Ποδόσφαιρο

Α’ Ολλανδίας: Γκρόνιγκεν – Ουτρέχτη, χωρίς περιθώρια οι γηπεδούχοι!

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 10:55

Οι Βόρειοι είναι με την… πλάτη στον τοίχο και η αποψινή αναμέτρηση κρίνεται κομβική στην προσπάθεια τους να απεγκλωβιστούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Α’ Ολλανδίας: Γκρόνιγκεν – Ουτρέχτη, χωρίς περιθώρια οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γκρόνινγκεν – Ουτρέχτη.

Γκρόνινγκεν

Μια από τα ίδια για τη Γκρόνινγκεν που είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά εν τέλει απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό στο Σιτάρντ. Η τέταρτη διαδοχική ήττα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των λοιπών ουραγών, την έφερε στο -7 από την παραμονή και η νευρικότητα είναι μοιραία διάχυτη στο εσωτερικό της. No goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.
Με απουσιες
Δεν λείπουν τα προβλήματα, τέθηκαν εκτός οι στόπερ Μπλοκζέιλ και Σόρενσεν που λογίζονταν ως βασικοί τις τελευταίες εβδομάδες. Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός επιθετικός Αμπραχαμ.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν για όλους χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Πιθανή σύνθεση: Φέριπς – Φαν Χέλντερεν, Κάλους, Μπάλκερ, Βίλεμς – Χόβε, Σουσλόφ – Άντμαν, Ίρανταστ, Μαατά – Πέπι

Ουτρέχτη

Η Ουτρέχτη άξιζε καλύτερης τύχης κόντρα στη Φόλενταμ, είδε τρία γκολ να ακυρώνονται από τον var και μοιραία περιορίστηκε στον βαθμό. Η ισοπαλία πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία δίνει… δικαιώματα στην μάχη της ανόδου. Απαγορεύτηκε στον ιδιοκτήτη φαν Σούμερεν να εισέρχεται στα αποδυτήρια μετά το περιστατικό όπου απώθησε τον μπακ Κλάιμπερ στο τέλος της αναμέτρησης με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς!
Συν και πλην
Επιστρέφει ο βασικός τερμ. Μπάρκας, αλλά τέθηκε εκτός ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Λάμπιαντ ενώ δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός μέσος Μπροουβερς. Σταθερά εκτός ο βασικός στον πρώτο γύρο Μποζοντογκάν.

Πιθανή σύνθεση: Μπάρκας – Κλάιμπερ, Φαν ντερ Χόορν, Φιερχέφερ, Χέντρικς – Τόορνστρα, Μπρόουβερς, Φαν ντερ Στρέικ – Μπουτ, Δουβίκας, Μπουσαΐντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 3.4 2.22 1.95 1.75 1.35 2.95 1.6 2.15 1.61 1.25 1.37
Γκρόνινγκεν - Ουτρέχτη / Εκτίμηση

Η Γκρόνινγκεν είναι πλέον με την πλάτη στον… τοίχο, η Ουτρέχτη προβληματίζει έχοντας συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη δίχως πάντως να ανησυχεί για το πλασάρισμα στα πλέι οφ. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με την πλευρά των γηπεδούχων και ρισκάρουμε στον άσο με draw no bet (2.25).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr