Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Ντόρτμουντ-Ουνιόν Βερολίνου, για αντίδραση οι Βεστφαλοί

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 12:36

Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ θέλει οπωσδήποτε νίκη με την επικίνδυνη Ουνιόν για να μην χάσει κι άλλο έδαφος.

Α' Γερμανίας: Ντόρτμουντ-Ουνιόν Βερολίνου, για αντίδραση οι Βεστφαλοί

16:30, Novasports6

• Η Ντόρτμουντ στο γήπεδό της μετράει οκτώ συνεχόμενα Over
• Η Ουνιόν δεν έχει νίκη εκτός έδρας στους τελευταίους δύο αγώνες (0/1/1)
• Η Ντόρμουντ έχει υποδεχτεί τρεις φορές την Ουνιόν Βερολίνου σε αγώνες Μπούντεσλιγκα και έχει ισάριθμες νίκες

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ απογοήτευσε στο πιο κρίσιμο ματς και έχασε – μόνο – με 4-2 από την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς γκρεμίστηκε “απότομα” από την κορυφή. Ακολούθησε και δύσκολο ματς κυπέλλου εκτός έδρας με την Λειψία για το κύπελλο και νέα απογοήτευση με ήττα 2-0 και αποκλεισμό. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλο ένα ντέρμπι. Εντός είναι αήττητη στα τελευταία δέκα παιχνίδια (9/1/0) και τα τελευταία οκτώ έχουν λήξει στο Over. Απώλεια ο κεντρικός αμυντικός Σλότερμπεκ (26 ματς/4 γκολ/5 ασίστ). Αμφίβολος ο βασικός φορ Αλέρ. Σίγουρα εκτός ο μπακ Μενιέ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόμπελ – Βολφ, Ζίλε, Χούμελζ, Γκερέιρο – Τσαν – Εζτσάν, Μπέλιγχαμ – Μπραντ, Ρόιζ – Αλέ.

Ουνιόν Βερολίνου

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει 3-0 απέναντι στην απογοητευτική Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Ουρς Φίσερ μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στα ημιτελικά από την Άιντραχτ με 2-0. Αήττητη στο πρωτάθλημα για τέσσερις αγώνες (2/2/0) αλλά μακριά από την πρωτεύουσα δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Ρούνοβ και ο μέσος Ζέγκουιν από τραυματισμό. Απουσιάζει ο τραυματίας μέσος Σέφαρ (13 ματς).

Πιθανή ενδεκάδα: Ρένοβ – Γέκελ, Κνόχε, Ντέκι – Γιουράνοβιτς, Κεντίρα, Ρουσιγιόν – Λαϊντουνί, Χάμπερερ – Μπέρενζ, Μπέκερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.64 3.9 4.85 2.1 1.65 1.42 2.62 1.67 2.08 1.16 1.22 2.2
Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου / Εκτίμηση

Η Ντόρτμουντ δεν πατάει καλά μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα. Η Ουνιόν πάντως δεν έχει καλή παράδοση στο Ντόρτμουντ. Η απόδοση για τον άσο είναι χαμηλή. Ίσως αξίζει περισσότερο το Over 2,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr