Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Τα γκολ δίνουν τη λύση σε δύσκολα παιχνίδια!

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 14:23

Όλη η σημαντική αγωνιστική δράση στης Λιγκ 1 εδώ!

Λιγκ 1 Αγγλίας: Τα γκολ δίνουν τη λύση σε δύσκολα παιχνίδια!

ΜΟΡΚΑΜ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Η Μόρκαμ άντεξε στην πίεση που γνώρισε από την Πόρτσμουθ και πήρε την ισοπαλία (0-0). Μπορεί να έλαβε τέλος το αρνητικό σερί των τριών ηττών, ωστόσο έμεινε μακριά από τη νίκη σε 10ο διαδοχικό ματς, ενώ σε 15 παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σε πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Η Γουίκομ ήταν καλύτερη από την Φόρεστ Γκριν και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα και διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ευελπιστώντας να αποκτήσει συνέπεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη σε πέντε ματς. Οι δύο τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει No Goal.

Εκτίμηση: Καμία δεν είναι σε σχετικά καλό φεγγάρι. Θα πάω με την παράδοση που δείχνει γκολ στις αναμετρήσεις τους. Goal/goal (1.78).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Η Μπέρτον έχασε από την Τσάρλτον με 2-3, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάρνσλεϊ (2-1), ενώ έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τριών αγώνων. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο είναι σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Over.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν συνάντησε προβλήματα στο παιχνίδι με την Ακρινγκτον και επικράτησε άνετα με 3-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγώνες. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς (με τρεις ισοπαλίες) και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Βρίσκεται στην κορυφή, αλλά αισθάνεται πίεση από τον ανταγωνισμό και όπως όλα δείχνουν η άνοδος θα κριθεί στις λεπτομέρειες! Εκτός ο αμυντικός Τζέιμς (25/0).

Eκτίμηση: Πολλά γκολ στις αναμετρήσεις τους το τελευταίο διάστημα. Ας το επαναλάβουν και σήμερα. Over 2.5 (1.85).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπρίστολ Ρόβερς στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Φλίτγουντ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από τα πλέι οφ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under και No Goal.

Η Ντέρμπι προηγήθηκε κόντρα στην ΜΚ Ντονς, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε και περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Μπορούσε, ωστόσο, να έχει διαφορετική τύχη. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Φόρεστ Γκριν (2-0), η οποία είναι η μοναδική στα πέντε τελευταία ματς. Τουλάχιστον, διατηρήθηκε αήττητη σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες, ωστόσο καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα στα τελευταία κρίσιμα ματς. Βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης των πλέι οφ.

Eκτίμηση: Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες, όμως η Ντέρμπι μοιάζει να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα σε μια έδρα που το έχει κάνει και άλλες φορές. 2 (1.83).

ΟΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Πορτ Βέιλ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Οξφορντ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Πήρε βαθμό μετά από δύο ήττες, ωστόσο έμεινε μακριά από τη νίκη σε 6ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ σε εννέα αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε πίεση. Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός μέσος Πολίτικ.

Η Μπόλτον προηγήθηκε κόντρα στην Κέμπριτζ, έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, με γκολ που δέχθηκε στο 95’! Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Τουλάχιστον, διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Βρίσκεται οριακά στη ζώνη των πλέι οφ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under.

Εκτίμηση: Η Όξφορντ έχει βρει τον τρόπο να μην χάνει. Πάμε με το πιο safe υder 2.5 (1.72).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Σριούσμπερι έχασε από την Μπάρνσλεϊ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-2. Στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ 0-2, στο 74’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και μείωσε στις καθυστερήσεις. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα, ενώ σε επτά αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, χωρίς όμως πιθανότητες για τα πλέι οφ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπόουμαν.

Η Πόρτσμουθ πίεσε την προτελευταία Μόρκαμ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και τελικά περιορίστηκε στο 0-0. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς. Τουλάχιστον, διατηρήθηκε αήττητη σε 6ο παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει το πλασάρισμα της στα πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under.

Eκτίμηση: Το 2-3 γκολ (1.95) μοιάζει μια καλή επιλογή για το σημερινό παιχνίδι.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Φόρεστ Γκριν έχασε από την καλύτερη Γουίκομ με 0-2, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα, χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ, 6η στα επτά τελευταία παιχνίδια. Επίσης, σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει μόνο μία νίκη! Βρίσκεται στην τελευταία θέση και αυτή την αγωνιστική πιθανόν να υποβιβαστεί και μαθηματικά! Οι πέντε τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Under και No Goal.

Η Μπάρνσλεϊ επικράτησε της Σριούσμπερι πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, στο 74’ έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπέρτον (1-2), ωστόσο παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ διεκδικεί και την απευθείας άνοδο. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Κάντεν.

Εκτίμηση: Η Μπράρνσλεϊ έρχεται με ψυχολογία μετά τη πρόσφατη νίκη της και θέλει να φτάσει σε μια ακόμη. 2 & over 1.5 (1.83) για να ανεβάσουμε την αξία.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Ακρινγκτον ήταν εμφανώς χειρότερη της Σέφιλντ Γουένσντεί και δεν βοήθησε το ότι δέχθηκε γκολ στο πρώτο τέταρτο. Είχε δοκάρι έπειτα από στατική φάση για το 1-1, δεν το έκανε και μετά το 2-0 παρέδωσε πνεύμα. Υπέστη την πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι, δεν έδωσε συνέχεια στην επιτυχία επί της Πορτ Βέιλ και καλείται να ψάξει υπερβάσεις για να μην τερματίσει στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας (έκδηλη πίεση). Χτύπησε και λογικά λείπει ο ηγετικός Ρότζερς (α. 35/4), εκτός οι Άστλι (α. 23/1), Πρίτσαρντ (μ. 18/2), δύσκολα ο Κόιλ (μ. 30/1).

Η Φλίτγουντ μπήκε δυνατά στο ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς και προηγήθηκε λίγο μετά το εικοσάλεπτο, ωστόσο δεν είχε συνέχεια. Δέχθηκε πίεση στην οποία δεν ανταποκρίθηκε και 10 λεπτά στο 2ο ημίχρονο ήταν αρκετά για να δεχθεί δύο τέρματα και να υποστεί την ήττα με ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, το θετικό είναι ότι έχει πιάσει τους 50 βαθμούς και δεν αναμένεται να ανησυχήσει αναφορικά με τη σωτηρία, συνεπής στην επίθεση. Χτύπησαν και λογικά λείπουν οι Μπάτι (μ. 27/3) και Μακάνταμ (μ. 25/1), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

Εκτίμηση: Ασταθής άμυνες και το over 2.5 στο 2.05 προκαλεί.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Ιπσουιτς είχε τη γνωστή, κυρίαρχη, εικόνα των τελευταίων εβδομάδων στο Τσέλτεναμ, ωστόσο βρήκε το δοκάρι στο 59’, για να δεχθεί το γκολ πέντε λεπτά αργότερα. Δεν το έβαλε κάτω, πίεσε ασφυκτικά και τουλάχιστον ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτη απώλεια βαθμών έπειτα από εκπληκτικό σερί οκτώ νικών με μηδέν παθητικό, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και με τη δυναμική που αναπτύσσει, «βλέπει» αυτόματη άνοδο. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Μπολ (α. 11/0), Έβανς (μ. 23/3) ή Τζον-Τζουλς (ε. 17/3), γνωστά προβλήματα.

Η Τσάρλτον έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα με την Μπέρτον, βρήκε δύο γκολ πριν καν τα πρώτα 20 λεπτά, δεν πτοήθηκε από το 2-1, έγραψε το 3-1 σε κομβικό σημείο και παρά τη νέα μείωση του σκορ και το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες στο 91’, κράτησε τη νίκη που άξιζε. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία, πορεύεται δίχως προφανή στόχο, ωστόσο οι εμφανίσεις παραμένουν άκρως ανταγωνιστικές, βάζει καλές βάσεις εν όψει της επόμενης, απαιτητικής, σεζόν. Τιμωρημένος ο Πέιν (μ. 35/2), εκτός οι Νες (α. 15/0), Ανέκε (μ. 13/1), Τέιλορ (μ. 29/8), Κλερ (μ. 37/1).

Εκτίμηση: Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, αλλά σε χαμηλά πατώματα οι αποδόσεις. Το goal/goal στο 2.05 πιο καλό και προσητό.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Λίνκολν ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο Πλίμουθ, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ καλά «διαβασμένη», έδωσε την κατοχή της μπάλας στον αντίπαλο και «χτύπησε» σε καίριες στιγμές, για να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη. Οι «ιμπς» έκαναν το «δύο στα δύο», ξεπέρασαν το ψυχολογιό όριο των 50 βαθμών και πλέον, ο άτυπος στόχος είναι το να τερματίσουν στο πρώτο μισό της κατάταξης. Εκτός δράσης σε σταθερή βάση οι Μόντσμα (α. 8/0), Τζόουνς (μ. 36/1) και Βέρναμ (μ. 20/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα κενά.

Η Πορτ Βέιλ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με την Οξφορντ και παρά το ότι σημειώθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, η μία πλευρά «ακύρωσε» την άλλη, με συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους (απέδωσε δικαιοσύνη). Αγνοεί τη νίκη για περίπου ενάμιση μήνα (0-3-3) και μπορεί να κρατάει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την επιβίωση, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί αποτελέσματα για να μην μπλέξει σε κακοτοπιές. Τιμωρημένος ο Πόλιτικ (μ. 23/2), εξέτισε ο Οτζο (μ. 25/2). Εκτός δράσης ο Κας (α. 18/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

Εκτίμηση: Η Λίνκολν δείχνει πιο καλά, ειδικά εντός έδρας. 1 (2.55).

ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η ΜΚ Ντονς ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην έδρα της Ντέρμπι. Πέρασε δύσκολες στιγμές, κατά διαστήματα πιέστηκε ασφυκτικά, ενώ κυνηγούσε το σκορ από νωρίς. Ατυχία και αστοχία από την πλευρά του αντιπάλου τη γλίτωσαν από το 2-0, για να βρει το 1-1 και να αντέξει στη συνέχεια. Τρίτο διαδοχικό «Χ» και ενώ είχαν προηγηθεί ισάριθμες νίκες, αποδεικνύει ότι η μάχη για τη σωτηρία τη βρίσκει αποφασισμένη στον απόλυτο βαθμό. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Κάικαϊ (ε. 10/2), Καγιόντε (ε. 6/0) και Ο’ Χόρα (α. 25/1), αμφίβολος δίνεται ο Χάρβι (α. 34/3).

Η Τσέλτεναμ κατάφερε να κοντράρει την εξαιρετική Ιπσουιτς, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 59’ γλίτωσε από το δοκάρι, για να ανοίξει το σκορ πέντε λεπτά αργότερα. Δεν άντεξε στην πίεση, ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό. Τέταρτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη (0-3-1), το θετικό είναι ότι έχει κάνει αρκετά για να νιώθει ότι δεν κινδυνεύει, αν και ενδεχομένως θα χρειαστεί λίγους βαθμούς. Αμφίβολοι δίνονται οι Σέρκομπ (μ. 37/1), Τζάκσον (α. 33/0), εκτός δράσης οι Άντσχεντ (μ. 11/0) και Φρίστοουν (α. 24/0).

Εκτίμηση: Η ισοπαλία έχει γίνει το αγαπημένο τους αποτέλεσμα. Μπορούν να φέρουν ακόμα μία μεταξύ τους αυτή τη φορά. Χ (3.10)

Βαθμολογία -

14/04/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 84 41 24 12 5 71 32 39
2 Πλίμουθ Πλίμουθ 83 40 25 8 7 70 44 26
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 82 40 23 13 4 79 32 47
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 78 40 24 6 10 69 37 32
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 70 41 22 4 15 71 48 23
6 Μπόλτον Μπόλτον 68 40 19 11 10 54 32 22
7 Ντέρμπι Ντέρμπι 68 41 19 11 11 62 42 20
8 Γουίκομ Γουίκομ 65 41 19 8 14 55 42 13
9 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 63 41 16 15 10 55 45 10
10 Τσάρλτον Τσάρλτον 55 41 14 13 14 62 53 9
11 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 55 40 16 7 17 48 52 -4
12 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 53 41 14 11 16 59 55 4
13 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 52 40 11 19 10 39 41 -2
14 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 51 39 14 9 16 53 61 -8
15 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 50 41 12 14 15 45 45 0
16 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 46 41 12 10 19 35 52 -17
17 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 46 41 12 10 19 40 60 -20
18 Μπέρτον Μπέρτον 45 39 12 9 18 51 74 -23
19 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 42 41 11 9 21 38 58 -20
20 Όξφορντ Όξφορντ 40 40 9 13 18 40 50 -10
21 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 38 40 9 11 20 33 66 -33
22 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 37 40 10 7 23 33 61 -28
23 Μόρκαμ Μόρκαμ 35 42 7 14 21 38 71 -33
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 26 41 6 8 27 29 76 -47
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr