Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Με τα γκολ και τη Κοπεγχάγη στους επαναληπτικούς!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 11:44

Τρεις επαναληπτικοί αγώνες διεξάγονται σήμερα για το κύπελλο Δανίας. 

Κύπελλο Δανίας: Με τα γκολ και τη Κοπεγχάγη στους επαναληπτικούς!

ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Η ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι τη έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν θέλει να πάρει την πρόκριση, πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Αυτό που της στοίχισε στο πρώτο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά η εμφάνισή της στο 2ο μέρος, εκεί όπου έδειξε κενά διαστήματα και το πλήρωσε. Για το πρωτάθλημα, πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη επί της Μπρόντμπι με 3-0.Με τη νίκη αυτή έφτασε στους 40 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τη 2η θέση στους 3 και από την κορυφή στους 5 πόντους.

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, καθώς είδε την ομάδα του να σαρώνει εκτός έδρας τη Χόρσενς, την οποία συνέτριψε με 4-0. Έτσι, ανέβηκε στην προτελευταία θέση, 5 βαθμούς από τη γραμμή της σωτηρίας. Έπειτα το καλό προβάδισμα που πήρε στο πρώτο ματς, μπορεί να κάνει σωστή και καλή διαχείριση και να βρεθεί στην επόμενη φάση χωρίς προβλήματα.

Εκτίμηση: Στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και αυτό το ματς λογικά με του πρώτου, αφού η φιλοξενούμενη μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά το ματς σήμερα. 2-3 γκολ (1.95).

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Στο Κύπελλο, χωρίς να εντυπωσιάσει, πιάνοντας όμως μεστή εμφάνιση, επικράτησε 2-0 στο α’ ματς και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4». Πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσε και έφτασε στο γκολ στο 24’ με τον Σόρεν Τένγσκτεντ. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και αφού έχασε μια δυο καλές φάσεις στο α’ μέρος, διπλασίασε στο 53’ με τον Τόνι Άνταμσεν. Στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί στη διαδικασία των play out, αφού αρκέστηκε στην ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λίνγκμπι. Ισοπαλία που την έφερε στους 30 βαθμούς και έμεινε στη 2η θέση (8η) της βαθμολογίας των play out, 1 πόντο κάτω από τη Μίντιλαντ.

Στην εκπνοή των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη η ομάδα του Τόμας Νόργκορντ, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της πρωτοπόρου Βάιλε. Έτσι βρίσκεται στην 3η θέση και απέχει 6 βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση. Για το κύπελλο δεν έχει πλέον και πολλές ελπίδες, αφού το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια.

Εκτίμηση: Kαλύτερη ομάδα η Σίλκεμποργκ, η Σοντέρισκε δεν έχει να χάσει κάτι. Μπορεί να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Over 2.5 (1,65).

ΒΕΙΛΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο παιχνίδι και κατάφερε να πάει αλώβητη στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου. Ωστόσο, στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση και δέχτηκε το γκολ στο 68’. Στο φινάλε του αγώνα δέχθηκε και το 2ο τέρμα και κάπως έτσι μπήκε τέλος στα όνειρα για κάτι καλό. Στην εκπνοή των καθυστερήσεων μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 6 αγώνων (5-1-0) στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-2 εντός έδρας από τη Σόντερισκε. Παρά την ήττα της, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, 6 περισσότερους από τη 2η Χβίντοβρε και 12 από το δίδυμο της 3ης θέσης, ενώ απομένουν άλλα 9 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.

Νίκη έστω και δύσκολα πέτυχε η ομάδα του Γιάκομπ Νέστρουπ, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Νόρντζελαντ στο τοπικό ντέρμπι κορυφής της περασμένης Κυριακής. Στο πρωτάθλημα έχει τρελή πορεία και συνεχίζει δίχως φρένα. Μετράει 9 σερί νίκες και είναι αήττητη στα 13 τελευταία! Έτσι έφτασε στους 45 βαθμούς και πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στη 2η θέση τη Νόρντζελαντ, δύο πόντους πιο πίσω. Για το κύπελλο είπαμε, φαίνεται πως κλείδωσε τη πρόκριση με τη νίκη στο πρώτο ματς, άρα διαδικαστικό χαρακτήρα πρέπει να δώσει σήμερα η ομάδα του Γιάκομπ Νέστρουπ.

Εκτίμηση: Δεν θα τη χαλάσει μια ακόμη νίκη τη Κοπεγχάγη, ειδικά τώρα που έχει ρυθμό. 2 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr