Ποδόσφαιρο

UEFA Conference League: Αλκμααρ – Άντερλεχτ, πονταρίσματα στον άσο!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 13:24

Η ΑΖ είναι εξαιρετική φέτος εντός έδρας στην Ευρώπη και οι περισσότεροι ήδη την εμπιστεύονται κόντρα στους… κυκλοθυμικούς «μοβ».

UEFA Conference League: Αλκμααρ – Άντερλεχτ, πονταρίσματα στον άσο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλκμααρ - Αντερλεχτ

Επαναληπτικός προημιτελικός. Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Πρώτος αγώνας: Αντερλεχτ – Αλκμααρ 2-0
Σε περίπτωση νίκης της Αλκμααρ με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί..
19:45, Cosmote Sport 4 HD

Άλκμααρ

Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Αλκμααρ στο πρώτο ματς που είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες αλλά εν τέλει δέχτηκε δύο γκολ! Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, αν και είναι διάχυτη η πίστη για την ανατροπή ούσα εξαιρετική φέτος στην διοργάνωση, έχοντας επικρατήσει στο προηγούμενο ματς της Λάτσιο. Εντός έδρας στην Ευρώπη φέτος έχει επτά νίκες σε επτά αγώνες. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έκαμψε την αντίσταση της Φορτούνα Σιτάρντ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα Έχτισε και πάλι διαφορά στην μάχη της 4ης θέσης (αναμένεται να δώσει απευθείας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο) ενώ μαθηματικά ελπίζει και για την υπέρβαση (2η θέση).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Πλήγμα με Κάρλσον
Δεν τα κατάφερε τελικά και δεν υπολογίζεται εκ νέου ο ηγετικός εξτρέμ Κάρλσον. Τραυματίες ο αμυντικός Ίντι (11 ματς) και ο μέσο-επιθετικά Ντάνι ντε Βιτ (28 ματς/13 γκολ/2 ασίστ).

Άντερλεχτ

Η Αντερλεχτ πόνταρε εκ νέου στην άμυνα, επέδειξε σχεδόν απόλυτη αποτελεσματικότητα και πήρε σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς.. Τόσο ο κόουτς όσο και οι παίκτες παραμένουν προσγειωμένοι καθώς η Ευρώπη εξελίσσεται στον βασικό πλέον στοχο μετά βαριά ήττα (5-3) στο πρωτάθλημα από τη Γκενκ. Η πρώτη ήττα μετά από τέσσερα ματς που δεν είχε δεχτεί καν γκολ της βάζει… δύσκολα για το πλασάρισμα στην 8αδα καθώς χρειάζεται νίκη και μη νίκες των Σαρλερουά και Σερκλ Μπριζ. Στην Ευρώπη εκτός έδρας έχει έξι Under 2,5 σε επτά παιχνίδια φέτος.

Συν και πλην
Τέθηκε νοκ άουτ ο συνήθως βασικός επιθετικός Ραμάν, αλλά τουλάχιστον επιστρέφει ο βασικός πλάγιος αμυντικός Μουρίγιο. Χάνει το φινάλε της σεζόν ο βασικός μεσοεπιθετικός Βερσούρεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.6 3.75 5.25 1.92 1.78 1.32 3.1 1.78 1.88 1.15 1.22 2.17
Άλκμααρ - Άντερλεχτ / Εκτίμηση

Η ΑΖ αδικείται από το σκορ του πρώτου αγώνα και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Στην ρεβάνς θα παλέψει για την ανατροπή, έχοντας δείξει άλλωστε εξαιρετικά αποτελέσματα φέτος στην διοργάνωση. Ο άσος με συνδυαστικό over 1,5 προσφέρεται στο 2.10.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr