Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Clasico πριν τον τελικό!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 09:02

Σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης που κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό όπου βρίσκεται εκεί η Οσασούνα

Κύπελλο Ισπανίας: Clasico πριν τον τελικό!

Το κύπελλο Ισπανίας έχει το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα Τετάρτη (5/4) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

Είναι αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση. Στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0.

Αναφορικά με το τι ισχύει δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθεί παράταση και αν χρειαστούν και πέναλτι.

Στο Σούπερ Καπ η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 3-1. Στο πρωτάθλημα: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-1, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 2-1.

Μπαρτσελόνα

Με προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου φτάνει στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα, η οποία τα έχει όλα υπέρ της: το σκορ του πρώτου αγώνα, τις συνεχόμενες νίκες επί της Ρεάλ στα τελευταία ματς, την ψυχολογία από το +12 στο πρωτάθλημα.

Αρκεί να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα για να φτάσει τις 101 νίκες σε clasico, ισοφαρίζοντας τις νίκες της Ρεάλ. Στο πρωτάθλημα έριξε «τεσσάρα» στην Έλτσε με το δέκατο NG στα 12 τελευταία ματς. Πέντε under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο επιθετικός Ραφίνια. Σταθερά εκτός Κρίστενσεν (αμ.), Πέδρι, Ντε Γιονγκ (μέσοι), Ντεμπελέ (επ.).

Πιθανή ενδεκάδα

Τερ Στέγκεν - Αραούχο, Κουντέ, Μάρκος Αλόνσο, Μπαλντέ – Κασιέ, Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο – Ραφίνια, Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η ήττα στον πρώτο ημιτελικό στη Μαδρίτη έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πάντως έχει πολλούς λόγους να ψάξει την ανατροπή στη Βαρκελώνη, πέρα από το γόητρο.

Το -12 στο πρωτάθλημα, αλλά και οι συνεχόμενες ήττες σε Σούπερ Καπ, Κύπελλο και πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα αποτελούν έξτρα κίνητρα για τη Ρεάλ.

Οι «μερένγκες» ξέσπασαν στη Βαγιαδολίδ με «εξάρα», με χατ-τρικ του Μπενζεμά (σε 7 λεπτά!) που «ζεστάθηκε» την πιο κατάλληλη στιγμή και με τον Αζάρ να επιστρέφει υπό αποδοκιμασίες στο «Μπερναμπέου» μετά από 203 μέρες!

Τρίτο σερί over 2.5 γκολ και τρία GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο αμυντικός Νάτσο. Παραμένει εκτός ο μπακ Μεντί. Γύρισε ο επίσης μπακ Αλάμπα.

Πιθανή ενδεκάδα

Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.45 2.77 2.02 1.7 1.35 2.9 1.58 2.22 1.45 1.3 1.51
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Θεωρούμε ότι η Μπαρτσελόνα θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά είναι πιθανό αυτό να συμβεί με μία ισοπαλία στη ρεβάνς (3.57).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr