Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Αντερλεχτ – Αλκμααρ, λύση στο 1.95!

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 11:11

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες στην αμφίρροπη κόντρα των εκπροσώπων των Κάτω Χωρών και μας… στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων.

Europa Conference League: Αντερλεχτ – Αλκμααρ, λύση στο 1.95!


Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αντερλεχτ – Αλκμααρ.

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση. Η ρεβάνς στις 20/4.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με Γάνδη/Γουεστ Χαμ.
22:00, Cosmote Sport 7

Άντερλεχτ

H Άντερλεχτ μετά την σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Βιγιαρεάλ όπου αναστάτωσε το φαβορί αλλά και τους… μπουκ, πιστεύει περισσότερο στις ικανότητές της. Στο πρωτάθλημα έχτισε καλό σερί και ελπίζει βάσιμα στην πρώτη οκτάδα. Είχε κρίσιμο ματς για τον στόχο αυτό απέναντι στην Βέστερλο, έμεινε στο 0-0 και βγήκε από την οκτάδα ενώ ακολουθεί ντέρμπι με την πρωτοπόρο Γκενκ, ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σε δύο αγωνιστικές. Εντός από τον όμιλο και μετά, σε πέντε αγώνες, έχει κρατήσει μια φορά το μηδέν αμυντικά.

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

“Θα ήθελα να κερδίσω 3-0 ή 4-0 την ΑΖ και μετά να έχω μια ήσυχη μέρα στο Άλκμααρ την επόμενη εβδομάδα, αλλά ξέρω ήδη ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Είδαμε στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Βιγιαρεάλ ότι ένα τέτοιο ευρωπαϊκό ματς κρίνεται καλύτερα σε δύο αγώνες. Φυσικά δεν πρόκειται να τα ανοίξουμε όλα εδώ, αλλά απλά θα παίξουμε το παιχνίδι μας» τόνισε ο Δανός τεχνικός Ρίμερ.

Πανέτοιμη
Διαθέσιμοι οι βασικοί Ρεφαέλοβ (μ.) και Σλιμανί που πήραν… ανάσες στο τελευταίο ματς. Μόνιμα εκτός ο αναπληρωματικός μέσος Τρεμπέλ (16 ματς/2 ασίστ) και ο βασικός μέσο-επιθετικός Βερσάρεν (42 ματς/4 γκολ/4 ασίστ) που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πιθανή σύνθεση: Βερμπρούγκεν – Μουρίγιο, Ντεμπάστ, Βερτόνγκεν, Εντιαγέ – Ασιμέρου, Ρεφαέλοφ, Ντιαβαρά – Ντρέγερ, Σλιμανί, Αμούζου

Άλκμααρ

Πολλοί την είχαν αουτσάιντερ απέναντι στην Λάτσιο αλλά η Αλκμααρ νίκησε στην τακτική, δις, μια ιταλική ομάδα και αυτό λέει πολλά για την ποιότητά της. Στην Ολλανδία λογικά δεν χάνει την θέση στην πρώτη τετράδα αν και προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Σπάρτα Ρότερνταμ που την έβαλε σε μπελάδες. Τα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της στην Ευρώπη έχουν λήξει Goal/Goal.

“Μερικές φορές με ρωτούν αν η Άντερλεχτ έχει χάσει την αίγλη της αλλά αν δεις την τροπαιοθήκη της, σου λύνονται οι απορίες. Αυτή η ομάδα σίγουρα θα εξασφάλιζε άνετα μια θέση στην πρώτη εξάδα της Eredivisie. Ο τρόπος παιχνιδιού τους έχει επίσης αλλάξει λίγο υπό τον Brian Riemer. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα»

Με Κάρλσον
Πήρε… ανάσες στο τελευταίο ματς αλλά επιστρέφει ο ηγετικός εξτρέμ Καρλσον που ήταν πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί της Λάτσιο. Μόνιμα εκτός ο έμπειρος αμυντικός Ίντι (11 ματς) και ο πολύτιμος μέσο-επιθετικά Ντάνι ντε Βιτ (28 ματς/13 γκολ/2 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Ράιαν – Σουγκαβάρα, Μπέουκεμα, Χατζηδιάκος, Κερκέζ – Ρέιντερς, Κλάσι, Μάινανς – Όντγκααρντ, Παυλίδης, Κάρλσον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.1 2.77 1.72 2 1.23 3.7 1.75 1.91 1.41 1.31 1.48
Άντερλεχτ - Άλκμααρ / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας 2-3 γκολ. Η ΑΖ μετρά τέσσερα σερί 2-3 γκολ στην διοργάνωση (όλα με 2-1 σκορ), ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 3/5 2-3 γκολ στην Ευρώπη. Η επιλογή πληρώνει στο 1.95.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr