Ποδόσφαιρο

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη, οι κόκκινοι διάβολοι τον πρώτο λόγο!

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 10:30

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μια ισπανική ομάδα στον δρόμο της, και να την περάσει έτσι ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό. 

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη, οι κόκκινοι διάβολοι τον πρώτο λόγο!

13/04/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 141

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 2 HD

Πρώτο ματς για τους «8», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σεβίλλης (20/4). Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γιουβέντους ή τη Σπόρτινγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε τη συντοπίτισσα και μισητή αντίπαλο της Σεβίλλης, Μπέτις, την οποία νίκησε δύο φορές (4-1 εντός, 0-1 εκτός). Παράλληλα έφτασε τα 9 σερί ματς δίχως ήττα στον θεσμό (8-1-0) και δικαιούται να ονειρεύεται πορεία μέχρι το τέλος της διαδρομής. Εξάλλου είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Για το πρωτάθλημα κέρδισε την Έβερτον 2-0 και έκανε αυτό που όφειλε! Ο στόχος της 4άδας παραμένει ο μοναδικός και φυσικά προς τα εκεί οδεύει.

«Πρέπει να παίξουμε δυναμικά και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Είναι σημαντικό ότι δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλοι μαζί αμυνόμαστε και όλοι μαζί βγαίνουμε στην επίθεση. Όλοι μαζί νικάμε», ανέφερε ο προπονητής Τεν Χαγκ.

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Aγωνιστικά νέα

Πλήγμα με τον Ράσφορντ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο ΜακΤόμινι. Επανέρχεται σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος ο σημαντικός Κασεμίρο. Χάνουν ένα ακόμα ο βασικός Σο, ο Φαν ντε Μπέεκ και ο ταλαντούχος εξτρέμ Γκαρνάτσο.

Πιθανή ενδεκάδα

David de Gea, Malacia, Martínez, Varane, Wan-Bissaka, Casemiro, Fred, Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Martial

Σεβίλλη

Στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε διαδοχικά στις προηγούμενες φάσεις την PSV Αϊντχόφεν και τη Φενερμπαχτσέ. Και στις δύο περιπτώσεις νίκησε το πρώτο ματς στην Ανδαλουσία και ηττήθηκε στη συνέχεια. Φυσικά ο θεσμός της ανήκει αφού μιλάμε για την διοργάνωση την οποία έχει κατακτήσει έξι φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Στον πάγκο της ομάδας υπάρχει αλλαγή, αφού ο Μεντιλιμπάρ αντικατέστησε τον Χόρχε Σαμπάολι. Στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, η Σεβίλλη έμεινε στο 2-2 με τη Θέλτα, σε ένα ματς που έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία. Ακολουθεί την Κυριακή σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι στη Βαλένθια με την τοπική ομάδα. Θέλει να ξεμπερδεύει εκεί και να χαλαρώσει από το άγχος της παραμονής.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο μέσος Χορδάν και ο μεσοεπιθετικός Κορόνα. Γυρίζει ο εξτρέμ Οκάμπος, εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο χαφ Γκέιγ, ήταν αυτός που αποβλήθηκε με τη Θέλτα.

Πιθανή ενδεκάδα

Dmitrović, Montiel, Badé, Nianzou, Acuña, Fernando, Rakitić, Lamela, Óliver Torres, Ocampos, En-Nesyri

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 4.8 8.5 2.15 1.62 1.4 2.72 2 1.71 1.06 1.15 3.25
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ είναι το φαβορί, αλλά η Σεβίλλη είναι πολύ επικίνδυνη και όταν παίζει για αυτή τη διοργάνωση δεν μπορείς να την ξεγράφεις. 2-3 γκολ (2.00)

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr