Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Φενέρμπαχτσε – Καϊσέρισπορ, φαβορί με αιτία!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 11:19
Κύπελλο Τουρκίας: Φενέρμπαχτσε – Καϊσέρισπορ, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Καϊσέρισπορ.

Νοκ άουτ προημιτελικός Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Φέτος στο πρωτάθλημα: Φενέρμπαχτσε – Καϊσέρισπορ 2-0 (3/9/22), Καϊσέρισπορ – Φενέρμπαχτσε 1-2 (4/3/23)
20:30

Φενερμπαχτσέ

Σε… κακό φεγγάρι, η Φενέρμπαχτσε που μοιραία ψάχνει απαντήσεις μέσω κυπέλλου. Προέρχεται απο ήττα απο την Μπεσίκτας (4-2) στο ντέρμπι και έμεινε στο -9 στην μάχη του τίτλου και μοιραία υπήρξε… γκρίνια στις τάξεις της με τους οπαδούς να τα… βάζουν με τους ποδοσφαιριστές ενώ βαρύ ειναι και το κλίμα και για τον τεχνικό Ζεσούς. Χωρίς συνέπεια εσχάτως, στα τελευταία επτά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Με κακό ηθικό θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Επιστροφή Ζεσούς!
Εκτός μάχης οι επιθετικοί Μπατσουαγί, Κινγκ και οι αμυντικοί Λίνκολν και Οοστερβόλντε. Ο Βαλένσια έχασε πέναλτι στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας. Επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός Ζεσούς που ήταν τιμωρημένος στο ντέρμπι.

Καϊσερισπόρ

Αλλαγή κλίματος στην Καϊσερισπορ που ανεβάζει ταχύτητα ενόψει κυπέλλου. Το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στις επιτυχίες με ένα αποτέλεσμα – έκπληξη καθώς νίκησε 4-3 την Τραμπζονσπόρ εκτός έδρας. Ήδη επιτυχημένη στο πρωτάθλημα και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να αναστατώσει το φαβορί όπου άπαντες στις τάξεις της αποδέχονται τον τίτλου του αουτσάιντερ. Τα 9 από τα 10 τελευταία της ματς είναι Over!

Με ερωτηματικά
Οι βασικοι Καρίμι (μέσος), Χοσεϊνί (στόπερ) ταξίδεψαν με την αποστολή αλλά δίνονται αμφίβολοι. Δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος μέσος Αταμά, μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός Κορκμάζ (μ.).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.5 8.75 3.2 1.3 1.88 1.81 1.64 2.08 1.13 3.5
Φενερμπαχτσέ - Καϊσερισπόρ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι καλούνται να απαντήσουν και έχουν τον πρώτο λόγο καθώς το κύπελλο αποτελεί πλέον την πιο ρεαλιστική ελπίδα τίτλου. Ο άσος προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή ακόμα και αν συνδυαστεί με over 1,5 (1.44) και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr