Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Το Μπραζιλεϊράο ανοίγει τις πύλες του

Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 10:21

Αναλύσεις και προτάσεις για τα 7 παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα Μεγάλο Σάββατο (15/4)

Α' Βραζιλίας: Το Μπραζιλεϊράο ανοίγει τις πύλες του

Η Α' Βραζιλίας ανοίγει τις πύλες της και αναμένεται αν είναι εκ νέου συναρπαστική. Για την πρώτη αγωνιστική σήμερα Μεγάλο Σάββατο (15/4) θα διεξαχθούν 7 αναμετρήσεις.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Αμέρικα Μινέιρο πέρσι δεν κινδύνευσε για την παραμονή της. Βέβαια φέτος τα προγνωστικά την θέλουν να είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν. Επιβλήθηκε 4-1 της Πενιαρόλ για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Με 4 νίκες έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις όπου τα 4 ήταν και γκολ – γκολ.

Η Φλουμινένσε πέρσι κυνήγησε τον τίτλο. Για φέτος οι προβλέψεις την θέλουν να είναι στις ομάδες που μπορούν να κάνουν την ευχάριστη έκπληξη. Ο Φερνάντο Ντινίζ έμεινε στον πάγκο της ενώ στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Λιμπερταδόρες νίκησε εκτός με 3-1 την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Στις μεταγραφές της ο σταρ Μαρσέλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για την Φλουμινένσε το έργο θα είναι δύσκολο για να πάρει τη νίκη. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 1.90.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!


ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Η Παλμέιρας κατέκτησε πέρσι στο πρωτάθλημα και φέτος είναι εκ των φαβορί. Με τον Φερέιρα στον πάγκο της για 4η σερί σεζόν μετράει και 2 κατακτήσεις Λιμπερταδόρες. Στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Λιμπερταδόρες ηττήθηκε 3-1 εκτός από την Μπολίβαρ. Αήττητη είναι και στα δέκα εντός έδρας ματς φέτος σε όλες τις

Η Κουϊμπά πέρσι έδωσε μάχη για την παραμονή και φέτος αναμένεται να κάνει κάτι ανάλογο. Ο Πορτογάλος Αντόνιο Ολιβέιρα την οδήγησε στον στόχο, αλλά αποχώρησε με τον συμπατριώτη του Ίβο Βιεϊρα να αναλαμβάνει. Με no goal και under έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάμε με συνδυασμό του άσου με over που είναι στο 1.95.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΓΚΟΙΑΣ

Η Ατλέτικο Παραναένσε πέρσι έφτασε στον τελικό του Λιμπερταδόρες για να ηττηθεί 1-0 από την Φλαμένγκο. Ο Σκολάρι αποχώρησε από τον πάγκο της και γενικά από την προπονητική κι έγινε τεχνικός διευθυντής της. Ο πρώην πλέον βοηθός του Πάουλο Τούρα έγινε ο πρώτος προπονητής. Με 0-0 έβγαλε την εκτός έδρας πρεμιέρα με την Αλιάνσα Λίμα στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Ακολούθησε το εντός 0-0 με την Κασκαβέλ όπου σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 στον πρώτο τελικό κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα «Παραναένσε».

Σε αναζήτηση προπονητή από την Μεγάλ Τρίτη η Γκοϊάς που έλυσε το συμβόλάιο με τον Γκούτο Φερέιρα. Αιτία η απώλεια του τίτλου του περιφερειακού πρωταθλήματος «Γκοϊάνο» στα πέναλτι από την μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ο Έμερσον Άβιλα ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση. Μια νίκη έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι προβλέψεις την θέλουν να είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν την παραμονή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το over είναι στο 2.12 και αξίζει το ρίσκο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Μποταφόγκο από πέρσι ξεκίνησε να δυναμώνει. Όταν νέος ιδιοκτήτης έγινε ο Αμερικανός Τζον Τέξτορ κι έχει δαπανήσει μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Ο Λουίς Κάστρο έμεινε στον πάγκο της με τα προγνωστικά φέτος να την θέλουν να είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Με over έβγαλε τα 3 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σάο Πάολο παρουσίασε μεγάλα σκαμπανεβάσματα πέρσι και δεν κατάφερε να μπει στην κούρσα του τίτλου. Ο Ροτζέριο Σένι, που έχει γράψει ιστορία με την φανέλα της έμεινε στον πάγκο της. Φέτος τα προγνωστικά την θέλουν να είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Στις 6 του μήνα το τελευταίο επίσημο ματς όπου νίκησε εκτός 2-0 την Τίγκρε για το Σουνταμερικάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, αλλά η Μποταφόγκο έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2.60.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΜΠΑιΑ ΣΑΛΒΑΔΟΡ

Η Μπραγκαντίνο πέρσι απέφυγε τις περιπέτειες και φέτος θέλει να κάνει κάτι ανάλογο. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Πορτογάλος Πέντρο Καϊξίνια που έκανε καριέρα στο Μεξικό. Τελευταίο επίσημο ματς στις 6 του μήνα και το εκτός 4-1 επί της Τακουάρι για την πρεμιέρα των ομίλων του Σουνταμερικάνα.

Μετά από ένα χρόνο απουσία η Μπαία γυρίζει στην πρώτη κατηγορία.
Τερμάτισε στην 3η θέση πέρσι στην 2η κατηγορία σε ισοβαθμία με την Βάσκο. Ο Πορτογάλος Ρενάτο Πάιβα είναι από φέτος στον πάγκο της παίρνοντας την θέση του Εντουάρντο Μπαρόκα που την ανέβασε κατηγορία. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 6 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα αναμένεται να παίξει τον ρόλο της στο ματς με τον άσο να είναι στο 1.93. Καλό και το over 2.12 αφού η προϊστορία τους έχει πολλά over.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Φορταλέσα πέρσι έμεινε με άνεση στην κατηγορία. Κάτι που ήταν έργο του Αργεντινού Βοϊβόντα ο οποίος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και είναι ένα αβαντάζ. Πριν από δέκα μέρες νίκησε εντός 4-0 την Παλεστίνο στην πρεμιέρα των ομίλων του Σουνταμερικάνα.
Κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα νικώντας με συνολικό σκορ 4-3, στον διπλό τελικό την μισητή συμπολίτισσα Σεαρά.

Η Ιντερνασιονάλ πέρσι κυνήγησε τον τίρλο. Ο Μάνο Μενέσες παραμένει στον πάγκο της αλλά οι προβλέψεις φέτος δεν την θέλουν να είναι ανάμεσα στις ομάδες που μπορούν να τερματίσουν στην Στις 5 του μήνα έφερε 1-1 εκτός με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν στην πρεμιέρα των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Αποκλείστηκε από την Καξίας στα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες με το γκολ - γκολ να είναι στο 1.95.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Η Ατλέτικο Μινέιρο του Χουλκ δεν ήταν πέρσι στην κούρσα του πρωταθλήματος. Για φέτος την ανέλαβε ο Αργεντινός Εντουάρντο Κουδέτ. Πέρασε από τα προκριματικά για να βρεθεί στους ομίλους του Λιμπερταδόρες και στην πρεμιέρα της ηττήθηκε 1-0 από την Λιμπερτάδ. Υπήρξε θέμα στις σχέσεις του Κουδέτ με την διοίκηση και είναι πιεσμένος.

Μετά από ένα χρόνο η Βάσκο γυρίζει στην πρώτη κατηγορία. Η άνοδος επιτεύχθηκε μέσω της 3ης θέσης πέρσι στην ισοβαθμία με την Μπαϊα. Ο Μπαρμπιέρι την ανέλαβε για φέτος. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 νίκες.Στις 19 Μαρτίου έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς και ήταν η ηττα με 3-1 από την Φλαμένγκο με την οποία αποκλείστηκε στα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι το φαβορί αλλά καλύτερη πρόταση είναι το over που βρίσκεται στο 1.98.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr