Ποδόσφαιρο

DFB-Pokal: Μετωπική στην Λειψία!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 12:20

Οι «ταύροι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την Ντόρτμουντ με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFB-Pokal, χωρίς φόβο η Νυρεμβέργη απέναντι στην Στουτγάρδη.

DFB-Pokal: Μετωπική στην Λειψία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γερμανίας.

Μονοί αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Νυρεμβέργη, που είναι μοναδική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που συνεχίζει στην διοργάνωση, έχει σημαντικότερες.. σκοτούρες. Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για την παραμονή. Έχει ήδη αλλάξει προπονητή δύο φορές φέτος. Ο έμπειρος Ντίτερ Χέκινγκ είδε την ομάδα του να είναι ακίνδυνη επιθετικά και να χάνει από την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ με 1-0. Χωρίς άγχος στο κύπελλο και σίγουρα με μεγάλα οικονομικά οφέλη τόσο μακριά που έχει φτάσει. Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Φλικ (20 ματς), τραυματίες ο μπακ Βέκεσερ (19 ματς) και ο επιθετικός Σλάιμερ (10 ματς).

Η σχέση της Στουτγάρδης με τον Μπρούνο Λαμπαντία είναι σε κρίση μετά από μόλις δώδεκα παιχνίδια στον πάγκο. Κάκιστη εικόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου και ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 με την ομάδα να παραμένει ουραγός στην βαθμολογία. Εντυπωσιακό αρνητικό εκτός έδρας σερί 23 αγώνων στην Μπούντεσλιγκα χωρίς νίκη (0/10/13) αλλά στο κύπελλο και οι τρεις προκρίσεις της είναι εκτός. Μυϊκά προβλήματα καθιστούν αμφίβολη την συμμετοχή του αριστερού μπακ Σόσα (19 ματς/2 γκολ/9 ασίστ) και του επιθετικού Σίλας (24 ματς/5 γκολ/2 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλά το διπλό (1,72) για μία ομάδα που δεν.. συνηθίζει να κερδίζει εκτός έδρας. Θα πάρουμε ρίσκο, με το σύνολο 0-1 γκολ (3,25).

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Απογοητευτική η εικόνα της Λειψίας απέναντι στην φορμαρισμένη Μάιντς η οποία έκανε περίπατο στην έδρα των ταύρων επικρατώντας 3-0. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ψάχνει αντίδραση στο κύπελλο. Δείχνει ντεφορμέ έχοντας ηττηθεί στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια δεχόμενη έντεκα γκολ. Ο Μάρκο Ρόζε αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του από την οποία ηττήθηκε αρχές Μάρτη εκτός έδρας με 2-1. Η ομάδα ενημέρωσε πως ο πρώτος σκόρερ Νκουνκού (27 ματς/17 γκολ/5 ασίστ) χάνει και το ματς κυπέλλου. Προπονείται αλλά είναι ανέτοιμος. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι και ο μέσος Σλάγκερ (29 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).

Το σκορ της ήττας από την Μπάγερν Μονάχου με 4-2 στο πρωτάθλημα είναι κολακευτικό. Θα έπρεπε να είναι αρκετά χειρότερο για την Ντόρτμουντ η οποία είναι σε σοκ με τον τρόπο που ηττήθηκε και την πτώση από την κορυφή. Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς στην Λειψία. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία επίσημα ματς (0/1/2). Με μυϊκό πρόβλημα αποχώρησε από το ντέρμπι ο κεντρικός αμυντικός Σλότερμπεκ (37 ματς/4 γκολ/5 ασίστ) ο οποίος λογικά μένει εκτός. Πιθανός χρόνος συμμετοχής για Μενιέ, Ρέινα, Αντεγέμι, Μπάινοου-Γκίτενς που επιστρέφουν από τραυματισμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λειψία φάνηκε να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καλείται να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγες ημέρες για να μην υποστεί νέα.. κηδεία από την ισχυρή Ντόρτμουντ. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, χαμηλά και οι τιμές στα τέρματα για να ασχοληθούμε, οπότε πάσο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr