Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Σπάκενμπουργκ – Αϊντχόφεν, φαβορί με αιτία!

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 11:04

Η PSV έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα Γ’ Κατηγορίας και αναμένεται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό.

Κύπελλο Ολλανδίας: Σπάκενμπουργκ – Αϊντχόφεν, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σπάκενμπουργκ – Αϊντχόφεν στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Μονός ημιτελικός κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:00

Σπάκενμπουργκ

Και το παραμύθι συνεχίζεται για την ερασιτεχνική Σπάκενμπουργκ που πραγματοποίησε την απόλυτη έκπληξη επικρατώντας στα προημιτελικά της Ουτρέχτης και συνεχίζει στους «4» για πρώτη βέβαια φορά. Αποτελεί την μόλις τρίτη ερασιτεχνική ομάδα που συνεχίζει στα ημιτελικά, είχε δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της καθώς απέκλεισε και τη Γκρόνινκεν (Α’ Κατηγορία). Τα 6000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες.

Αλλού το μυαλό της!
Την έχει… ξεμυαλίσει το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας κινείται στη μετριότητα. Το Σάββατο περιορίστηκε στην ισοπαλία με την ουραγό OFC και παρέμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δίνονται αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους, οι βασικοι Κουλεβέιν (α) και Φόλκερτ (α).

Αϊντχόφεν

Η κλήρωση κρίνεται ευνοϊκή για την Αϊντχόφεν καθώς θα αντιμετωπίσει ερασιτεχνική ομάδα ενώ απέφυγε τους πρωτοπόρους (Φέγενορντ, Αγιαξ). Το Κύπελλο έχει περάσει άλλωστε σε πρώτο πλάνο στις τάξεις, καθώς έχει τεθεί εκτός τίτλου ρεαλιστικά ενώ νωρίτερα αποκλείστηκε και στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο άνετο διπλό στην έδρα της Ναϊμέγκεν (4-2), “τρέχει” ένα 6-3-0 και διεκδικεί την 2η θέση. Έχει κατακτήσει δέκα φορές το τρόπαιο, πέρυσι επικράτησε 2-1 στον τελικό του Αγιαξ.

Με Σανγκαρέ
Διαθέσιμος ο βασικός μέσος Σανγκαρέ, ξανά εκτός οι βασικοι Μπενίτεζ (τερμ) και Μπρέιθγουεϊτ (στόπερ). Θα αργήσει να επιστρέφει ο συνήθως βασικός αμυντικός Ομπίσπο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
24 9.5 1.05 4.5 1.15 2.55 1.42 1.98 1.7 8.25 1.03 1.01
Σπάκενμπουργκ - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Γ’ Κατηγορία έγραψαν ήδη ιστορία με την παρουσία τους στα τελευταία στάδια της διοργάνωσης αλλά αυτή την φορα θα έχουν πιο δύσκολο έργο. Περιμένουμε την PSV, να εξαργυρώσει την ανωτερότητα της και να πάρει μια άνετη όσο και επιβλητική πρόκριση. Το διπλό με συνδυαστικό over 3,5 συναντάται στο 1.70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr