Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αγιαξ, ντέρμπι με γκολ!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 10:52

Φεστιβάλ τερμάτων αναμένεται στο ντέρμπι της ημιτελικής φάσης, με τις δύο ομάδες να… υπόσχονται υψηλό σκορ όπως και το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος.

Κύπελλο Ολλανδίας: Φέγενορντ – Αγιαξ, ντέρμπι με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ - Αγιαξ στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Μονός ημιτελικός κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:00

Φέγενορντ

Εντυπωσιακά κυλά η σεζόν για την Φέγενορντ που αποτελεί τη μοναδική στην χώρα που συνεχίζει σε όλα τα μέτωπα! Οι Ροτερντάμερς δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση ενώ συνεχίζουν και στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα. Καλπάζει στο πρωτάθλημα, την Κυριακή επικράτησε της Σπάρτα (3-1) στο ντέρμπι του Ροτερνταμ, μετρά επτά σερί νίκες και ξέφυγε στην μάχη του τίτλου. Μετρά 17 κατακτήσεις, τελευταία το 2018 ενώ είχε προκριθεί και στον τελικό 2020 που ακυρώθηκε λόγω πανδημίας.

Με Ιντρίσι
Επιστρέφει ο βασικός εξτρέμ Ιντρίσι, κοντά στην επιστροφή του μετά απο πολύμηνη απουσία ο βασικός τερμ. Μπάιλοουβ, δεν υπολογίζονται οι βασικοιο Χερτράουντα (αμυντικός) και Τίμπερ (μέσος).

Πιθανή σύνθεση: Βέλενροϊτερ – Πέντερσεν, Τράουνερ, Χάντσκο, Χάρτμαν – Βίεφερ, Σιμάνσκι, Κοκτσού – Γιάχανμπακς, Χιμένες, Ιντρίσι

Άγιαξ

Ο Αγιαξ ψάχνει να γυρίσει το κλίμα μέσω κυπέλλου. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιον Χέιτινχα βελτίωσε την εικόνα του αλλά έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Φέγενορντ και ψάχνει πλέον μια άτυπη ρεβάνς. Την Κυριακή γκέλαρε, καθώς “κόλλησε” στο 0-0 με τη Γκου Αχέντ Ιγκλς και έμεινε στο -8 απο την πρώτη θέση. Πολυνίκης της διοργάνωσης, με 20 κατακτήσεις και 27 συνολικά παρουσίες στον τελικό!

Χωρίς Ρεντς
Δεν υπολογίζεται ο βασικός ακραίος αμυντικός Ρεντς που έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς, ασήμαντη κρίνεται η απουσία του αναπληρωματικού μέσου Κάπλαν.

Πιθανή σύνθεση: Ρούλι – Σάντσες, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπάας – Αλβάρες, Κλάασεν, Μπέρχαους – Κουντούς, Τάντιτς, Μπέρχβαϊν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.5 2.9 2.05 1.68 1.41 2.67 1.55 2.25 1.38 1.25 1.61
Φέγενορντ - Άγιαξ / Εκτίμηση

Στο ντέρμπι της φάσης κοντράρονται οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας και περιμένουμε το σκορ να… ξεφύγει όπως και πριν δέκα ημέρες όπου κοντραρίστηκαν για το πρωτάθλημα (3-2). Περιμένουμε μια από τα ίδια, οι μπουκ έχουν «διαβάσει» σωστά μάλιστα το combo over g/g που προσφέρεται στο 1.72

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr