Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Γιβραλτάρ – Ελλάδα, με combo στο 1.75!

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 10:28

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο Φάρο και συνδυάζουμε τη νίκη της με ειδικές επιλογές.

Προκριματικά Euro: Γιβραλτάρ – Ελλάδα, με combo στο 1.75!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιβραλτάρ – Ελλάδα.

Προκριματικά Euro
21:45, Alpha TV/Nova Sports Prime
Στο ουδέτερο Φάρο Λουλέ (Πορτογαλία) λόγω ανακαίνισης στο «Βικτόρια» του Γιβραλτάρ

Γιβραλτάρ

Το Γιβραλτάρ έχει πάρει μέρος σε τέσσερις προκριματικές διαδικασίες για Euro και Μουντιάλ, με απολογισμό 0-0-38! Ακόμη και ένας βαθμός, θα αποτελεί υπέρβαση. Στην τελευταία έκδοση της Λίγκας Εθνών έδωσε το «παρών» στη Γ' κατηγορία, αλλά δεν γλίτωσε την τελευταία θέση και θα κληθεί να δώσει αγώνες πλέι οφ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Ουρουγουανός Χούλιο Σέσαρ Ρίμπας στον πάγκο, από το 2018.

Με απουσίες
Κλήθηκε αλλά επέλεξε να μείνει στην ομάδα του ο βασικός στόπερ Άνεσλι (α. 35/1), ενώ απουσιάζει ο 37χρονος Ουάιζμαν (α. 36/0)καθώς είναι και… προπονητής της ομάδας u16! Εκτός και ο επιθετικός ντε Μπαρ που προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του (Γουίκομ). Τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή, μόλις ένας, ο μέσος Πόζο, αγωνίζεται εκτός συνόρων (Κάντιθ).

Πιθανή σύνθεση:Κόλινγκ – Μπαντρ, Ρ. Τσιπολίνα, Σέρτζαντ, Λόπες Τζ. Τσιπολίνα – Ερνάντες, Γουόκερ, Τορίγια, Ρόναν – Κασκιάρο

Ελλάδα

Η Ελλάδα απέχει εδώ και εννέα χρόνια από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, πλην όμως το κλίμα είναι εξαιρετικό το τελευταίο διάστημα. Αιτία, η εξαιρετική πορεία στη Λίγκα Εθνών (ανέβηκε στη Β΄ κατηγορία) που δίνει στη «γαλανόλευκη» το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας μέσω των πλέι οφ αν δεν τερματίσει στην πρώτη δυάδα. Ο Ουρουγουανός Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο από τον Γενάρη του 2022, τόνισε ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η απ' ευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Απαιτητική βέβαια η κλήρωση καθώς η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις (Ολλανδία, Γαλλία).

«Το κλειδί αύριο είναι παίξουμε στο πιο καλό επίπεδο. Να νικήσουμε και να μην κρατήσουμε τίποτα. Το ματς της Δευτέρας είναι φιλικό. Δεν έχουμε καν κοιτάξει τη Λιθουανία. Όταν ανέλαβα ήξερα τον βασικό στόχο. Ήταν το Nations League. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολη η πρόκριση αλλά δεν σκεφτόμαστε τώρα τη δεύτερη ευκαιρία μέσα από τα μπαράζ. Θα πάρουμε παραπάνω ρίσκα αλλά θέλουμε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση” τόνισε ο Πογέτ.

Χωρίς Κουρμπέλη
Κλήθηκε αλλά αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού ο Κουρμπέλης (μ.) που προοριζόταν για βασικός, έτοιμος αντιθέτως ο Μπάλντοκ (μπακ). Ντεμπούτο ψάχνουν οι Αθανασιάδης (τ.), Κωνσταντέλιας (μ.), σημαντική η επιστροφή του Φορτούνη (μ. 54/9). Εκτός κλήσεων οι Δουβίκας (ε. 15/1), Φούντας (ε. 12/1), Κουλούρης (ε. 18/0).

Πιθανή σύνθεση:Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μάνταλος – Μασούρας, Μπακασέτας, Φορτούνης – Παυλίδης

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
17.5 13.5 1.07 3.25 1.31 1.94 1.8 2.9 1.35 9 1.03 1.01
Γιβραλτάρ - Ελλάδα / Εκτίμηση

Το σετ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και η Ελλάδα δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα για να ξεκινήσει με το δεξί την περιπέτεια των προκριματικών. Αδιάφορη βέβαια η τιμή στο διπλό και επιλέγουμε συνδυαστικές επιλογές. Το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο με over 1,5 και no goal πληρώνει στο 1.75, με γκολ του Παυλίδη στο 2.45.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr