Ποδόσφαιρο

Europa League: Λεβερκούζεν – Ουνιόν, πήρε… παιχνίδι ο άσος!

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 10:53

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και οι περισσότεροι ήδη τους εμπιστεύονται κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Europa League: Λεβερκούζεν – Ουνιόν, πήρε… παιχνίδι ο άσος!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση. Η ρεβάνς στις 20/4.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με Φέγενορντ/Ρόμα.
22:00, Cosmote Sport 8

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και με iδύο «καθαρές» νίκες ξεπέρασε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει βρει για τα καλά ρυθμό, το Σάββατο επικράτησε της Αϊντραχτ (3-1) και μετρά επτά κολλητές νίκες και ένα αήττητο εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις! Μετρά 3-3-1 κόντρα σε βελγικές ομάδες.

“Η Ουνιόν είναι μια κορυφαία ομάδα. Περιμένουμε δύο δυνατά παιχνίδια». Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν. Βλέπω την πείνα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχεις», είπε ο Αλόνσο.

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Επιστροφές
Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, οι Χλόσεκ (βασικός μεσοεπιθετικός) και Αμίρι (χρήσιμος μέσος), αμφίβολος δίνεται ο ενίοτε βασικός μέσος Ντεμιρμπάι. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός φορ Σικ, ξανά εκτός ο δεύτερος τερμ. Λούνεφ.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν παρουσιάστηκε καταιγιστική στην ρεβάνς και πήρε εύκολα την πρόκριση επί της Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορείας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στην προημιτελική φάση, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς. Ήδη υπερβατική η πορεία της, επιβεβαιώνει τη συνεχή άνοδο καθώς πρωταγωνιστεί και στο εντός συνόρων όπου καταδιώκει την πρωτοπόρο Γκενκ. Στο τελευταίο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Γάνδη (1-1), “τρέχει” ένα 4-1-0.

«Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές παιχνιδιού μας» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός Χεράερτς και πρόσθεσε: “Είναι ξεκάθαρο πως η Μπάγερ έρχεται μετά από επτά συνεχόμενες νίκες και είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το στυλ αυτής της ομάδας μοιάζει με αυτό του προπονητή της όταν έπαιζε, με πολύ ποδόσφαιρο, έξυπνες κινήσεις και παίκτες με ταχύτητα. Περιμένω μια Λεβερκούζεν που θα ψάχνει να κερδίσει».

Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Κέραλ Χεραερτς, καθώς μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός επιθετικός Αντινγκρά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4.5 7 2.1 1.65 1.42 2.65 1.81 1.88 1.1 1.19 2.67
Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει την απόδοση τους στο φινάλε της σεζόν, μετρούν επτά κολλητές νίκες και ένα αήττητο εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις! Η Ουνιόν εντυπωσιάζει φέτος αλλά εκτιμούμε πως έχει πιάσει το… ταβάνι της. Ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι και με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.83.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr