Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β, έχουν ξεχάσει να κερδίσουν!

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 10:23

Δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, δίνουν εξ αναβολής ματς σήμερα.

Super League 2: Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β, έχουν ξεχάσει να κερδίσουν!

29/03/2023, (14:00)

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ

Νότιος όμιλος. Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Super League 2.D;yp

Ηρόδοτος

Υποδέχθηκε την Καλαμάτα και ήλπιζε να πάρει τους πρώτους του εντός έδρας βαθμούς, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε και γνώρισε την έβδομη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, αυτή τη φορά με 2-1. Δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης σε κανένα κομμάτι που παιχνιδιού του, και δίκαια παραμένει εκεί που είναι. Ο στόχος της παραμονής διαρκώς απομακρύνεται και περισσότερο. Εάν άμεσα δεν αλλάξει κάτι, τα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη θα είναι εντελώς αδιάφορα και αυτό γιατί ο υποβιβασμός θα έχει κλειδώσει.

Αγωνιστικά νέα

Κανένα πρόβλημα για την ομάδα, που είναι πλήρης και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ Β'

Δίκαια ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, αφού η εικόνα της ήταν τουλάχιστον τραγική. Μετράει 8 αγωνιστικές δίχως νίκη, κάτι που δείχνει την κακή κατάσταση που έχει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Αμυντικά έχει πολλά κενά και προβλήματα, και συνεχίζει να γεμίζει με άγχος όσο αυτά δεν λύνονται.

Αγωνιστικά νέα

Πέντε οι δεδομένες απουσίες: Σπυριδάκης, Λέλεκας, Μαχαίρας , Ρουκουνάκης και Χριστοφιλόπουλος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.25 2.07 1.64 2.02 1.2 3.7 1.87 1.77 1.65 1.25 1.32
Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β' / Εκτίμηση

Αντιμέτωπες δύο κακές ομάδες. Οφείλουν να ρισκάρουν και να πάρουν κάτι από το ματς αν θέλει να αλλάξει η κατάστασή τους. Goal/goal (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr