Ποδόσφαιρο

Α’ Ολλανδίας: Γκο Αχέντ Ιγκλς – Βααλβάικ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 10:42

Αμφίρροπη φαντάζει η αναμέτρηση στο Ντεφέντερ όπου το σετ… αδικεί τους φιλοξενούμενους και θα “προσπεράσουμε” σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Α’ Ολλανδίας: Γκο Αχέντ Ιγκλς – Βααλβάικ, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γκο Αχέντ Ιγκλς - Βααλβάικ

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς απάντησε άμεσα στο γκολ της Εξέλσιορ, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δέχτηκε το 2-1 και παρότι πίεσε, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Η ήττα πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία δεν έχει “καθαρίσει” την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία. Γκολ/γκολ με over τα πέντε απο τα έξι τελευταία ματς.
Συν και πλην
Επιστρέφουν οι βασικοί Αμόφα (α), Εντβάρντσεν (ε), δεν υπολογίζονται και πάλι οι χρήσιμοι Οπγκαρντ (μπακ) και Νομπερ (στόπερ).

Πιθανή σύνθεση: Ντε Λάνχε – Ντέιλ, Αμόφα, Ιντζες, Κάιπερς – Λανσανά, Ρόμενς, Βίλουμσον – Αντεκάνιε, Λίντμπεργκ, Εντβάρντσεν

Βααλβάικ

Σπουδαία νίκη για την Βααλβάικ που επέμεινε και βρήκε λύση στα τελευταία λεπτά του μοιρασμένου ματς με τη Γκρόνινγκεν. Ευνοήθηκε απο τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και με την τέταρτη νίκη στά επτά τελευταία ματς, “πάτησε” στην 8η θέση που αναμένεται να δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Σούπερ η σεζόν,καθώς ξεκίνησε με στοχο την παραμονή. Ο τεχνικός Οστινχ εξαργύρωσε την εντυπωσιακή έως τώρα πορεία και με συμβόλαιο στην Τβέντε. Γκολ/γκολ με over και τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς.

Μια προσφορά χωρίς κατάθεση σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Χωρίς Μπελ Χασάνι
Όπως και στα τελευταία ματς, δεν υπολογίζεται ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Μπελ Χασάνι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Πιθανή σύνθεση: Φάσεν – Λέλιφελντ, Γκάαρι, Αντεβόγε, Λουτόντα – Ουκίλι, Ανίτα, Κλέμεντ – Σέουντγενς, Κράμερ, Γιόζεφζοον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.65 3.5 2.3 1.55 1.51 2.37 1.48 2.4 1.28 1.23 1.8
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Βααλβάικ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση και το σετ μάλλον αδικεί τους εξαιρετικός φέτος φιλοξενούμενους. Οι αριθμοί φωτογραφίζουν υψηλό σκορ και έτσι θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας το over στο 1.90.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr