Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα – Φέγενορντ, “μάχη” υπομονής στην “αιώνια πόλη”!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 09:55

Σε ένα απο τα ντέρμπι της ημέρας, οι “τζιαλορόσι” υποδέχονται τους Ροτερντάμερς στο τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων σε λιγότερο απο έναν χρόνο.

Europa League: Ρόμα – Φέγενορντ, “μάχη” υπομονής στην “αιώνια πόλη”!


Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα – Φέγενορντ.

Επαναληπτικός προημιτελικός. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Πρώτος αγώνας: Φέγενορντ – Ρόμα 1-0
Σε περίπτωση νίκης της Ρόμα με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής με Ουνιόν - Λεβερκούζεν
22:00, Cosmote Sport 5 HD

Ρόμα

Η Ρόμα σπατάλησε πέναλτι στο 0-0, είχε δοκάρι στο 1-0 και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια απο το Ρότερνταμ μετατρέποντας σε… ντέρμπι την ρεβάνς. Σταθερά ανταγωνιστική φέτος, στο πρωτάθλημα προέρχεται από άνετο 3-0 επί της Ουντινέζε και με το τρίτο κολλητό τρίποντο παγιώθηκε στη 3η θέση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά απο οκτώ ματς με ολλανδικές ομάδες, μετρά τέσσερις στις τέσσερις προκρίσεις με ομάδα της Eredivisie.

“Αν πρέπει να κάνουμε υπομονή ή όχι, δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι πρέπει να βάλουμε δύο γκολ περισσότερα από τη Φέγενορντ. Το κάνουμε στο πρώτο δεκάλεπτο ή στο τελευταίο δεκάλεπτο ή στην παράταση; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν αν θα κερδίσουμε. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε μια ομάδα που έχει αυτοπεποίθηση και έχουμε ένα γήπεδο που θέλει να παίξει αυτόν τον αγώνα μαζί μας. Οι οπαδοί δεν θέλουν απλώς να κάθονται εκεί για να χειροκροτούν, να τραγουδούν και να κυματίζουν μια σημαία. Θέλουν να παίξουν μαζί μας. Ξέρουν ποια είναι η διαφορά. Έχουμε κάθε σεβασμό για τη Φέγενορντ, αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και το γήπεδό μου. Πιστεύω ότι οι οπαδοί θα παίξουν μαζί μας. Θέλω 67.000 επιπλέον παίκτες» ήταν οι… πολεμικές δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αγωνία για Ντιμπάλα
Στο πρώτο ματς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο βασικότατος Ντιμπάλα (μ.-ε.) που έχασε και το ματς πρωταθλήματος αλλά σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Δεν υπολογίζονται οι αναπληρωματικοι Καρσντορπ (μπακ) και Σολμπάκεν (εξτρέμ).

Πιθανή σύνθεση: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Dybala; Abraham

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ γλίτωσε απο πέναλτι στο 41’, βρήκε γκολ και πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ρόμα που είχε και δοκάρι για την ισοφάριση. “Φούσκωσε” απο αυτοπεποίθηση και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για… μάχη στην “αιώνια πόλη”. Εξαιρετική άλλωστε η έως τώρα σεζόν, την Κυριακή επικράτησε άνετα της Καμπούρ (3-0), μετρά εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα Ολλανδίας όπου διατηρεί σημαντική διαφορά απο τους διώκτες της. Δυσκολεύεται στην Ιταλία, μετρά 2-1-6, φέτος ηττήθηκε στην φάση των ομίλων απο τη Λάτσιο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

«Νομίζω ότι όλοι όσοι με γνωρίζουν γνωρίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος άμυνας είναι να έχεις την μπάλα. Ειδικά στη φάση που περάσαμε πολύ δύσκολα την περασμένη εβδομάδα, δεν είχαμε την μπάλα. Πρέπει να κρατήσουμε τη Ρόμα μακριά από τον στόχο. Έχουν πολλές ατομικές ιδιότητες. Αν πρέπει να αμυνθούμε κοντά στο τέρμα μας, δίνουμε επίσης ελεύθερα χτυπήματα, κόρνερ και ενίοτε αδικαιολόγητα πέναλτι. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να μείνουμε πιο μακριά από τον δικό μας στόχο” υπογράμμισε ο Αρνε Σλοτ.

Πανέτοιμη!

Δεν έχουν αναφερθεί νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον επιτυχημένο Σλοτ. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο λογιζόμενος ως βασικός μέσος Τίμπερ που χάνει το φινάλε της σεζόν, εκτός και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Βάλεμαρκ.

Πιθανή σύνθεση: Bijlow; Geertruida, Tauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kokcu , Sszymanksi; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.55 4.85 1.65 2.1 1.21 3.9 1.98 1.74 1.18 1.28 2.02
Ρόμα - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Αυτό θα είναι το τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων σε λιγότερο από 12 μήνες, καθώς πέραν του πρώτου αγώνα πριν μια εβδομάδα, κοντραρίστηκαν και στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Και τα δύο ματς είχαν νικητή με οριακό σκορ (1-0) και περιμένουμε μια από τα ίδια και στην ρεβάνς. Το λογικό under προσφέρεται στο “διαβασμένο” 1.70.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr