Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Κρίσιμη στροφή

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 12:37

Φουλ αγωνιστική στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, ο άσος της Καρλάιλ μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Λιγκ2: Κρίσιμη στροφή

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της 40ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν όλα σήμερα Παρασκευή (7/4)

ΚΑΡΛΑΪΛ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Δεύτερη κολλητή ήττα (μετά από αήττητο έξι αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες) γνώρισε η Καρλάιλ στην έδρα της πρωτοπόρου Λέιτον Οριεντ (1-0) και εξήλθε της προνομιούχου τριάδας. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο διαδοχικό ματς. Συνδυασμός under και no goal τα 5/6 τελευταία (4/6 under 1,5), είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Φίνεϊ (3 γκολ), εκτός οι μέσοι Τσάρτερς, Ελις, Ντίξον, Ντίκενσον και οι αναπληρωματικοί Σίμονς (γκολκίπερ), Σο-Σίλβα (φορ).

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία έφερε η Τρανμίρ με την Χάρογκειτ (1-1), υποχωρώντας πια στο δεύτερο μισό της κατάταξης με πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) και μόλις δύο στα 12 τελευταία (2-3-7). Under τα 12/14 πιο πρόσφατα, τα 14 γκολ που πέτυχε σε 19 εξορμήσεις είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Ο υπηρεσιακός Ιαν Ντάουνς δεν υπολογίζει τους Ρόμπινσον (αμυντικός), Μόρις (βασικός εξτρέμ, 3 γκολ), Λιούις (μεσοεπιθετικός, 2 γκολ), Γουόκερ (αν. μέσος) και τους επιθετικούς Τζόλεϊ, Γκλάτζελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει κολλήσει επιθετικά για τα καλά η Καρλάιλ, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη ντεφορμέ Τρανμίρ. Θεωρούμε πως θα τα καταφέρει (1,78).

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Στις πέντε αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο σερί (3-2-0) της Κρόουλι, που στην ισχυρή έδρα της Μάνσφιλντ υπέστη την έβδομη ήττα στα 12 τελευταία και συνεχίζει την μάχη παραμονής (4-1). Δέχτηκε γκολ πολύ νωρίς και γενικότερα επέτρεψε πολλές φάσεις, είχε τις ευκαιρίες της αλλά η -βαριά- ήττα ήταν αναπόφευκτη. Επαιξε βασικός ο νεοφερμένος Τζαμαϊκανός μέσος Γκραντ, παραμένουν παροπλισμένοι οι μέσοι Τζενκς, Μουτς και οι αν. αμυντικοί Φρανσιλέτ, Ομόλε.

Μετά από τέσσερις κολλητές ισοπαλίες η Μπράντφορντ υπέταξε με ανατροπή στην... ανατροπή 3-2 την Γκρίμσμπι -με νικητήριο γκολ το 23ο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, Αντι Κουκ- και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ (σερί 4-4-0 και 6-7-1). Εχει την τρίτη καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας. Under τα 11/14 τελευταία, no goal τα 7/10 πιο πρόσφατα. Μοναδικός απόντας είναι ο επιθετικός Εϊσα (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να δίνουν μάχη παραμονής ενώ η Μπράντφορντ φορτσάρει για την άνοδο. Κλίνουμε προς τα δεξιά (2,20)

ΚΡΟΥ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Μετά από τρεις απανωτές εκτός έδρας ήττες η Κρου πέρασε χωρίς απώλειες από το Ντονκάστερ (0-2), παραμένει χαμηλά χωρίς να κινδυνεύει (γενικότερο σερί 3-5-3). Είχε σαφή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και σκοράροντας δις έβαλε γερά θεμέλια για το μόλις τρίτο της διπλό. Under τα 12/17 τελευταία. Αμφίβολοι οι Γουίλντινγκ (μπακ ) και Φίνιγκαν (μέσος), εκτός οι αμυντικοί Ουβάκβε (1 γκολ), Γουίλιαμς, Φανκούτεν, ο γκολκίπερ Ασμπι-Χάμοντ και ο φορ Λονγκ.

Με την.. ψυχή στο στόμα η Μπάροου επικράτησε της Τζίλιγχαμ (2-1), επιτυχία που την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ έχοντας μόλις μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (5-2-1). Πήρε γρήγορο προβάδισμα και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες να εξασφαλιστεί, λίγο έλειψε να το πληρώσει όμως ο Γκοτς άνοιξε λογαριασμό βαθιά στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό σουτ. Εφερε δεύτερο κολλητό over μετά από εννιά συνεχόμενα under. Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον καθώς η Κρου είναι πλέον εκτός κινδύνου. Δεν βλέπουμε ήττα της Μπάροου.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Τζίλιγχαμ άγγιξε ένα βαθμό στο Μπάροου, εν τέλει έφυγε με άδεια χέρια (2-1) πάντως δεν ανησυχεί έχοντας πάρει αποστάσεις από τις τελευταίες θέσεις (σερί 6-2-3). Δέχτηκε γκολ νωρίς και ουσιαστικά μόνος του ο γκολκίπερ Μόρις την κράτησε ζωντανή μέχρι τέλους. Συνδυασμός under και no goal τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Εκτός πλάνων οι μέσοι Γκριν, Ριβς, ο φορ Κάσκετ (2 γκολ) και οι αν. επιθετικοί Γουόλκερ, Χάριοτ.
Εντός έδρας ήττα από την Κρου (0-2) υπέστη η Ντονκάστερ, με εμφανή την απογοήτευση έχοντας χάσει πια τις ελπίδες για πλέι οφ (σερί 1-2-6). Είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, προς τιμήν της δεν τα παράτησε και στην επανάληψη πίεσε όμως δεν είχε ουσία. Under τα 11/13 τελευταία (10/13 no goal). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ολόβου (1 γκολ)-Μπράουν και ο εξτρέμ Τέιλορ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Ουίλιαμς (1 γκολ), Γιάνγκερ και ο αν. γκολκίπερ Τζόουνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγγαρεία κάνει η Ντονκάστερ, ευκαιρία για την Τζίλιγχαμ να ξεμπερδεύει οριστικά με την παραμονή. Πάντως ο άσος θα έπρεπε να πληρώνει περισσότερο (1,77).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Στις έξι αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο (2-4-0, με 6/6 under) της Γκρίμσμπι, που έφυγε με άδεια χέρια από το Μπράντφορντ (3-2) και διατηρείται στο δεύτερο μισό της κατάταξης έχοντας.. ξεμείνει από στόχους. Εγινε μεγάλη μάχη, με ανατροπή στην.. ανατροπή. Πρόσφατα έπαιξε προημιτελικό κυπέλλου στην έδρα της Μπράιτον, γνωρίζοντας φυσιολογική ήττα με 5-0. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (21) από ότι εκτός (27), δεν αναφέρθηκαν προβλήματα απουσιών.

Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες (όλες με γκολ) και εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-7-2) η Χάρτλπουλ επιβλήθηκε με δραματικό τρόπο της Σουίντον (2-1), μένοντας ολοζώντανη στο κυνήγι της σωτηρίας. Υπολειπόταν από το 4’ όμως βρήκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, πρώτο τρίποντο με νέο τεχνικό τον Τζον Ασκεϊ. Εχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και μόλις τρία διπλά σε 19 εξόδους, γκολ-γκολ τα 8/9 τελευταία. Εκτός ο στόπερ Λέισι και οι αμυντικoί Μενάγεσε, Χάρτλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το φιλί της ζωής γεύτηκε η Χάρτλπουλ, θέλει και εδώ αποτέλεσμα πάντως δεν θα είναι εύκολο μιας και η Γκρίμσμπι είναι μεν αδιάφορη όμως δεν χαρίζεται.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε η Χάρογκειτ στην έδρα της Τρανμίρ (1-1) και συνεχίζει την μάχη παραμονής, με δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (2-6-3). Προηγήθηκε από τα.. αποδυτήρια, είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ χωρίς πάντως η ισοπαλία να θεωρείται άδικη. Under τα πέντε από τα έξι τελευταία, γκολ-γκολ τα 21/32 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Ντούλεϊ και Κόλεϊ και ο αμυντικός Ράμσεϊ.

Νέα αποτυχία για την Γουίμπλεντον, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Ροτσντέιλ (0-1) συμπληρώνοντας 13 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-4-8) και απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν. Κακό θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα, η ζημιά έγινε στην πρώτη σημαντική ευκαιρία που επέτρεψε. Γκολ/γκολ τα 7/10 τελευταία. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μπίλερ, εκτός οι βασικοί Τζάνεφ (γκολκίπερ), Πελ (μέσος, 3 γκολ), Ντέιβισον (φορ, 9 γκολ) και οι αμυντικοί Πιρς, Καλαμπάϊ (1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση, λίγα γκολ στα ματς της Χάρογκειτ και περιμένουμε μία από τα ίδια.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Την τέταρτη ισοπαλία στο αήττητο πέντε αγωνιστικών έφερε η Νιούπορτ στο Κόλτσεστερ (0-0). Ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του προέδρου Γκάβιν Φόξαλ (λόγω προβλήματος υγείας). Οι Ουαλοί έχουν πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (18, δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία) από ότι εκτός (26), κράτησαν ανέπαφη εστία μόνο στα 9/47 ματς της σεζόν, under τα 13/18 τελευταία. Παραμένει αμφίβολος ο επιθετικός Ζανζάλα (3 γκολ).

Μετά από τρεις απανωτές νίκες, η Νορθάμπτον παραχώρησε στην Στιβενέιτζ την τρίτη ισοπαλία στο αήττητο οκτώ αγωνιστικών (1-1) και αμφότερες διατηρούνται στην προνομιούχο τριάδα. Προηγήθηκε νωρίς και είχε εμφανή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη το σκηνικό μεταφέρθηκε στη δική της περιοχή. Μετράει οκτώ διαδοχικά under. Αμφίβολοι οι βασικοί μέσοι Φοξ (4 γκολ), ΜακΟυίλιαμς (3 γκολ) και ο αν. Χάροπ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κοϊκι, Μαγκλόιρ, Ντάιτς και ο φορ Χίλτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πλησιάζει την άνοδο η Νορθάμπτον, που είναι αρκετά αποτελεσματική εκτός έδρας και μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ουαλία. Πληρώνει καλά το διπλό (2,85).

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Τζιμ ΜακΝάλτι η ουραγός Ροτσντέιλ γεύτηκε το φιλί της ζωής φεύγοντας νικήτρια από την έδρα της Γουίμπλεντον (0-1), φυσικά παραμένει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αλλά τουλάχιστον μαθηματικά ελπίζει. Ηταν η μόλις δεύτερη νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (2-3-9), έχει την χειρότερη επίδοση εντός έδρας, ενώ τα 8/11 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Εκτός πλάνων οι επιθετικοί Ρόντνεϊ (9 γκολ), Κίκλεϊ (5 γκολ).

Αν και αδιάφορη βαθμολογικά η Γουόλσολ κατάφερε μεγάλο πλήγμα στην Σάτον σκοράροντας στην τελευταία φάση, για την ενδέκατη ισοπαλία στις 16 τελευταίες αγωνιστικές (1-11-4)! Υπολειπόταν από το ημίωρο και στο 95’ ο άλλοτε γκολκίπερ της, Ρόουζ της έκανε.. δώρο την ισοφάριση. Βεβαίως δεν ελπίζει πια για πλέι οφ, under τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Διαθέσιμος ο αμυντικός Γκόρντον και μοναδικός απόντας είναι ο μέσος Ιρινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ροτσντέιλ μόνο αν φτάσει σε νέα νίκη θα ελπίζει ουσιαστικά, δεν θα είναι εύκολο να επιβληθεί της σκληροτράχηλης Γουόλσολ. Είμαστε μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Σάλφορντ απέσπασε ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Στόκπορτ (1-1), μένοντας ένα βαθμό πίσω της και στην 7η θέση, με την είσοδο στα πλέι οφ να κρέμεται από μία κλωστή (σερί 4-2-1). Εντυπωσιακό το γκολ του Χέντρι (5ο στα επτά τελευταία)! Μετράει εννιά συνεχόμενα γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο αν. επιθετικός ΜακΛάφλιν, νοκ άουτ οι Ιστχαμ (αμυντικός), Γουάτσον (μέσος), Σιμόες (φορ) και ο αμυντικός Νάρτεϊ που χάνει τη σεζόν.
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες (όλες με γκολ), η Λέιτον Οριεντ επιβλήθηκε της Καρλάιλ (1-0) και μένει απλώς η μαθητική επιβεβαίωση της ανόδου (σερί 5-5-0). Χρειάστηκε πάντως -μετά το “φτωχό” σε φάσεις πρώτο ημίχρονο- ένα αυτογκόλ μετά τα μέσα της επανάληψης, ενώ στο 77’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Under τα 14/18 τελευταία. Τιμωρημένος ο φορ Κέλμαν (5 γκολ), τραυματίες οι Χάπε (βασικός αμυντικός) και Ενκρούμα (αν. μεσοεπιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μέχρι τέλους για την άνοδο η Σάλφορντ, σχεδόν εξασφαλισμένη η Λέιτον Οριεντ όμως είναι πολύ δυνατή για να την κοντράρουμε. Πάσο.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Στιβενέιτζ πήρε βαθμό στη δύσκολη έδρα της Νορθάμπτον (1-1) και συνεχίζει την μεγάλη μάχη για απευθείας άνοδο, μετρώντας από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε σε θέση άμυνας και δικαίως πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη πήρε τα ηνία έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι προτού απαντήσει. Είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας, νοκ άουτ ο βασικός γκολκίπερ Ασμπι-Χάμοντ και ο επιθετικός Μαρτς (2 γκολ).

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία -μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες- έφερε η Κόλτσεστερ απέναντι στην Νιούπορτ (0-0), παραμένοντας λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ελάχιστες οι αξιοσημείωτες φάσεις, στο τέταρτο ματς με νέο τεχνικό τον Μπεν Γκάρνερ. Under τα εννιά από τα δέκα τελευταία, έχει κρατήσει ανέπαφη εστία μόνο στα 6/41 τελευταία επίσημα. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Ντάλισον (αμυντικός), Σκους (μέσος) και οι Λόνγκσταφ, Τζατζ (μέσοι), Κόλινς (αν. γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμη ένα βήμα ανόδου για την Στιβενέιτζ, κόντρα σε μία ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Λογικά δεν «σπάει» ο άσος.

ΣΑΤΟΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Η Σάτον κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις ένα πολύτιμο διπλό στο Γουόλσολ, όμως ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση (1-1) μένοντας έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις πλέι οφ. Μοιραίος ο γκολκίπερ Ρόουζ, έκανα γκάφα ολκής ευνοώντας άθελα του την πρώην ομάδα του. Πάντως έχει μόλις μία ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (5-6-1), όπως και την τρίτη καλύτερη επίδοση εντός έδρας. Under τα 7/8 τελευταία (6/8 no goal). Εκτός ο αν. μεσοαμυντικός Μπάρντεν.

Η Στόκπορτ περιορίστηκε σε ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στην ίδιων στόχων Σάλφορντ και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ, μειώθηκαν οι ελπίδες για απευθείας άνοδο (σερί 7-4-1). Εχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, μετράει επτά συνεχόμενα under, έχει σκοράρει στα 38/48 ματς της σεζόν, ενώ τα πέντε από τα επτά τελευταία είχαν σύνολο 0-1 γκολ. Εκτός πλάνων οι Σάουθαμ-Χέιλς (βασικός δεξιός μπακ) και Μπάρντσλεϊ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο της Σάτον, πλώρη για την άνοδο έχει βάλει η Στόκπορτ και αναμένεται μάχη. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα.

ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Την τρίτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές όπου δεν έχει νίκη υπέστη η Σουίντον στο Χάρτλπουλ (2-1), χάνοντας ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ. «Αυτοκτόνησε» πάντως, είχε προβάδισμα από πολύ νωρίς και φάνηκε να το διαχειρίζεται καλά όμως δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Εξέτισε ο βασικός επιθετικός Γουάκελινγκ (7 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Μποντρί, Μπρέναν, Χάρις και ο μέσος Ιάντολο.

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Μάνσφιλντ είχε εύκολο έργο με την Κρόουλι (4-1) και συνεχίζει με μεγάλες αξιώσεις την μάχη για πλέι οφ (σερί 2-3-2). Μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών (επέτρεψε και κάποιες). Γκολ-γκολ τα 14/21 τελευταία επίσημα. Αμφίβολος ο αμυντικός Χάρμποτλ, εκτός οι μέσοι Ο’ Τουλ, Χάρτιγκαν και οι Τζόνσον (δεξιός μπακ), ΜακΛάφλιν (αμυντικός), Σουάν (βασικός φορ, 9 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ελαφρά υπεροχή της Μάνσφιλντ εξισορροπείται με την έδρα, αν και το κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι κλίνουμε περισσότερο στην ισοπαλία.

Βαθμολογία -

07/04/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 77 38 22 11 5 50 25 25
2 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 70 39 19 13 7 53 34 19
3 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 68 38 19 11 8 52 35 17
4 Καρλάιλ Καρλάιλ 66 39 18 12 9 58 37 21
5 Στόκπορτ Στόκπορτ 64 39 18 10 11 52 33 19
6 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 64 38 17 13 8 48 34 14
7 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 63 39 18 9 12 61 44 17
8 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 61 38 17 10 11 59 46 13
9 Μπάροου Μπάροου 58 39 17 7 15 42 44 -2
10 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 57 39 15 12 12 41 41 0
11 Σουίντον Σουίντον 51 38 13 12 13 50 45 5
12 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 51 39 15 6 18 40 54 -14
13 Γουόλσολ Γουόλσολ 50 39 11 17 11 40 36 4
14 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 50 39 13 11 15 38 40 -2
15 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 48 38 12 12 14 41 46 -5
16 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 46 40 11 13 16 41 46 -5
17 Κρου Κρου 45 38 10 15 13 36 47 -11
18 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 44 38 10 14 14 38 43 -5
19 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 44 39 11 11 17 27 42 -15
20 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 39 38 9 12 17 43 55 -12
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 38 39 9 11 19 34 46 -12
22 Κρόουλι Κρόουλι 37 39 9 10 20 43 64 -21
23 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 35 39 7 14 18 43 68 -25
24 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 29 39 7 8 24 34 59 -25
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr