Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Mε Μπόρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 02:41

Μίντλεσμπρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πηγαίνουν για σημαντικά διπλά το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Tσάμπιονσιπ: Mε Μπόρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ

ΛΟΥΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Λούτον του Ρομπ Έντουαρντς πήρε την ισοπαλία στο Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική και οδεύει προς τα πλέι – οφ, έχοντας αήττητο έξι αγώνων και μία ήττα σε 12, από τους οποίους μόνο ένας ήταν over 2.5. Οι έξι τελευταίες νίκες της ήταν με 1-0, οι επτά τελευταίες με ανέπαφη εστία. Μέσα στην έδρα της έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 15 παιχνίδια, σκοράροντας τουλάχιστον μία φορά σε 13 από αυτά. Eκτός ο μέσος Φρίμαν, αμφίβολοι Ποτς (μπακ), Μπάνζου (μέσος).

Η Γουότφορντ απέτυχε να κερδίσει δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Κρις Γουάιλντερ και παραμένει μακριά από την εξάδα των πλέι – οφ, με μία νίκη σε πέντε αγώνες και δύο σε 11. Μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία επτά. Eκτός οι μπακ Τρόοστ –Εκόνγκ, Φερέιρα, Σιεράλτα, Χάουζ και οι μέσοι Μπασιρού, Γκόσλινγκ, Καγιέμπε, Κλέβερλι (αρχηγός). Αμφίβολος ο επιθετικός Μανάι, o μπακ Καμαρά, ο μέσος Καλού και ο δεύτερος σκόρερ Σαρ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τσουντουρί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα βήμα πλέι – οφ για τη Λούτον, απέναντι σε μία ελλιπή ομάδα που δυσκολεύεται εκτός. Άσος.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Πρέστον έχασε μετά από επτά αγωνιστικές πριν τη διακοπή κόντρα στη Μίντλεσμπρο με κακή εμφάνιση και παρέμεινε εκτός της ζώνης πλέι –οφ. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία εννέα παιχνίδια εντός έδρας, έχοντας χάσει τα πέντε. Στο γήπεδό της έχουν σημειωθεί μόλις 36 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, μόνο σε αυτό της Κάρντιφ έχουν επιτευχθεί λιγότερα φέτος. Εκτός ο δεύτερος σκόρερ Ρίις και ο μέσος ΜακΚαν. Τιμωρημένος ο μπακ Ντιαμπί, αμφίβολος ο μπακ Κάνινγκχαμ.

Η Μπλάκπουλ υπέστη πανωλεθρία εντός από την Κόβεντρι πριν από τη διακοπή και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με μία νίκη σε έξι αγωνιστικές και μόλις δύο στις τελευταίες 21. Η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι έχει χάσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, δεν έχει νίκη σε δέκα σερί ταξίδια και έχει ένα διπλό στα τελευταία 15. Εκτός οι Γκέιμπριελ, Εκπιτέτα, Γκουντ (μπακ), Στιούαρτ, Μπρίντκατ, Τράιμπουλ (μέσοι), Μπίσλι, Λέιβερι (επιθ.), αμφίβολοι Θόρνιλι (μπακ) και Μαντάιν (δεύτερος σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία για νίκη της Πρέστον στο γειτονικό ντέρμπι, η Μπλάκπουλ δείχνει ανίκανη για διπλό και έχει πολλά προβλήματα.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Μπέρμιγχαμ πέρασε από την έδρα της ΚΠΡ πριν από τη διακοπή και πλησιάζει πλέον τη σωτηρία με δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όσες είχε μαζί στις προηγούμενες 12. Η ομάδα του Τζον Γιούστας εντός έδρας αγνοεί το Χ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας κερδίσει μόνο τρία στα τελευταία 11 ως γηπεδούχος, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες. Eκτός oι μπακ Ουίλιαμς, Σάντερσον, oι μέσοι Γκάρντνερ, Μπέλιγχαμ και ο δεύτερος σκόρερ Ντίνι, αμφίβολος ο μπακ Λοντζέλο και ο μέσος Κάμπελ.

Η Μπλάκμπερν επέστρεψε στις νίκες και παραμένει στη ζώνη των πλέι –οφ, έχοντας μείνει πλέον εκτός Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει κερδίσει φέτος 19 αγώνες πρωταθλήματος, όσες νίκες είχε πάρει πέρσι σε όλη τη σεζόν. Εκτός Μπαρνς (μπακ), ο βασικός τερματοφύλακας Καμίνσκι και ο δεύτερος σκόρερ Ντακ, αμφίβολοι οι μπακ Αγιάλα, Μόλα, ο μέσος Μπάκλι, ο επιθετικός Βέιλ και ο αρχισκόρερ Μπρέρετον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Toν πρώτο λόγο η Μπλάκμπερν, ειδικά αν παίξει ο Μπρέρετον. Διπλό draw no bet.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Μπρίστολ Σίτι του Νάιτζελ Πίρσον ουσιαστικά είναι αδιάφορη για το υπόλοιπο της σεζόν, προερχόμενη από δύο σερί ήττες και δύο τρίποντα σε οκτώ αγώνες. Μετράει εννέα σερί under 2.5 αλλά και δέκα από τα τελευταία 11. Είναι ωστόσο μία από τις έξι ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν χάσει ακόμα σε έξι παιχνίδια εντός έδρας μέσα στο 2023, με 4 ισοπαλίες και δύο νίκες. Eκτός Άτκινσον, Κάλας (μπακ), Μπεναρούς, Ουίλιαμς (μέσοι), αμφίβολος ο μέσος Νέισμιθ, τιμωρημένος ο μέσος Σάικς.

Η Ρέντινγκ του Πολ Ινς έμεινε στην ισοπαλία με Χαλ πριν από τη διακοπή και κινδυνεύει, έχοντας έναν πόντο σε πέντε αγωνιστικές. Εκτός έδρας είναι αδύναμη και είναι μία από τις δύο που δεν έχουν πάρει ακόμα πόντο σε ταξίδι μέσα στο 2023, με έξι σερί ήττες και 9 χωρίς νίκη. Εκτός οι μπακ Χάτσινσον, Μουρ, ΜακΙντάιρ, Χόιλετ, οι μέσοι Eτζάρια, Τέτεκ και ο επιθετικός Λονγκ, αμφίβολος ο μπακ Ραχμάν και ο επιθετικός Μεϊτέ, τιμωρημένος ο μέσος Λουμ (2 αγ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aδιάφορο ουσιαστικά το ματς, μπορεί να μιλήσει η έδρα.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Κάρντιφ έσωσε τον πόντο με Γουέστ Μπρομ. αλλά είναι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και πλησίασε την επικίνδυνη ζώνη πριν από το κρίσιμο ντέρμπι Ουαλίας. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί, έχει πληρώσει ένα over 2.5 σε 15 αγωνιστικές. Έχει πετύχει δέκα γκολ εκτός περιοχής φέτος, τα περισσότερα μετά από την Μπέρνλι. Ο Κάμπα σκοράρει σε δύο σερί εντός. Εκτός ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κόλινς, αμφίβολος ο μέσος - αρχισκόρερ Ρόμπινσον, ο μέσος Ο’ Ντάουντα και ο μέσος Γουίκαμ.

Η Σουόνσι επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές πριν τη διακοπή και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, θέλοντας στο ντέρμπι να κάνει βήμα σωτηρίας, αλλά και να σπρώξει προς τον υποβιβασμό τη γειτόνισσα. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν έχει κερδίσει όμως μόνο ένα από τα τελευταία 13 εκτός έδρας παιχνίδια της. Τελευταία ήττα στο Κάρντιφ το 2013. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπέντα (παίζει ο Φίσερ), αμφίβολος ο μέσος Άλεν, επιστρέφουν από τιμωρία οι Λαντιμποντιέρ (μπακ) και Φούλτον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολεύεται εκτός η Σουόνσι, η Κάρντιφ δείχνει καλύτερη στον τακτικό τομέα, 1Χ.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΣΤΟΟΥΚ

Η Κόβεντρι του Μαρκ Ρόμπινς πέρασε άνετα από το Μπλάκπουλ και πλησίασε σε απόσταση βολής την εξάδα με αήττητο εννέα αγωνιστικών και μία ήττα σε 11. Συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και μόνο η Μίντλεσμπρο και η Μπέρνλι έχουν πετύχει περισσότερα γκολ στο 2023. Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Γκιόκερες, έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ φέτος, με 18 και 8 ασίστ. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Ο’ Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες, αμφίβολος Κέλι (μέσος) και ο δεύτερος σκόρερ Άλεν.

Η Στόουκ του Άλεξ Νιλ έμεινε σε δεύτερη σερί ισοπαλία και είναι ουσιαστικά αδιάφορη, ωστόσο δεν τα έχει παρατήσει, καθώς έχει αήττητο τεσσάρων αγώνων και δύο ήττες σε εννέα ματς. Έχει σκοράρει 20 φορές σε επτά παιχνίδια το 2023, το τέταρτο καλύτερο ρεκόρ αυτό το διάστημα, αλλά έχει μείνει χωρίς γκολ στα έξι υπόλοιπα του έτους που διανύουμε. Δέχεται γκολ σε εννέα σερί ταξίδια. Εκτός ο μπακ Έντουαρντς, αμφίβολος o βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, ο επιθετικός Γκέιλ και ο μεσοεπιθετικός Πάουελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κόβεντρι έχει τον Γκιόκερες, η Στόουκ δέχεται εύκολα γκολ αλλά δε χάνει το ίδιο εύκολα. Γκολ – γκολ.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Χάντερσφιλντ πήρε διπλό πριν από τη διακοπή στην έδρα της Μίλγουολ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, παραμένει όμως στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ γενικά είναι πιο αξιόμαχη μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει ένα από τα τελευταία πέντε ματς, αλλά παράλληλα έχει κερδίσει μόνο ένα από τα προηγούμενα έξι. Εκτός o βασικός τερματοφύλακας Νίκολς, ο μπακ Τέρτον και οι μέσοι Ανιορίν, Νακαγιάμα, Χάι, αμφίβολοι οι μπακ Χέντλι, Αγινά και οι μέσοι Νοκάρ, Χολμς.

Η Μίντλεσμπρο διέλυσε την Πρέστον και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση, με αήττητο τεσσάρων αγώνων, μόνο δύο ήττες σε 15 ματς και τρεις σε 21. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ σε όλα τα φετινά διπλά έχει πετύχει τουλάχιστον από δύο γκολ, ενώ οι τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας νίκες ήταν με σκορ 3-1. Ο Άκπομ σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές, αλλά και στα έξι τελευταία παιχνίδια στα οποία η Μπόρο βρήκε γκολ. Εκτός ο μπακ Κλαρκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eύκολα ή δύσκολα η Μπόρο θα πάρει άλλο ένα διπλό.

ΧΑΛ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Χαλ του Λίαμ Ροσίνιορ προηγήθηκε στο Ρέντινγκ αλλά δεν πήρε νίκη και οδεύει προς τη βαθμολογική αδιαφορία, χωρίς τρίποντο τρεις αγωνιστικές και με μόνο μία νίκη σε οκτώ. Από τον Νοέμβριο πάντως που άλλαξε προπονητή, έχει δεχτεί 18 γκολ σε 20 αγώνες, μόνο τέσσερις ομάδες είχαν καλύτερη αμυντική επίδοση. Έχει χάσει ένα στα τελευταία οκτώ εντός, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες. Εκτός οι τερματοφύλακες Ίνγκραμ, Μπάξτερ (παίζει ο Ντάρλοου) και οι Κρίστι (μπακ), Γουντς (μέσοι), Κόβιλ (μεσοεπιθετικός), Κόνολι, Τέτε (επιθετικοί).

Η Ρόδεραμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα από την Πρέστον και πλησίασε πάλι την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ αδυνατεί να κερδίσει εκτός έδρας, όπου παραμένει χωρίς τρίποντο εννέα σερί αγωνιστικές, με μόλις δύο διπλά στα τελευταία 25 ταξίδια Τσάμπιονσιπ και μόνο 12 γκολ στο ενεργητικό της αυτό το διάστημα. Τελευταία νίκη στην έδρα της Χαλ το 1996. Εκτός ο μέσος Γουάιλς και ο μπακ Χολ, αμφίβολοι οι μπακ Μόρισον, Ράιτ, ο μεσοεπιθετικός Κίνα και ο δεύτερος σκόρερ Ράθμποουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε σκοράρουν εύκολα οι δύο ομάδες, το under 2.5 δείχνει πιθανό.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Νόργουιτς έχει μία ήττα σε οκτώ ματς, αλλά παραμένει εκτός εξάδας, καθώς δεν έχει τρίποντο τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ έχει κάνει αρκετές γκέλες εντός, έχοντας χάσει περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τα εκτός. Οι επτά εντός έδρας ήττες είναι η χειρότερη επίδοση ως γηπεδούχος στην κατηγορία από το 2008-09. Εκτός ο επιθετικός Ρόου, ο μέσος Ντάουελ και ο εξτρέμ Πλασέτα, αμφίβολοι οι μπακ Μπάιραμ, Χέιντεν και οι μέσοι Άιντα, Ράμζι, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Μαρκίνιος.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Μπλάκμπερν και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ έχει αφήσει τις ανταγωνίστριές της να την πλησιάσουν, εναλλασσόμενη από νίκη σε ήττα έξι σερί αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 11, αλλά ήταν στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Έχει να αποκλειστεί από την Μπλάκμπερν 126 χρόνια, από το 1897. Εκτός οι μπακ Στίβενς, Ο' Κόνελ, οι μέσοι Όζμπορν, Νόρινγκτον – Ντέιβις και ο επιθετικός Μπρούστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να πάρει κάτι. Χ2.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Γουέστ Μπρομ. έμεινε στην ισοπαλία στο Κάρντιφ αλλά παραμένει στη μάχη πλέι – οφ με αήττητο τριών αγωνιστικών και μία ήττα σε πέντε. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν πληρώνει πέντε σερί under 2.5 και οκτώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Έχει εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα δέκα τελευταία εντός έδρας, με ένα γκολ παθητικό. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Πάλμερ, οι μπακ Μπράιαν, Μπάρτλι, Κέλι, ο βασικός μέσος Φίλιπς, ο επιθετικός Γκραντ και ο δεύτερος σκόρερ Ντιανγκανά, αμφίβολος ο Λίβερμορ (μέσος).

Η Μίλγουολ του Γκάρι Ρόουετ έχασε την προηγούμενη αγωνιστική μετά από δύο σερί νίκες για τη δεύτερη ήττα της σε οκτώ αγωνιστικές, αλλά απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. έχει την ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα κόντρα σε μία βασική ανταγωνίστρια για τα πλέι – οφ. Εκτός έδρας έχει κερδίσει επτά από τα τελευταία 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με άλλες δύο ισοπαλίες, με μόνο την Μίντλεσμπρο να έχει περισσότερα διπλά αυτό το διάστημα. Εκτός ο μέσος Στάιλς και οι επιθετικοί Μπένετ, Εμάκου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή η Μίλγουολ, αλλά πολύ καλή εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ, τον πρώτο λόγο ο άσος.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΚΠΡ

Η Γουίγκαν προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, αλλά παραμένει τελευταία με οκτώ ματς χωρίς νίκη, ένα τρίποντο σε 17 αγωνιστικές και δύο σε 25. Η ομάδα του Σον Μαλόνι μάλιστα τιμωρήθηκε και με αφαίρεση τριών βαθμών για καθυστερήσεις μισθών στους παίκτες, με τις προπονήσεις να γίνονται μετ’ εμποδίων. Έχει πάρει μαζί με την προσεχή αντίπαλο τους λιγότερους πόντους μέσα στο 2023, μόλις επτά. Εκτός Κέλι, Kερ, Μπένετ (μπακ), αμφίβολοι οι μπακ Γουάτμαου, Χιούζ και οι μέσοι Κάζενς, Αζίζ.

Η ΚΠΡ έχασε από την Μπέρμιγχαμ για τη δεύτερη σερί ήττα και ανησυχεί για παραμονή με επτά ήττες σε οκτώ αγωνιστικές. Από τότε μάλιστα που ανέλαβε ο Γκάρεθ Έινσγουορθ όχι μόνο δε βελτιώθηκε, αλλά έχει δεχτεί και τα περισσότερα γκολ (13). Μακριά από την έδρα της αγνοεί τη νίκη σε επτά αγώνες, με μόλις ένα διπλό στους τελευταίους δέκα. Εκτός ο αναπλ. τερμ. Γουόλς, αμφίβολοι οι μπακ Πάαλ, Κλαρκ-Σόλτερ, ο μέσος Σαΐρ (δημιουργός 12 γκολ) και ο δεύτερος σκόρερ Ρόμπερτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mία ισοπαλία μπορεί να βολέψει και τους δύο σε αυτό το αμφίρροπο ματς για την ουρά.

Βαθμολογία -

31/03/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 83 37 24 11 2 74 29 45
2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 70 37 21 7 9 58 33 25
3 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 67 38 20 7 11 69 42 27
4 Λούτον Λούτον 64 38 17 13 8 46 35 11
5 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 61 37 19 4 14 43 42 1
6 Μίλγουολ Μίλγουολ 60 38 17 9 12 48 40 8
7 Νόριτς Νόριτς 57 38 16 9 13 52 41 11
8 Κόβεντρι Κόβεντρι 57 38 15 12 11 47 37 10
9 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 55 37 15 10 12 47 39 8
10 Γουότφορντ Γουότφορντ 55 38 14 13 11 45 40 5
11 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 53 38 14 11 13 53 46 7
12 Πρέστον Πρέστον 53 38 14 11 13 34 43 -9
13 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 48 38 13 9 16 48 45 3
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 48 38 12 12 14 45 46 -1
15 Χαλ Χαλ 47 38 12 11 15 43 53 -10
16 Σουόνσι Σουόνσι 46 38 12 10 16 51 57 -6
17 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 45 38 12 9 17 42 50 -8
18 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 45 38 13 6 19 40 58 -18
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 42 38 11 9 18 38 59 -21
20 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 40 37 9 13 15 41 51 -10
21 Κάρντιφ Κάρντιφ 39 37 10 9 18 28 41 -13
22 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 36 38 9 9 20 32 53 -21
23 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 35 38 8 11 19 40 58 -18
24 Γουίγκαν Γουίγκαν 31 38 7 13 18 33 59 -26
Promotion - Premier League
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr