Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Μάλτα – Ιταλία, απάντηση στο 1.93!

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 00:44

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Αγγλία και οι περιορισμένων δυνατοτήτων γηπεδούχοι, δεν δείχνουν ικανοί να την προβληματίσουν.

Προκριματικά Euro: Μάλτα – Ιταλία, απάντηση στο 1.93!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάλτα – Ιταλία.

Προκριματικά Euro
21:45, Novasports 1
Στο Τ’΄Καλι

Μάλτα

Η Μάλτα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική αλλά επέστρεψε με άδεια χέρια από τα Σκόπια. Άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο (67΄, 72’΄) και απλώς μείωσε στο φινάλε (85’). Τουλάχιστον σκόραρε, οι απαιτήσεις είναι άλλωστε χαμηλές και ο όμιλος δεν επιτρέπει ιδιαίτερες ελπίδες. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Ιταλού Μικέλε Μαρκολίνι στον πάγκο που έχει βέβαια δύσκολο έργο σε μια ομάδα με… περιορισμένη δεξαμενή.

Τα… γνωστά
Κληθηκαν στην προεπιλογή αλλά αποκλείστηκαν απο την τελική αποστολή για διαφορετικούς λόγους οι αμ. Καρουάνα, Πέπε (α.), Πισάνι, Βέλα, Οβερεντ (μ.), Μοντεμπέλο (ε).

Πιθανή σύνθεση: Μπονέλο – Απάπ, Μποργκ, Ατάρντ – Εμπόνγκ, Γκιλομέρ, Κρίστενσεν, Καμεντσούλι – Τέουμα, Σαταριάνο, Τζόουνς

Italy

Με το αριστερό ξεκίνημα την περιπέτεια των προκριματικών η Ιταλία που ηττήθηκε στη Νάπολι από την Αγγλία (1-2). Προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο (0-2), βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά παρότι μείωσε (56’) και οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές από το 80’, δεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση. Η ήττα,πρώτη εντός έδρας σε προκριματικά euro απο το 1999, έφερε γκρίνια, βρίσκεται ουσιαστικά σε προσπάθεια αναδόμησης.

Χωρίς Μπαρέλα
Ο Μπαρέλα αποχώρησε λόγω τραυματισμού κόντρα στην Αγγλία και τέθηκε νοκ αόυτ, αποχώρησε απο στην αποστολή και ο βετεράνος στόπερ Μπονούτσι.

Πιθανή σύνθεση: Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Σκαλβίνι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα – Τονάλι, Κριστάντε, Βεράτι – Πολιτάνο, Ρετέγκι, Νιοντό

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
32 8.25 1.05 2.75 1.37 1.68 2 3.05 1.31 7.75 1.03 1.01
Μάλτα - Italy / Εκτίμηση

Η… πληγωμένη Ιταλία έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα που δεν δείχνει ικανή να την προβληματίσει. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα χρειαστεί να αναζητήσουμε… εναλλακτικές και συνδυαστικές επιλογές. Το 2/2 με συνδυαστικό no goal προσφέρεται στο 1.93.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr