Ποδόσφαιρο

Α’ Κύπρου: Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας, παιχνίδι στα γκολ!

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 10:57

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση του Alphamega Stadium για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Α’ Κύπρου: Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας, παιχνίδι στα γκολ!


Προγνωστικά, αναλύσεις livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας.

Φέτος: Άρης - ΑΕΚ 1-2, ΑΕΚ - Άρης 4-3
2η αγωνιστική για τα πλέι οφ (θέσεις 1-6).
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (19/3) αλλά μετά απο έφεση των φιλοξενούμενων λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μετατέθηκε για σήμερα (20/3).

Άρης Λεμεσού

Ο Άρης Λεμεσού παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός στην Πάφο, προηγήθηκε δις για να συμβιβαστεί εν τέλει με τον βαθμό (2-2) σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς. Επιβεβαίωσε πάντως την βελτίωση του, έχει ανεβάσει ταχύτητα με ένα αήττητο οκτώ αγωνιστικών (6-2-0) όπου σκοράρει με περίσσια άνεση και δείχνει διάθεση να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Έγινε θέμα για την μετάθεση του αγώνα με την ΑΕΚ την Δευτέρα, αφού είχε 5 διεθνείς και έπρεπε να πάρει άδεια από τις ομοσπονδίες τους.
Πανέτοιμος
Σύμφωνα με την αποστολή της Δευτέρας, οι Αφρικανοί Μουσούντα, Γιαγκό, Μπαμπίκα, Μαγιαμπέλα έλαβαν την σχετική άδεια και θα αγωνιστούν κανονικά ενώ την Κυριακή υπήρξε συμφωνία και για την συμμετοχή του βασικού μέσου Γιαμπλόνσκι.

Πιθανή σύνθεση: Βανά – Μποάκι, Γιαγκό, Μουσούντα, Πηλέας – Στρούτσκι, Σόκε – Κοκόριν, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα – Γκομίς.

ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας χρειάστηκε να αγωνιστεί απο το 7’ με δέκα ποδοσφαιριστές και μοιραία ηττήθηκε στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Δεν πατά γερά στα πόδια της εσχάτως, έχοντας και απαιτητικό βέβαια πρόγραμμα. Την Πέμπτη δεν κατάφερε να αναστατώσει την Γουεστ Χα, ηττήθηκε για δεύτερη φορά και αποκλείστηκε απο τους “16” του Κόνφερενς Λιγκ. Η κούραση είναι μεγάλη για την ομάδα του Όλτρα που μέτρησε ήττες στα δύο τελευταία εκτός πρωταθλήματος με σκορ 2-1.
Με απουσίες
Αποβλήθηκαν στο τελευταίο ματς και δεν υπολογίζονται οι βασικοι Λέντες (μέσος), Τόμοβιτς (αμυντικός), ξανά εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Γκιούρτσο. Επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Γκαρσία, διαθέσιμοι και οι αναπληρωματικοί Γκρόμοφ (μ) και Γκόρντιτς (τ) που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον ευρωπαϊκό αγώνα.

Πιθανή σύνθεση: Πίριτς – Ροζάλες, Μίκελ, Μιλίτσεβιτς, Άνχελ Γκαρσία – Σανχούρχο, Πονς – Άλτμαν, Ράφα Λόπες, Φαράζ – Τρισκόφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.17 3.1 2.95 1.62 2.02 1.24 3.3 1.82 1.77 1.28 1.25 1.51
Άρης Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς πολλές διαφορές. Και οι δύο ποντάρουν στην επίθεση όπως μαρτυρούν στην επίθεση και έτσι το γκολ/γκολ προσφέρεται στο 1.83 ενώ ήδη πιέζεται και αναμένεται αν υποχωρήσει περαιτέρω.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr