Ποδόσφαιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ο Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και η Μπόκα Τζούνιορς

Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 11:34

Αναλύσεις και προτάσεις για τα έξι παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ο Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και η Μπόκα Τζούνιορς

Το Κόπα Λιμπερταδόρες επανέρχεται με 6 ματς για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων να είναι στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Μόλις ένα γκολ έβαλε στα 4 τελευταία στην διοργάνωση έχοντας 3 ισοπαλίες. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση έχοντας 2 νίκες. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Φορταλέσα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Η Μετροπολιτάνος ηττήθηκε 2-1 εντός από την Νασιονάλ, δεχόμενη το δεύτερο γκολ στο 91'. Ήταν και το πρώτο της ματς γενικά στο Λιμπερταδόρες. Το 2016 ήταν στην 2η κατηγορία της Βενεζουέλας.
Μετά την πρεμιέρα στο Λιμπερταδόρες έδωσε δύο ματς πρωταθλήματος, όπου ήταν νικηφόρα. Επικράτησε 1-0 της Καραμπόμπο και 2-0 εκτός της Εστουδιάντες Μέριδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ιντερνασιονάλ θέλει να γυρίσει στις νίκες στο Λιμπερταδόρες και η Μετροπολιτάνος δεν μπορεί να την σταματήσει. Ο άσος σε συνδυασνό με over 3,5 γκολ είναι στο 2.27.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Η Φλουμινένσε επιβλήθηκε 3-1 εκτός της Σπόρτινγκ Κριστάλ. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός στη διοργάνωση, ενώ έχει μια ήττα στα 10 πιο πρόσφατα. Προέρχεται από το 3-0 εκτός επί της Αμέρικα Μινέιρο στην πρεμιέρα της στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Με νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο επιθετικός Άλαν.

Σούπερ νίκη για την Δε Στρόνγκεστ το 3-1 επί της ισχυρής Ρίβερ Πλέιτ. Μια νίκη και 5 ήττες έχει στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε 2-0 εκτός την Ρόιαλ Παρί για το πρωτάθλημα Βολιβίας. Είναι αήττητη με 7 νίκες στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σε εξαιρετική κατάσταση η Φλουμινένσε, δυσκολίες στην Βραζιλία αντιμετωπίζει η Δε Στρόνγκεστ. Καλύτερη πρόταση το ove 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο που δίνεται στο 2.15.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Βραζιλιάνικος «εμφύλιος». Η Ατλέτικο Παραναένσε έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Αλιάνσα Λίμα. Είναι αήττητη με 7 νίκες στα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση, έχει μόλις δύο ήττες στα 15 πιο πρόσφατα. Προέρχεται από το εντός 2-0 επί της Γκοϊάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου έπαιξε με ρεζέρβες. Τιμωρημένος ο αρχηγός και στόπερ Τιάγκο Ελένο.

Γκέλα ολκής για την Ατλέτικο Μινέιρο που ηττήθηκε 1-0 εντός στην πρεμιέρα της από την Λιμπερτάδ. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βάσκο για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα. Ο Εντουάρντο Κουδέτ δέχεται βολές για την εικόνα της ομάδας ενώ η διοίκηση συναντήθηκε μαζί του και προσωρινά μένει στην θέση του. Πέντε ισοπαλίες και μια νίκη έχει σε έξι «εμφυλίους» στο Λιμπερταδόρες. Με under έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός στην διοργάνωση έχοντας 3 ισοπαλίες. Τιμωρημένος ο επιθετικός Παβόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το μομέντουμ είναι με την Ατλέτικο Παραναένσε καθώς η Ατλέτικο Μινέιρο έχει εσωτερικά θέματα να λύσει. Αξίζει το ρίσκο στον άσο που είναι στο 2.55.


ΚΛΑΜΠ ΟΛΙΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ

Η Ολίμπια έφυγε με το 1-1 από άντρο της Μελγάρ. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα 4 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες, ενώ είναι αήτητη με 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα. Ο Ντιέγκο Αγκίρε έκλεισε 50 μέρες στον πάγκο της αλλά είναι ήδη πιεσμένος. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 στο ντέρμπι της Παραγουάης με την Νασιονάλ. Προηγήθηκε η επίσης ήττα με 1-0 από την Λουκένιο.

Η Πατρονάτο ηττήθηκε εντός 2-1 από την Ατλέτικο Νασιονάλ. Μετέχει για πρώτη φορά στο Λιμπερταδόρες και γενικά σε λατινοαμερικάνικο θεσμό. Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία της θα δώσει επίσημο ματς εκτός Αργεντινής. Αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία αφού υποβιβάστηκε πέρσι και αναμφίβολα ανάλογο είναι το ρόστερ της. Προέρχεται από το 1-1 εντός με την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο και προηγήθηκε η ήττα με 2-0 εκτός από την Ντεφενσόρες Ντελ Μπελγκράνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ολίμπια έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ να είναι στο 1.82.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΠΕΡΕΙΡΑ

Η Μπόκα έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Μονάγας. Τώρα θα δώσει το πρώτο ματς στο Λιμπερταδόρες με τον Αλμιρόν στον πάγκο της. Ήδη έχει δώσει δύο ο έμπειρος τεχνικός, αλλά για το πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε. Ήταν το 1-0 εκτός από την Σαν Λορέντσο και στο δεύτερο παιχνίδι του γνώρισε νέα ήττα εντός από την Εστουδιάντες με το ίδιο σκορ.Η Μπόκα έχει βγάλει με ήττες τα 3 τελευταία της στο πρωτάθλημα κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.

Η Περέιρα έφερε 1-1 εντός με την Κόλο Κόλο. Ήταν και το πρώτο της ματς σε λατινοαμερικάνικο θεσμό αφού είναι από τις σταχτοπούτες. Προέρχεται από το εντός 2-2 με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία της αλλά έχοντας μια νίκη. Ο Αλεχάντρο Ρεστρέπο είναι από πέρσι στον πάγκο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Μπόκα θέλει να ξεσπάσει και ο νέος τεχνικός να πάρει την πρώτη νίκη. Η αδύναμη και άπειρη Περέιρα προσφέρεται γι' αυτό. Ο άσος σε συνδυασμό με over 2.5 γκολ είναι στο 2.20.

ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Αρχεντίνος. Εδρεύει στα 2.500 μέτρα πάνω από την θάλασσα, στον Ισημερινό. Μια ήττα έχει στα δέκα τελευταία εντός στην διοργάνωση η ομάδα του Ανσέλμι. Κατέκτησε πέρσι το Σουνταμερικάνα, κάτι που έκανε και το 2019. Παράλληλα φέτος κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής σε διπλούς τελικούς με την Φλαμένγκο. Προέρχεται από το 0-0 εκτός με την Λιμπερτάδ για το πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκε το 3-0 επί της Ντελφίν.

Η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο ηττήθηκε 3-0 εντός από την Κορίνθιανς. Αυτή είναι η 3η συμμετοχή στη διοργάνωση τα 12 τελευταία χρόνια και για πρώτη φορά βρίσκεται σε ομίλους. Με ήττες έβγαλε τις δύο εξορμήσεις της. Με 1-1 έβγαλε το εκτός έδρας ματς με την Ρασίνγκ το τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Προηγήθηκε το 3-1 εντός επί της Πλάσα Κολόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι και δικαιολογημένα η μικρή τιμή του άσου. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr