Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Καζακστάν – Δανία, φαβορί με αιτία!

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 00:46

Οι Σκανδιναβοί τρέφουν ελπίδες και για την πρωτιά του ομίλου και αναμένεται να επαληθεύσουν από… νωρίς τον φαβοριτισμό τους!

Προκριματικά Euro: Καζακστάν – Δανία, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καζακστάν – Δανία.

Προκριματικά Euro
16:00, Novasports Prime
Στην Αστάνα

Καζακστάν

Με τις εντυπώσεις έμεινε στην πρεμιέρα το Καζακστάν που δεν κατάφερε να σώσει τον βαθμό κόντρα στην Σλοβενία. Ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε στο 23’ και πάλευε σε κάθε φάση, αλλά στην επανάληψη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο μετά την ισοφάριση (47’) και εν τέλει λύγισε στην πίεση των καλύτερων φιλοξενούμενων (78’). Η ήττα από νωρίς την φέρνει σε πίεση, ο όμιλος επέτρεψε αρχικά περιορισμένες ελπίδες διάκρισης.
Συν και πλην
Αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός επιθετικός Αϊμπέτοφ, αμφίβολος δίνεται ο ενίοτε βασικός μέσος Μπιστρόφ. Πλήγμα η απουσία του βασικού μέσου Κουάτ.

Πιθανή σύνθεση: Σάτσκι – Μπορογκόβσκι, Αλίπ, Μάλι, Μάροτσκιν, Καΐροβ – Ζαϊνουντίνοβ, Σαμορόντοβ, Ταγκιμπέργκεν, Οράζοβ – Αϊμπέτοβ

Δανία

Θετική πρεμιέρα για τη Δανία, που επέμεινε και δικαιώθηκε στο φινάλε κόντρα στη Φιλανδία. Πρωταγωνιστής ο 20χρονος επιθετικός της Αταλάντα, Χόιλουντ που άνοιξε το σκορ (21’) και είχε… απαντήσεις (82’, 90’) μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων. Η εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική για την ομάδα του Κάσπερ Χιουλμαντ που δεν κρύβει τους στόχους για πρωτιά του ομίλου.

Χωρίς Κρίστενσεν
Τραυματίστηκε στο ματς της με τη Φινλανδία ο βασικός αμυντικός Αντρέας Κρίστενσεν και θα χρειαστεί μάλιστα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Τέθηκε εκτός και ο χρήσιμος αμυντικός Αντερσεν, αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού και ο Βίκτορ Κρίστιανσεν (Κρίσταλ Πάλας).

Πιθανή σύνθεση: Σμάιχελ –Μπαχ, Κίερ, Νέλσον, Μέλε –Χόιμπιεργκ, Γιένσεν, Νόργκορντ –Μπρέιθγουεϊτ, Χόιλουντ, Ντάμσγκορντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
18 5.35 1.18 1.88 1.82 1.32 3.05 2.75 1.37 4.35 1.11 1.02
Καζακστάν - Δανία / Εκτίμηση

Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Δανίας που στο πρώτο ματς των προκριματικών επανήλθε στα υψηλά επίπεδα που μας ειχε συνηθίσει πριν το παγκόσμιο κύπελλο. Το διπλό προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή, θα το συνδυάσουμε με over 1,5 και θα το επιλέξουμε από το πρώτο ημίχρονο (1.93).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr