Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν και οι… άλλοι!

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 11:33

Οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στη Φράιμπουργκ, αμφίρροπη φαντάζει αντιθέτως η αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Ουνιόν Βερολίνου.

Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν και οι… άλλοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γερμανίας.

Μονοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με την Μπόχουμ συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Ο κόουτς Όλιβερ Γκλάσνερ παραμένει υπό πίεση γιατί η ομάδα του δεν έχει πετύχει νίκη στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια (0/3/4), στο πρωτάθλημα έχασε έδαφος από την 4αδα και το κύπελλο φαντάζει… σωσιβιο.

Η Ουνιόν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά επικρατώντας άνετα της Στουτγάρδης. Εντός στόχων και με το παραπάνω, βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, συνεχίζει στο κύπελλο και… φλερτάρει με εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη έχει δύο συνεχόμενες νίκες χωρίς να δέχεται γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε την… διπλωματική επιλογή των 2-3 γκολ στο 1.95

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η πρεμιέρα του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή. Το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το τελικό 4-2 στο ντέρμπι κορυφής με την Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί επέστρεψαν εντυπωσιακά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και τώρα ετοιμάζονται για δύο σερί αναμετρήσεις με την Φράιμπουργκ. Αήττητη εντός έδρας σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (19/7/0).

Η Φράιμπουργκ αγωνίστηκε πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου και έτρεφε και φέτος ελπίδε διάκρισης αλλά η κλήρωση κρίνεται αν μη τι άλλο απαιτητική. Πηγαίνει στο Μόναχο μετά από εντός έδρας ισοπαλία με τη Χέρτα και… δίνει δικαιώματα στην μάχη του πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα. Σε είκοσι-τρία ματς στην ιστορία στο Μόναχο δεν έχει νικήσει ποτέ (0/3/20).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ανανεωμένη Μπάγερν έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Φράιμπουργκ που παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Μόναχο. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή, θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με over (1,5) στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr