Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Γαλλία – Ολλανδία, πονταρίσματα στους “τρικολόρ”

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 10:52

Οι “οράνιε” ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες στο Παρίσι και ο ασος των φιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Euro: Γαλλία – Ολλανδία, πονταρίσματα στους “τρικολόρ”

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλλία - Ολλανδία

Προκριματικά Euro
21:45, Νοvasports 2
Στο Παρίσι.

Γαλλία

Η Γαλλία ήταν φιναλίστ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορεί να της... ξέφυγε το τρόπαιο, ωστόσο παραμένει σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο. Από το 2012 στον πάγκο της ο Ντιντιέ Ντεσάν, τέθηκε θέμα αλλαγής, ωστόσο η Ομοσπονδία τον πιστεύει απόλυτα. Οι «πετεινοί» απογοήτευσαν στο τελευταίο Euro και ψάχνουν την επιστροφή στις υψηλές πτήσεις, ενώ στην τελευταία έκδοση της Λίγκας Εθνών είχαν 1-2-3 και γλίτωσαν μετά βίας τον υποβιβασμό. Φαβορί βέβαια για την πρωτιά, τα ματς με την Ολλανδία αναμένεται να καθορίσουν τον νικητή του ομίλου. Η απόφαση του Ντεσάν να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Εμπαπέ σήκωσε… αρκετή σκόνη, με δημοσιεύματα του Τύπου να κάνουν λόγο για… γκρίνια του Γκριεζμάν.

«Υπάρχουν ακόμα 18 παίκτες από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στον όμιλο. Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: ξεκινάμε μια φάση πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου στα χαρτιά, και παρατάσσω την ομάδα που είναι πιο πιθανό να βάλει τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση, να σκοράρει. Πάντα έχω αυτή την ιδέα όταν επιλέγω ομάδα» τόνισε ο Ντεαάν που προσπάθησε να υποβιβάσει το θέμα της αρχηγίας.

Νέα εποχή
Με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς οι Γιορίς (τ. 145 συμ.), Μανταντά (τ. 35 συμ.), Βαράν (α. 93/5), Μπενζεμά (ε. 97/37) ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους απο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Εκτός κλήσεων οι Λ. Ερναντέζ (α. 33/0), Κιμπεμπέ (α. 28/0), Ντιν (α. 46/0), Καντέ (μ. 53/2), Πογκμπά (μ. 91/11), Ντεμπελέ (ε. 35/4), Μπεν Γεντέρ (ε. 19/3).

Πιθανή σύνθεση:Μενιάν – Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ – Γκριεζμάν, Τσουαμενί, Ραμπιό – Κομάν, Μ’Μπαπέ, Κολό Μουανί.

Ολλανδία

Η Ολλανδία απογοήτευσε στο προηγούμενο Euro, ενώ στο πρόσφατο Μουντιάλ δεν της έδιναν ιδιαίτερη τύχη λόγω ανανέωσης. Ως εκ τούτου, δεν είναι αποτυχία τα προημιτελικά, όπου δεν τα κατάφερε στα πέναλτι κόντρα στη μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή. Αποχώρησε ο Λουίς φαν Χααλ, νέος τεχνικός ο Ρόναλντ Κούμαν (δεύτερη θητεία, μετά τη διετία 2018-20). Αν δεν τερματίσει στην πρώτη δυάδα του ομίλου, πάντως, έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ λόγω εξαιρετικής πορείας στη Λίγκα Εθνών (θα διεκδικήσει το τρόπαιο το καλοκαίρι).

“Έχουμε μια ιδέα για το πώς να παίξουμε, έχουμε προπονηθεί για αυτό. "Έχω έξι επιθετικούς στα χαρτιά, αυτό είναι αρκετό για μένα” τόνισε ο Κούμαν αναφερόμενος και στα πολλά προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες λόγω ίωσης. "Το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη και σε ένα αποτέλεσμα με τους παίκτες που μας έχουν απομείνει".

“Λαβωμένη”
Τιμωρημένος ο Ντούμφρις (α. 42/6), κλήθηκαν αλλά αποχώρησαν απο την αποστολή λόγω ίωσης οι Χάκπο (ε), ντε Λιχτ, Μπότμαν (α), Φέιρμαν (μ.) και Φερμπρούχεν (τ.). Νωρίτερα, είχαν αποκλειστεί οι Κρουλ (τ. 15 συμ.), Ντε Φράι (α. 59/3), Τετέ (α. 14/0), Ιντι (α. 36/2), Χάτεμπουρ (α. 13/0), Βάινταλ (α. 11/0), Φ. Ντε Γιονγκ (μ. 50/2), Κλάσι (μ. 17/0), Κοπμάινερς (μ. 15/1), Λ. Ντε Γιονγκ (ε. 39/8), Μπερχβάιν (ε. 28/7).

Πιθανή σύνθεση:Σίλεσεν – Χέιρτραουντα, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ – Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρουν, Σίμονς – Μπέρχαους, Βέχορστ, Ντεπάι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 4.15 5.5 2 1.74 1.37 2.9 1.67 2.07 1.15 1.23 2.3
Γαλλία - Ολλανδία / Εκτίμηση

Ο άσος έχει πάρει την… κατιούσα τις τελευταίες ώρες ένεκα τα προβλήματα απουσιών των φιλοξενούμενων. Και οι δύο ομάδες θα χρειαστούν πάντως χρόνο προσαρμογής λόγω των αρκετών αλλαγών συγκριτικά με τα τελευταία τους ματς. Οριακός αποδεκτός ο άσος στο 1.80, ανταγωνιστικό το γκολ/γκολ (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr