Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Ρουμανία - Λευκορωσία, το μομέντουμ οι γηπεδούχοι!

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 10:55

H Ρουμανία θέλει να κάνει το 2 στα 2 και θέσει βάσεις πρόκρισης. 

Προκριματικά Euro: Ρουμανία - Λευκορωσία, το μομέντουμ οι γηπεδούχοι!

28/03/2023, (21:45)

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Extra 4HD

Παιχνίδι για τον 9ο όμιλο των προκριματικών Euro 2024.

Ρουμανία

Επικράτησε πολύ εύκολα 2-0 της Ανδόρας στην πρεμιέρα, και επιβεβαίωσε την κυριαρχική της διάθεση. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, κρατάει το τρίποντο και προχωράει έτσι ώστε να θέσει τις βάσεις για τη πρόκριση. «Λατρεύω το ταλέντο κάποιων, αλλά μισώ τη νοοτροπία τους. Δεν έχουμε τον χρόνο στην εθνική ομάδα που υπάρχει στους συλλόγους για να τους στηρίξω, πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη σωματική και ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε ο τεχνικός Έντουαρντ Ιορντανέσκου, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα παράπονα που έκαναν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στο ρόστερ.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού ο αρχηγός στόπερ Κίρικες, ο έμπειρος μπακ Καμόρα, ο ποιοτικός εξτρέμ Μιχαίλα και ο σημαντικός στράικερ Πούσκας. Κλήθηκε εσπευσμένα ο εξτρέμ Στεφανέσκου. Αμφίβολος ο καλός μπακ Οπρούτ.

Λευκορωσία

Έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το παιχνίδι με την Ελβετία, αφού ηττήθηκε με το ντροπιαστικό 0-5. Είχε και την τύχη με το μέρος της αφού μπορούσε να είχε δεχθεί και περισσότερα τέρματα. Ο κόουτς Γκιόργκι Κόντρατζεβ δέχεται σκληρή κριτική από κόσμο και ΜΜΕ, παρόλα αυτά παραμένει στην τεχνική ηγεσία και προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα, ρίχνοντας αρκετά το μ.ό. ηλικίας του ρόστερ. Στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για τρεις τραυματίες, όμως χωρίς να τους κατονομάσει.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και έμειναν εκτός αποστολής ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Πολίτεβιτς και ο σημαντικός χαφ Σαβίτσκι. Τραυματίας είναι ο εφεδρικός γκολκίπερ Ιγκνάτοβιτς.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή διάθεση και μπορούν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο. 1 & over 2.5 (2.18).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr