Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Γκολ με υψηλές τιμές

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 08:42

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική όπου έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον με λεπτομέρειες που συναρπάζουν

Α' Βραζιλίας: Γκολ με υψηλές τιμές

Η Α' Βραζιλίας ολοκληρώνει σήμερα Κυριακή του Πάσχα (16/4) την πρώτη αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

Η Κορίνθιανς πέρσι δεν έμεινε έως το φινάλε στην μάχη του τίτλου. Ο Περέιρα αποτέλεσε παρελθόν με τον Λάζαρο να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός αλλά παραμένει. Νίκησε 3-0 εκτός την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Λιμπερταδόρες,. Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ιτουάνο στα προημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι επιθετικοί Ρομέρο, Αλμπέρτο οι δυνατές μεταγραφές. Πλήγμα η πώληση του στόπερ Βίκτορ.

Η Κρουζέιρο γυρίζει στα μεγάλα σαλόνια μετά από 3 χρόνια. Πέρσι κατέκτησε για πλάκα το πρωτάθλημα στην 2η κατηγορία. Πέρασε πολλά, βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, αλλά ο Ρονάλντο (το φαινόμενο) ήταν μπροστάρης ομάδας επιχειρηματιών, που την εξυγίανε οικονομικά. Ο Πορτογάλος Πέπα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 20 Μαρτίου με τον Πετσολάνο, που την οδήγησε και στην άνοδο να αποχωρεί. Κάτι που έγινε λόγο του αποκλεισμού στα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος από την Αμέρικα Μινέιρο με συνολικό σκορ 4-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Κρουζέιρο έχει δυνατή ομάδα και σκοράρει. Η Κορίνθιανς είναι φαβορί αλλά όχι για να έχει τέτοια μικρή τιμή ο άσος. Αξίζει το ρίσκο στο γκολ - γκολ που είναι στο 2.15.

Μια φανταστική διπλή προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Φλαμένγκο μόλις την Μεγάλη Παρασκευή ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Χόρχε Σαμπάολι που θα ξεκινήσει την δουλειά του από την Δευτέρα. Έλυσε την συνεργασία της με τον Βίτορ Περέιρα αφού προηγήθηκε η συντριβή με 4-1 από την Φλουμινένσε στον τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο Μάριο Ζόρζε έγινε υπηρεσιακός.
Η Φλαμένγκο πέρσι κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες νικώντας 1-0 την Ατλέτικο Παραναένσε στον τελικό. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο στην Βραζιλία.

Η Κοριτίμπα πέρσι προς το φινάλε έκανε εξαιρετική πορεία και απέφυγε τα χειρότερα. Για φέτος στον πάγκο είναι ο Πορτογάλος Αντόνιο Ολιβέιρα. Τα προγνωστικά φέτος την θέλουν να μην είναι στις ομάδες που θα μπλέξουν για την παραμονή. Στο περιφερειακό πρωτάθλημα αποκλείστηκε στα προημιτελικά κάτι που ήταν αποτυχία. Με over έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Να ξεσπάσει θέλει η Φλαμένγκο και ο άσος με over είναι στο 2.02.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΝΤΟΣ

Μετά από ένα χρόνο η Γκρέμιο γύρισε στα μεγάλα σαλόνια. Για μια ομάδα που από το 2016 έως το 2020 έδινε μάχες για τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία κι έφτανε ψηλά στο Λιμπερταδόρες, ο υποβιβασμός ήταν κάτι ντροπιαστικό. Ο Ρενάτο Γκαούτσο την οδήγησε στην άνοδο και παραμένει στον πάγκο της. Κατέκτησε και το περιφερειακό πρωτάθλημα. Σούπερ οι μεταγραφές όπως αυτή του Ουρουγουανού επιθετικού Λουίς Σουάρες.

Η Σάντος πέρσι δεν τερμάτισε στην πρώτη 10άδα και ήταν κάτι που έφερε δυσαρέσκεια. Ο Ολνταίρ Έλμαν την ανέλαβε τον Δεκέμβριο. Πριν δέκα μέρες νίκησε εκτός 1-0 την Μπλούμινγκ στην πρεμιέρα του Σουνταμερικάνα. Οι προβλέψεις φέτος την θέλουν να τερματίζει στην πρώτη 10άδα. Στο περιφερειακό πρωτάθλημα Παουλίστα δεν κατάφερε να μετάσχει στα μπαράζ του τίτλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεδομένο πως θα μπουν πάνω από δύο γκολ με το over να είναι στο 2.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr