτός ο αναπλ. τερμ. Γουόλς και ο μπακ Μπαλόγκουν , αμφίβολοι οι μπακ Λερντ, Πάαλ, Κλαρκ-Σόλτερ, ο μέσος Σαΐρ (δημιουργός 12 γκολ), ο ένας αρχισκόρερ Γουίλοκ και ο δεύτερος σκόρερ Ρόμπερτς.

Η Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στις ήττες και έχει ένα τρίποντο σε επτά αγώνες. Η ομάδα του Τζον Γιούστας εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ, με πέντε ήττες στις οποίες δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Μετρά τρεις σερί ήττες στο Λονδίνο και δεν έχει κερδίσει εκεί σε εννέα ταξίδια. Eκτός oι μπακ Ουίλιαμς, Σάντερσον, oι μέσοι Γκάρντνερ, Μπέλιγχαμ και ο δεύτερος σκόρερ Ντίνι, αμφίβολος ο μπακ Λοντζέλο και ο μέσος Κάμπελ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μπακούνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eυκαιρία της ΚΠΡ να επανέλθει στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα που δεν τα πηγαίνει καλά στα συνεχόμενα ματς λόγω μικρού ρόστερ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΧΑΛ

Η Ρέντινγκ του Πολ Ινς έχασε τέταρτο σερί παιχνίδι μεσοβδόμαδα από την Μπλάκμπερν και δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα εντελώς με την παραμονή, έχοντας πέντε ήττες σε έξι ματς. Εντός έδρας είναι δυνατότερη, έχοντας πετύχει εκεί δέκα από τις 13 φετινές νίκες της, αν και προέρχεται από δύο σερί ήττες ως γηπεδούχος. Εκτός ο μπακ Χάτσινσον, οι μέσοι Eτζάρια, Τέτεκ και ο επιθετικός Μεϊτέ, αμφίβολοι οι μπακ Ραχμάν, Νταν, Γιάντομ, Χόιλετ και ο δεύτερος σκόρερ Κάρολ, τιμωρημένος ο μέσος Λουμ.

Η Χαλ του Λίαμ Ροσίνιορ δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί την Μπέρνλι μεσοβδόμαδα και οδεύει προς τη βαθμολογική αδιαφορία, χωρίς τρίποντο δύο αγωνιστικές και με μόνο μία νίκη σε επτά. Εκτός έδρας τα πήγαινε καλά νωρίτερα στη σεζόν, αλλά πλέον είναι πέντε ταξίδια χωρίς νίκη, σκοράροντας μόνο δύο φορές. Τελευταία νίκη στην έδρα της Ρέντινγκ το 2016. Εκτός οι τερματοφύλακες Ίνγκραμ, Μπάξτερ (παίζει ο Ντάρλοου) και οι Κρίστι (μπακ), Γουντς (μέσοι), Κόβιλ (μεσοεπιθετικός), Κόνολι, Τέτε (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέντινγκ έχει ξανά πολλές απουσίες, το ίδιο και η Χαλ, που έχει όμως μεγαλύτερο ρόστερ και έχει πάρει μερικά καλά αποτελέσματα εκτός έδρας τελευταία. Χ2.

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Ρόδεραμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα μεσοβδόμαδα από την Πρέστον και πλησίασε πάλι την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ παραμένει πάντως πιο δυνατή στο γήπεδό της, όπου έχει πάρει επτά από τις εννέα φετινές της νίκες. Έχει κερδίσει μόλις πέντε παιχνίδια φέτος τα οποία έγιναν Σάββατο, μόνο άλλες δύο ομάδες έχουν κερδίσει λιγότερα. Εκτός ο μέσος Γουάιλς και ο μπακ Χολ, αμφίβολοι οι μπακ Μόρισον, Ράιτ, ο μεσοεπιθετικός Κίνα και ο δεύτερος σκόρερ Ράθμποουν.

Η Κάρντιφ έσωσε τον πόντο με Γουέστ Μπρομ. αλλά είναι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλησίασε την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, έχει πληρώσει ένα over 2.5 σε 15 αγωνιστικές, ενώ εκτός έχει πέντε ήττες (χωρίς να σκοράρει) σε έξι αγώνες, μένοντας χωρίς γκολ σε 12 από τα τελευταία 17 ταξίδια. Εκτός ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κόλινς, αμφίβολος ο μέσος - αρχισκόρερ Ρόμπινσον και ο μέσος Γουίκαμ. Eπιστρέφουν από τιμωρία οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Όλσοπ, Όλνγουικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμο ματς, η Ρόδεραμ είναι καλύτερη εντός, αλλά η Κάρντιφ πήρε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική και θα το παλέψει ξανά. Ισοπαλία.

ΣΤΟΟΥΚ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Η Στόουκ του Άλεξ Νιλ (ο οποίος αντιμετωπίζει μία από τις παλιές του ομάδες) πήρε πόντο στο Μίντλεσμπρο και είναι ουσιαστικά αδιάφορη, με αήττητο τριών αγώνων και δύο ήττες σε οκτώ. Κέρδισε το προηγούμενο ματς εντός, αλλά δεν έχει δύο σερί τρίποντα στο γήπεδό της από τον Απρίλιο του 2022. Ο αμυντικός Χούφερ έχει τρία γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Έντουαρντς, αμφίβολος o βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, ο μπακ Τζαγκιέλκα και ο μεσοεπιθετικός Πάουελ.

Η Νόργουιτς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο Χάντερσφιλντ και κόλλησε με δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη, μένοντας ακόμα πιο μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ εκτός έδρας έχει μόνο δύο ήττες σε εννέα αγώνες. Ο Σάρα έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς που τα «καναρίνια» βρήκαν δίχτυα. Εκτός ο επιθετικός Ρόου, ο μέσος Ντάουελ και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Γκίμπσον, Μπάιραμ, Χέιντεν και οι μέσοι Άιντα, Ράμζι, τιμωρημένος ο επιθετικός Μαρκίνιος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες χτυπούν τη Νόργουιτς σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Η Στόουκ δείχνει δυνατή και μπορεί να κερδίσει.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ

Η Σάντερλαντ επέστρεψε στις ήττες με ανατροπή από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχασε ελπίδες για πλέι – οφ, καθώς έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς, με μία νίκη σε έξι. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ σκοράρει σε εννέα σερί εντός αλλά έχει κερδίσει τέσσερα. Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος με Λούτον, τελευταία ήττα το 1994. Εκτός οι μέσοι Έμπλετον, Έβανς και ο αρχισκόρερ Στιούαρτ, αμφίβολοι οι μπακ Χάγκινς, Σέρκιν, Αλέσε και ο δεύτερος σκόρερ Ντιαλό.

Η Λούτον του Ρομπ Έντουαρντς πήρε τρίτη σερί νίκη και έχει αήττητο πέντε αγώνων και μία ήττα σε 11, από τους οποίους ένας over 2.5. Οι έξι τελευταίες νίκες της με 1-0, οι επτά τελευταίες με ανέπαφη εστία. Φοβερή σεζόν ο Μόρις με 16 γκολ - 5 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Δεν έχει νίκη στο Σάντερλαντ από το 1973, αλλά είναι αήττητη σε επτά ταξίδια και έχει δέκα διπλά φέτος. Eκτός ο μέσος Φρίμαν, αμφίβολοι Ποτς (μπακ), Kλαρκ, Μπάνζου (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φοβερή η Λούτον τελευταία, η Σάντερλαντ ασταθής. Ευκαιρία των φιλοξενούμενων για μία σπάνια νίκη στον Βορρά.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Γουότφορντ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που επιμένουν, πήρε την πρώτη της νίκη με τον Κρις Γουάιλντερ (δεύτερη συνολικά σε δέκα ματς) και ελπίζει ακόμα για πλέι – οφ. Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς (4 Χ). Eκτός οι μπακ Τρόοστ –Εκόνγκ, Φερέιρα, Σιεράλτα, Χάουζ και οι μέσοι Μπασιρού, Γκόσλινγκ, Καγιέμπε, Κλέβερλι (αρχηγός). Αμφίβολος ο επιθετικός Μανάι, o μπακ Καμαρά, ο μέσος Καλού και ο δεύτερος σκόρερ Σαρ, τιμωρημένος ο μέσος Τσουντουρί.

Η Γουίγκαν έσωσε μεν έναν πόντο με Κόβεντρι αλλά παραμένει τελευταία με επτά ματς χωρίς νίκη, ένα τρίποντο σε 16 αγωνιστικές και μόλις δύο σε 24. Η ομάδα του Σον Μαλόνι αναμένεται να τιμωρηθεί και με αφαίρεση τριών πόντων για καθυστερήσεις μισθών, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Δεν έχει κερδίσει ποτέ σε έξι επισκέψεις στην έδρα της Γουότφορντ. Εκτός Κέλι, Kερ, Μπένετ (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Γουάτμαου, οι μέσοι Κάζενς, Αζίζ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ρέκικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουότφορντ χάνει δύσκολα εντός, η Γουίγκαν δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Άσος.

Βαθμολογία -

18/03/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 83 37 24 11 2 74 29 45
2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 70 37 21 7 9 58 33 25
3 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 64 37 19 7 11 65 42 23
4 Λούτον Λούτον 63 37 17 12 8 45 34 11
5 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 61 37 19 4 14 43 42 1
6 Μίλγουολ Μίλγουολ 60 37 17 9 11 48 39 9
7 Νόριτς Νόριτς 56 37 16 8 13 52 41 11
8 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 55 37 15 10 12 47 39 8
9 Κόβεντρι Κόβεντρι 54 37 14 12 11 43 36 7
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 54 37 14 12 11 44 39 5
11 Πρέστον Πρέστον 53 37 14 11 12 34 39 -5
12 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 52 37 14 10 13 52 45 7
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 48 37 12 12 13 45 44 1
14 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 47 37 13 8 16 48 45 3
15 Χαλ Χαλ 46 37 12 10 15 42 52 -10
16 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 44 37 13 5 19 39 57 -18
17 Σουόνσι Σουόνσι 43 37 11 10 16 49 57 -8
18 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 42 37 11 9 17 41 50 -9
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 42 37 11 9 17 38 58 -20
20 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 40 37 9 13 15 41 51 -10
21 Κάρντιφ Κάρντιφ 39 37 10 9 18 28 41 -13
22 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 35 37 8 11 18 39 54 -15
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 33 37 8 9 20 31 53 -22
24 Γουίγκαν Γουίγκαν 33 37 7 12 18 32 58 -26
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr