Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Κρεμονέζε – Φιορεντίνα, βίοι αντίθετοι!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 11:16

Οι εξαιρετικοί στις τελευταίες εβδομάδες “βιόλα” έχουν τον πρώτο λόγο στο “Τζιοβάνι Τζίνι” κόντρα στους προβληματικούς γηπεδούχους και το διπλό έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Ιταλίας: Κρεμονέζε – Φιορεντίνα, βίοι αντίθετοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κρεμονέζε – Φιορεντίνα.

Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου. Ακολουθεί ρεβάνς (26/4).
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
22:00, Nova 1

Κρεμονέζε

Το κύπελλο αποτελεί σωσίβιο για την Κρεμονέζε. Επέστρεψε το καλοκαίρι στην Α' Ιταλίας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει άμεσα στη Β', έχοντας μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο υποδέχθηκε την Αταλάντα, ισοφάρισε στο 56', ωστόσο αμυντικά δεν πήρε καλό βαθμό, «έφαγε» δύο γκολ στην τελική ευθεία (72', 93') και έχασε 3-1. Η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι δεν σταματά να παλεύει, ωστόσο στο Κύπελλο θα δώσει παραπάνω από το 100%, έχοντας ήδη πανηγυρίσει εκπληκτικές προκρίσεις με Νάπολι και Ρόμα.

Τα γνωστά
Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Κίρικες (α. 11/0), Οκερέκε (ε. 25/5), Φεράρι (α. 10/0), Ατσέλα (μ.-ε. 1/0), που έχουν χάσει και τελευταία ματς.

Πιθανή σύνθεση: Καρνεσέκι – Άιβου, Μπιανκέτι, Βάσκες – Σερνίκολα, Μπενάσι, Πίκελ, Μεϊτέ, Βάλερι – Τσατζού, Ντέσερς

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είχε ματς – πρόκληση το Σάββατο στην έδρα της Ιντερ, ωστόσο πήρε το μάξιμουμ (1- 0) και πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες για την ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, το ότι δεν διεκδικεί θέση στην τετράδα, οφείλεται στον κάκιστο πρώτο γύρο. Σούπερ και στην Ευρώπη, βρίσκεται στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ (σερί 8-0-0 σ' αυτή τη διοργάνωση) με βολική μάλιστα θεωρητικά κλήρωση.

Με Γιόβιτς
Επιστρέφει ο βασικός Γιόβιτς (ε. 24/4), δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος Ντάνκαν (μ. 16/0), χάνει την σεζόν ο Σίριγκου (2ος τ. 1 συμ.).

Πιθανή σύνθεση: Τερατσιάνο – Ντοντό, Μαρτίνες Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι – Άμραμπατ, Μαντράγκορα – Γκονζάλες, Μποναβεντούρα, Σαπονάρα – Καμπράλ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.25 4 1.51 1.8 1.9 1.28 3.35 1.95 1.75 2.37 1.22 1.13
Κρεμονέζε - Φιορεντίνα / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και η Φιορεντίνα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Κρεμονέζε αγωνίζεται χωρίς άγχος πάντως στο κύπελλο, έχει αναστατώσει ήδη δύο φαβορί και μπορεί να βάλει δύσκολα και στους “βιόλα”. Θα προτιμήσουμε το διπλό στα όρια του διπλασιασμού (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr