Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με φόντο τον τελικό!

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 04:07

Πέφτουν κορμιά στο "Γουέμπλει" με τον δεύτερο νοκ άουτ ημιτελικό της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κύπελλο Αγγλίας: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με φόντο τον τελικό!

18:30, Cosmote Sport3 HD

Ο ημιτελικός Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξάγεται στο ουδέτερο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και είναι μονός. Σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και μετά τα 120' δεν υπάρξει νικητής, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι. Στον τελικό προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας το Σάββατο 3-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον

Η Μπράιτον πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Τσέλσι και έχει χάσει ένα από τα τελευταία εννέα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, θέλει να φτάσει τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 1983, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ σε πέντε επισκέψεις στο Γουέμπλεϊ. Έχει κερδίσει τη Γιουνάιτεντ στα δύο τελευταία μεταξύ τους.

Ατού ο Μιτόμα

Ο Μιτόμα έχει γκολ ή ασίστ στις τέσσερις συμμετοχές του στο Κύπελλο. Εκτός είναι οι μπακ Φέλτμαν, Λάμπτι, οι μέσοι Λαλάνα, Σαρμιέντο και ο φορμαρισμένος επιθετικός Φέργκιουσον.

Πιθανή ενδεκάδα: Σάντσεζ, Ντανκ, Γουέμπστερ, Εστουπινιάν, Γκρος, Καϊσέδο, ΜακΑλιστερ, Μιτόμα, Ενσίκο, Μαρτς, Γουέλμπεκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ, με το βαρύ 3-0 στη Σεβίλλη. Στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Στο Κύπελλο όλα τα φετινά ματς ήρθαν 3-1, με τα τελευταία 11 γκολ της στο β’ ημίχρονο. Ψάχνει 21η πρόκριση σε 31 ημιτελικούς, έχει χάσει τρεις από τους τελευταίους πέντε.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Μόνο νίκες

Με Μπράιτον έχει μόνο νίκες σε πέντε ματς Κυπέλλου. Εκτός Χίτον (τερματοφύλακας), οι Βαράν, Μαρτίνες (στόπερ), Φαν Ντε Μπέικ (μέσος) και Γκαρνάτσο (εξτρέμ), αμφίβολοι οι Σο, Μαλάσια (μπακ), ΜακΤόμινεϊ, Σάμπιτσερ (μέσοι) και ο αρχισκόρερ Ράσφορντ.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Σο, Μαλάτσια, Ερικσεν, Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Αντονι, Βέγκχορστ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.8 2.8 2.65 1.44 1.62 2.2 1.4 2.72 1.42 1.25 1.62
Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Φαβορί προσφέρεται η Μπράιτον (!) που φυσικά είναι έτοιμη για όλα. Η Γιουνάιτεντ δεν θέλει επ' ουδενί δεύτερη αποτυχία σε τόσο λίγες ημέρες. Φαντάζει αρκετά πιθανή η παράταση (3.20)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr