Ποδόσφαιρο

Europa League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους, η μόνη διέξοδος για τη Γηραιά Κυρία!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 10:37

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει το ισχνό προβάδισμα έναντι της Σπόρτινγκ, και απόψε θέλει να το διασφαλίσει! 

Europa League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους, η μόνη διέξοδος για τη Γηραιά Κυρία!

20/04/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 1397

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3HD

1o παιχνίδι: Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισ. 1-0

Επαναληπτικός αγώνας για τους «8». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σπόρτινγκ με 1 γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Με τις εντυπώσεις έμεινε η Σπόρτινγκ, καθώς ήταν “διαβασμένη” αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και μοιραία δεν είχε απάντηση στο γκολ της Γιουβέντους. Η πρόκριση επί της Αρσεναλ που είχε προηγηθεί αποτελεί πάντως οδηγό για την ανατροπή όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τεχνικός Αμορίμ. Με το… μυαλό στη ρεβάνς, την Κυριακή ίδρωσε για να κρατήσει στην ισοπαλία την Αρούκα (1-1) και έχασε έδαφος και από την 3η θέση. Μετρά έξι σερί αποκλεισμούς σε διπλούς αγώνες με ιταλικές ομάδες.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο βασικός μέσος Ουγκαρτε, δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός στόπερ Σατ. Γιούστε, εκτός και ο χρήσιμος επιθετικός Παουλίνιο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους τα χρειάστηκε από τους καλοστημένους φιλοξενούμενους αλλά ήταν επίμονη και λυτρώθηκε με ανέλπιστο μάλιστα πρωταγωνιστή. Η ευρωπαϊκή προοπτική έχει περάσει βέβαια σε πρώτο πλάνο καθώς το πρωτάθλημα παλεύει για την 7η θέση καθώς “κουβαλά” την βαριά τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών (-15). Την Κυριακή προβλημάτισε μάλιστα στο Σασουόλο (0-1) και με την δεύτερη σερί ήττα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 6η θέση. Μετρά 2-2-5 εκτός έδρας με πορτογαλικές ομάδες.

Αγωνιστικά νέα

Ο βασικός τερματοφύλακας Σέζνι αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο πρώτο ματς, έχασε και τον αγώνα πρωταθλήματος και δίνεται αμφίβολος. Εκτός οι ενίοτε βασικοί ντε Σίλιο και Κεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.3 3.25 1.62 2.15 1.2 4 1.87 1.82 1.35 1.32 1.61
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα που είναι απειλητική εντός έδρας και πιέζει αρκετά. Δύσκολο ματς για σημείο αφού η Γιουβέντους είναι απρόβλεπτη. Πάμε στα κόρνερ αφού είναι ένα σημείο που βγάζει σχετικά εύκολα η γηπεδούχος.

Σπόρτινγκ κόρνερ Over 5.5 (1.85)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr