Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα – Ιντερ, “παίρνει” παιχνίδι ο άσος!

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 10:39

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος στην διοργάνωση και οι περισσότεροι ήδη τους εμπιστεύονται κόντρα στους ποιοτικούς αλλά χωρίς συνέπεια “νερατζούρι”.

Champions League: Μπενφίκα – Ιντερ, “παίρνει” παιχνίδι ο άσος!

Προγνωστικά, αναλύσεις livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Ιντερ.

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League.
Η ρεβάνς στις 19/4.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με Μίλαν ή Νάπολι.
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με την Κλαμπ Μπριζ, πέρασε με δύο άνετες νίκες και μάλιστα στο... ρελαντί. Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 2η σερί σεζόν η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ, στους «8» μετράει μόνο αποκλεισμούς (5). Δυνατή η επίθεσή της στη διοργάνωση (23 γκολ, δύο λιγότερα από τη Νάπολι). Δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις με ιταλικές ομάδες (11-5-17), πολύ καλύτερα τα νούμερα στο γήπεδό της (7-4-3). Την Παρασκευή προηγήθηκε της Πόρτο εντός έδρας στο σούπερ ντέρμπι, αλλά έχασε (2-1) με ανατροπή και είδε τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να μειώνεται στους 7 βαθμούς (ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο).

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου στο Pamestoixima.gr με μία σούπερ προσφορά*!

«Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια πολύ δυνατή ομάδα, με τόσες πολλές ατομικές αρετές και τόσες πολλές επιλογές, νομίζω ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η Ίντερ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που ξέρει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αν χρειαστεί και μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά. Έχουν ιταλικό στυλ, αλλά ξέρουν πώς να αλλάζουν πολλά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Χωρίς να ξεχνάμε ότι τότε θα υπάρξει και ο επαναληπτικός».

Χωρίς τον αρχηγό
Τιμωρημένος ο πολύπειρος Οταμέντι (α. 12/1, 25/0), δέχθηκε... αφελώς την κίτρινη κάρτα στη ρεβάνς με την Μπριζ, ενώ στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα, τέθηκε εκτός ο βασικός μπακ Μπαχ. Εκτός δράσης και οι Ντράξλερ (μ.-ε. 3/0, 10/1), Γκεντς (ε. 1/0, 6/1), αμφίβολος ο αναπληρωματικός μπακ Ρίστιτς.

Πιθανή σύνθεση:Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Βερίσιμο, Σίλβα, Γκριμάλντο – Τσικίνιο, Φλορεντίνο – Άουρσνες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος

Ίντερ

Η Ιντερ δεν ήταν καλύτερη από την Πόρτο, ωστόσο είχε την τύχη με το μέρος της και στα δύο ματς, πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση, πλασματικό το ότι δεν δέχθηκε γκολ στα δύο ματς. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έχει χάσει (2-1-0) απέναντι στην Μπενφίκα, το 1965 κατέκτησε το Πρωταθλητριών εις βάρος των «αετών» (1-0 στο Μιλάνο). Οι «νερατζούρι» ακούν Πορτογαλία και… τρέχουν, στη συγκεκριμένη χώρα έχουν 1-5-4, νίκησαν μόνο την Μποαβίστα. Η παρουσία τους στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι προβληματική, την Παρασκευή ισοφαρίστηκαν (1-1) στο φινάλε από τη Σαλερνιτάνα και το αρνητικό σερί 0-1-3 θέτει σε κίνδυνο την τετράδα, συνεχίζοντας έτσι την γκρίνια προς τον Ινζάγκι.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

“Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε έναν δυνατό, ποιοτικό αντίπαλο, αλλά ξέρουμε ότι μαζί μπορούμε να φύγουμε ικανοποιημένοι. Ο στόχος ήταν να είμαι ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις τον Απρίλιο. Μας λείπει το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούμε. Η Μπενφίκα είναι εξαιρετική ομάδα. Όπως και η Πόρτο, κυριαρχούν στο πρωτάθλημά τους. Θα είναι ένα ματς όπου θα υπάρχουν στιγμές για να είσαι επιθετικός και άλλες αμυντικός. Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι σε εξαιρετικό ταξίδι στο Champions League, το ίδιο και στο πρωτάθλημα. Έχουν ποιότητα, έχουν τεχνικούς παίκτες, καταλαμβάνουν πολύ καλά χώρους, σε κατοχή και εκτός κατοχής. Τρέχει πολύ, είναι μια ομάδα που έχει χάσει δύο παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς, το τελευταίο την Παρασκευή από την Πόρτο. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ντουέτο απουσιών
Δεν υπολογίζονται και πάλι λόγω τραυματισμού οι κομβικοί Τσαλχάνογλου (μ. 8/1, 26/2) και Σκρίνιαρ (α. 8/0, 21/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα. Στην επίθεση θεωρείται δεδομένος ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ένας εκ των Τζέκο ή Λουκάκου στο πλευρό του.

Πιθανή σύνθεση: Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Ντιμάρκο – Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.4 3.45 1.77 1.98 1.27 3.55 1.74 1.98 1.37 1.34 1.58
Μπενφίκα - Ίντερ / Εκτίμηση

Η Μπενφίκα πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν φέτος και η νευρική Ιντερ δεν δείχνει ικανή να την… αναστατώσει. Ο άσος έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και υποχώρησε στο 2.125, χάνοντας κάποια απο την αρχική του αξία, μπορεί πάντως να συνδυαστεί και με under 3,5 (2.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr