Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν, διαδικαστική υπόθεση!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 11:04

Η Φιορεντίνα καθάρισε ουσιαστικά τη πρόκριση από το πρώτο ματς, και σήμερα απλά καλείται να κάνει σωστή διαχείριση.

Europa Conference League: Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν, διαδικαστική υπόθεση!

20/04/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 1389

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 4HD

1ο παιχνίδι: Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα 1-4

Επαναληπτικός αγώνας για τους «8». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λεχ Πόζναν με 3 γκολ στο 90λεπτο, ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια θα παίξει στα ημιτελικά με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Νις - Βασιλεία.

Φιορεντίνα

Ο πρώτος προημιτελικός στην έδρα της Λεχ Πόζναν, τη Μεγάλη Πέμπτη, τη βρήκε σε θέση φαβορί και το επιβεβαίωσε εύκολα. Κέρδισε εύκολα με 1-4 το οποίο επί της ουσίας στέλνει τη Φιορεντίνα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο στα ημιτελικά. Εννέα σερί νίκες για τους «βιόλα» στο Κόνφερενς Λιγκ. Υποδέχθηκε την Αταλάντα τη Δευτέρα στο «Αρτέμιο Φράνκι», και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Βρίσκεται στην 9η θέση δύο πόντους πίσω από τη Γιουβέντους. «Έχουμε αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα από το πρώτο ματς, αλλά πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή γιατί το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με αυτό στην Πολωνία. Πρέπει να δείξουμε παθιασμένοι για τη νίκη και να μην επιτρέψουμε μπλακ άουτ, ειδικά σκεφτόμενοι ότι συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Παντού υπάρχουν παγίδες. Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, αλλά μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια» ανέφερε ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες ο γκολκίπερ Σίριγκου και ο χαφ Άμραμπατ. Νέες απώλειες οι εξτρέμ Ικονέ, Μπρέκαλο.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Λεχ Πόζναν

Η πρώτη εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση ήταν τόσο βαριά, που την πέταξε ουσιαστικά εκτός συνέχειας. Φυσικά γνωρίζει πως το έργο της είναι δύσκολο και ουσιαστικά θα παίξει για τη τιμή των όπλων που λέμε .Τη Κυριακή για το πρωτάθλημα έπαιξε με τη Λέγκια όπου και απέσπασε ισοπαλία με 2-2, και απέδειξε πως παραμένει επικίνδυνη και υπολογίσιμη. «Η ζημιά έγινε και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Είναι άλλο ματς και θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο παρά την απογοήτευση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Φαν Ντεν Μπρομ.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Μουράβσκι, όμως τιμωρημένος είναι ο αρχηγός Σάλαμον. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Σμίτσακ, ενώ μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει ο Κάλστρομ, ο οποίος πάντως αναμένεται να ξεκινήσει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.34 4.75 7.85 2.22 1.58 1.44 2.57 1.88 1.78 1.07 1.13 3
Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν / Εκτίμηση

Δεν αποκλείεται να ξανά δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, αφού η Λεχ Ποζναν δεν έχει να χάσει κάτι.

Over 2.5 (1.65)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr