Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπράγκα, φαβορί με αιτία!

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 11:31

Οι εξαιρετικοί φέτος φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη Μαδέιρα και μπορούν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο κιόλας ματς.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπράγκα, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νασιονάλ Μαδέιρα - Μπράγκα

Πρώτος ημιτελικός, η ρεβάνς στις 25/4.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με Φαμαλικάο - Πόρτο

Νασιονάλ Μαδέιρα

Η Νασιονάλ Μαδέιρα απέκλεισε την Κασα Πία και συνεχίζει την υπερβατική πορεία στο κύπελλο. Οι «νησιώτες» γνωρίζουν πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού ουδείς έχει απαιτήσεις από αυτούς. Πόσω μάλλον όταν απογοητεύουν στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας όπου προέρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα από την Ολιβεϊρένσε και παραμένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Τρίτη σερί ήττα, τρίτο over στα 4 τελευταία ματς, τα δύο ήταν και over 3.5 γκολ. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Μπράγκα

Η Μπράγκα καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να δείξει στο γήπεδο γιατί θεωρείται το φαβορί και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Στόχος της είναι να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι για να… ξεμπερδεύει. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μία ακόμη νίκη, την «τεσσάρα» στην Εστορίλ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σταθερά στην τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και καταδιώκει μάλιστα την Πόρτο στην 2η θέση. Έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Τέταρτο over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς.

Χωρίς Σεκέιρα
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός ακραίος αμυντικός Σεκέιρα. Ο Αρτούρ Ζορζ προανήγγειλε σχήμα χωρίς εκπλήξεις και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.35 5.15 1.3 2.37 1.51 1.54 2.3 1.82 1.84 3.25 1.12 1.06
Νασιονάλ Μαδέιρα - Μπράγκα / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν το φαβορί. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλή τιμή καθώς η ποιοτική Μπράγκα μπορείο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο ματς. Επιλέγουμε το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο (1.91).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr