Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Δίνει… δικαιώματα η Γκενκ!

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 00:43

Η ντεφορμέ πρωτοπόρος υποδέχεται την “Ευρωπαία” Αντερλεχτ στο ντέρμπι της ημέρας, ενώ πιο εύκολο αναμένεται το έργο των Ουνιόν και Αντβέρπ.

Α’ Βελγίου: Δίνει… δικαιώματα η Γκενκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores, και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Βελγίου.

ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Γκενκ απείλησε πρώτη στην Λιέγη, αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο και παρότι ήταν καλύτερη συνέχεια, δεν κατάφερε να επιστρέψει
στο ματς. Η ήττα πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, έχει επικρατήσει μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και έδωσε… δικαιώματα στη μάχη του τίτλου. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευτάια ματς.

Η Αντερλεχτ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την καλύτερη Βέστερλο (δύο δοκάρια). Οι «μοβ» έχουν αποκομίσει δέκα βαθμούς από τα τέσσερα τελευταία ματς αλλά δεν ορίζουν πλέον την μοίρα τους για την 8αδα καθώς βρίσκονται στο -1 από την Σερκλ Μπριζ, δύο στροφές πριν το φινάλε. Την Πέμπτη επικράτησε 2-0 της Αλκμααρ για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Γκενκ δεν… πατά γερά στα πόδια της. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός, ρισκάρουμε με under σε τιμές αουτσάιντερ (2.10).

ΜΑΛΙΝ-ΓΑΝΔΗ

Αποκαρδιωτική εμφάνιση από την Μαλίν που… παραδόθηκε στις ορέξεις της Λέουβεν. Μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, παρουσιάζεται… εκνευριστικά αδιάφορη, προερχόμενη από τρεις κολλητές ήττες, έχοντας από καιρό εστιάσει τις προσπάθειες της στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (με Αντβέρπ, 30/4).

Η Γάνδη τα… χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη κέρδισε μέτρα και κατάφερε να απαντήσει στην Ουνιόν. Με 4-1-0 διατηρήθηκε στην 4η θέση χωρίς βέβαια περιθώρια για απώλεια βαθμών δύο στροφές πριν το φινάλε καθώς ισοβαθμεί με την Κλαμπ Μπριζ. «Γεμάτο» το πρόγραμμα, την Πέμπτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μαλίν επιδεικνύει περίτρανα την αδιαφορία και η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο αν και κουβαλά κούραση απο απαιτητικό ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα. Ρίσκο με διπλό και γκολ/γκολ (2.60).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΑΝΤΒΕΡΠ-ΚΟΡΤΡΑΙΚ

Η Αντβέρπ με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Σερκλ Μπριζ. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των πρωτοπόρων και διατηρείται σε τροχιά τίτλου ενώ θα αγωνιστεί και στον τελικό του κυπέλλου. Under τα οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς.

Αποστολή εξετελέσθη για την Κορτράικ που παρότι τα χρειάστηκε στην επανάληψη, κατάφερε να κρατήσει στην ισοπαλία την Εουπεν. Ο βαθμός κρίνεται «χρυσός» καθώς παρότι έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αντβέρπ έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα, ενώ η Κορτράικ ξεκινά τις… διακοπές. Επιλέγουμε τον άσο απο το πρώτο ημίχρονο.

ΟΥΝΙΟΝ-ΣΕΡΑΙΝΓΚ

Η Ουνιόν δεν… κρύφτηκε στην Γάνδη, προηγήθηκε και… φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε, για να δεχτεί εν τέλει την ισοφάριση από τα 11 μέτρα. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, μετρά 4-1-0 και διατηρείται στο κόλπο για τον τίτλο. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στο Λεβερκούζεν για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. No Goal τα πέντε από τα επτά τελευταία.

Η Σερένγκ παρουσιάστηκε απρόσμενα ανταγωνιστική αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να συγκρατήσει την καλύτερη Κλαμπ Μπριζ. Έχασε πλέον τα κουράγια της, μετρά έξι κολλητές ήττες και έχει μόνο μαθηματικές και… ακραίες ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες όπως μαρτυρά και το σετ. Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό over στο 1.75.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr