Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - Λαμία, τυπική διαδικασία!

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 12:09

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς σήμερα στη Τούμπα, μετά το εμφατικό 1-5 του πρώτου ματς υπέρ του δικεφάλου!

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - Λαμία, τυπική διαδικασία!

13/04/2023, (17:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 788

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 4 HD

Α’ Ματς: Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λαμίας με 4 γκολ διαφορά στο 90λεπτο, ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον τελικό με την ΑΕΚ. Η Κυπελλούχος θα κερδίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΠΑΟΚ

Διαδικαστική προφανώς η σημερινή ρεβάνς για τον ΠΑΟΚ, αφού το 5-1 υπέρ του δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του. Καθάρισε τη πρόκριση από το πρώτο ματς, και τη παρουσία του ουσιαστικά σε έναν ακόμη τελικό. Ουσιαστικά είναι ο στόχος που του έμεινε, αφού το πρωτάθλημα φαίνεται πως απομακρύνθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Πάντως επέστρεψε στις νίκες στα πλέι οφ αφού κέρδισε εμφατικά τον Βόλο με 4-2. Είχε καθαρίσει το ματς από το ημίχρονο, οπότε μετά έκανε συντήρηση. Ίσως σήμερα δοκιμάσει κάποια πράγματα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους ποδοσφαιριστές ο Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά νέα

Ο Αουγκούστο έχει μπει σε πρόγραμμα αποφόρτισης κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Σάστρε, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, αλλά και ο αρχηγός Ίνγκασον, που πήρε άδεια γιατί περιμένει να γεννηθεί το δεύτερο παιδί του. Αποθεραπεύτηκε κι επιστρέφει ο Κεντζιόρα, αλλά και οι νεαροί Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας.

Λαμία

Εννοείται πως δεν ελπίζει σε κάτι σήμερα, και έχει στο μυαλό της την παραμονή της. Πήγε με φόρα στο Ηράκλειο να παίξει με τον ΟΦΗ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-1. Βαριά ήττα και απότομη προσγείωση στη πραγματικότητα μετά από αήττητο 5 αγωνιστικών. Σε αυτό το διάστημα έχει κερδίσει 11 βαθμούς από τους 23 που έχει συγκεντρώσει. Τα επόμενα ματς είναι πολύ κομβικά, αφού παίζει με τους αδιάφορους Ατρόμητο και Αστέρα. Φυσικά και θα γίνει ροτέισον στο σημερινό ματς όπως έγινε και στο πρώτο εξάλλου.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός έμειναν οι Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες, Τόσιτς, Καραμάνος. Επιστρέφουν σε αποστολή οι Αντέτζο, Σλίβκα, Ασκόβσκι, όχι και οι μεσοεπιθετικοί Ρόμανιτς, Τσιλούλης.

Όλα τα ματς του Europa League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 7.15 16.5 2.75 1.41 1.68 2.1 2.18 1.6 1.03 1.1 4.85
ΠΑΟΚ - Λαμία / Εκτίμηση

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει το ματς. Δεν αξίζει κάτι σε ποντάρισμα. Ίσως το 1/1 & over 2.5 (2.05) να είναι μια καλή επιλογή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.