Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Σουηδία – Βέλγιο, με γκολ στη Στοκχόλμη!

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 11:10

Οι Σκανδιναβοί μπορούν να βάλουν δύσκολα στους ανανεωμένους φιλοξενούμενους και θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Euro: Σουηδία – Βέλγιο, με γκολ στη Στοκχόλμη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σουηδία - Βέλγιο.

Προκριματικά Euro
21:45, Nova 6
Στη Στοκχόλμη.

Σουηδία

Η Σουηδία απείχε από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ενώ είχε παίξει στην πρώτη φάση των νοκ άουτ στα τελικά του προηγούμενου Euro. Γενικότερα το 2022 δεν ήταν το καλύτερο έτος για τους Σκανδιναβούς του Γιάνε Άντερσον (παραμένει στο τιμόνι από το 2016), οι οποίοι είχαν απολογισμό 1-1-4 στη Β' κατηγορία της Λίγκας Εθνών, με συνέπεια να υποστούν τον 2ο συναπτό υποβιβασμό (στην επόμενη έκδοση θα βρεθούν στη Γ' κατηγορία). Ζητείται ανάκαμψη σε κάθε μέτωπο.

Αρχηγού παρόντος
Επέστρεψε στην αποστολή ο 42χρονος Ιμπραΐμοβιτς (ε. 121/62), κλήθηκε αλλά δεν έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Αντερσον, τιμωρημένος ειναι ο μέσος Χολμ. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Εκνταλ. Προσπάθεια ανανέωσης, εκτός έμειναν οι Ολσον (α. 55/5), Κραφτ (α. 42/0), Μπένγκτσον (α. 42/0).

Πιθανή σύνθεση: Όλσεν – Έγκνελ, Νίλσον Λίντελεφ, Έκνταλ, Ογκουστίνσον – Σβάνμπεργκ, Έκνταλ, Γκούσταφσον, Φόρσμπεργκ – Ισάκ, Κουλουζέφσκι

Βέλγιο

Το Βέλγιο με το αστείρευτο ταλέντο απέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, δεν έπαιξε καν στα νοκ άουτ (είδε την πλάτη του Μαρόκου και της Κροατίας). Στο Euro 2020 είχε τερματίσει στα προημιτελικά, έπειτα από έξι χρόνια προσδοκιών που έμειναν ανεκπλήρωτες, αποχώρησε ο Ισπανός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και στη θέση του προσελήφθη ο Γερμανός (με ιταλικές ρίζες) Ντομένικο Τεντέσκο. Στη Λίγκα Εθνών δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το τρόπαιο, παραμένει στην Α' κατηγορία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε έναν καλό αγώνα, αλλά το αν ένα καλό αποτέλεσμα είναι μέρος του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τις τελευταίες ημέρες είναι η τεράστια ένταση με την οποία έχουν ολοκληρωθεί οι προπονήσεις. Ειδικά με τους νεαρούς παίκτες. Είναι φυσιολογικό να έχεις υπομονή, αλλά δεν το περιμένω από τους άλλους.
Προφανώς χρειάζεται χρόνος για να εξερευνήσετε νέα πράγματα. Η Λίβερπουλ χρειάστηκε 2, 3 χρόνια πριν αρχίσει να στρέφεται υπό τον Κλοπ, η Άρσεναλ το ίδιο υπό τον Αρτέτα. Και μπορεί να συνεργάζεται με τους παίκτες της κάθε μέρα” υπογράμμισε ο Τεντέσκο που κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το σύστημα της εθνικής.

Με νέο λουκ
Τέλος οι διεθνείς υποχρεώσεις για Μινιολέ (τ. 35 συμ.), Αλντερβάιρελντ (α. 127/5) και Εντέν Αζάρ (ε. 126/33), εκτός για διαφορετικούς λόγους και οι Τίλεμανς (μ. 58/5), Βανάκεν (μ. 23/5), Μέρτενς (ε. 109/21), Μπατσουαγί (ε. 50/27), Τοργκάν Αζάρ (ε. 47/9).

Πιθανή σύνθεση: Κουρτουά – Ντεμπάστ, Βερτόνγκεν, Τεατέ – Καστάν, Μανγκαλά, Ονάνα, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Τροσάρ – Λουκάκου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 3.25 2.08 1.68 2.1 1.22 3.95 1.84 1.85 1.64 1.32 1.34
Σουηδία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Περιμένουμε ένα δυνατό ματς στη Στοκχόλμη, όπου οι Σκανδιναβοί παραδοσιακά παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί αν και οι περισσότεροι αγωνιούν για τη… νέα έκδοση του Βελγίου που προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού. Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο και δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, επιλέγοντας το γκολ/γκολ (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr