Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Συνδυασμός για Ατλέτικο Παραναένσε

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 10:18

Οι ρεβάνς για την φάση των "32" της διοργάνωσης έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον και με καλές τιμές

Κύπελλο Βραζιλίας: Συνδυασμός για Ατλέτικο Παραναένσε

Το Κύπελλο Βραζιλίας βρίσκεται στην φάση των "32" και τώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς.

Αναφορικά με το τι ισχύει σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και το δεύτερο ματς θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-CRB

Στην πρώτη αναμέτρηση η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε με 1-0. Επιβάλλεται να κάνει την ανατροπή για μια ομάδα που πέρσι ήταν στα προημιτελικά και πρόπερσι στον τελικό. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο με 2 νίκες, 1 ισοπαλία.

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας (CRB) έχει μικρό προβάδισμα και θέλει να κάνει την έκπληξη. Με τρεις νίκες και δύο ήττες έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στο κύπελλο με τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα να ήταν και no goal. Στην 2η κατηγορία αγωνίζεται και προέρχεαι από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, που ήταν και το πρώτο της ματς. Φέτος κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα «Αλαγκοάνο».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ατλέτικο Παραναένσε έβαλε ρεζέρβες στο ματς πρωταθλήματος σκεφτόμενη την ρεβάνς. Ο άσος σε συνδυασμό με over είναι στο 1.95.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

ΙΤΟΥΑΝΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Ιτουάνο έφερε 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση. Για το περιφερειακό πρωτάθλημα έφερε εκτός 0-0 με τη Σάο Πάολο φέτος την πρώτη αγωνιστική. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Τομπένσε, ενώ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας νίκησε 2-0 εντός την Σεαρά. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στο κύπελλο έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Για την Σάο Πάολο ο αποκλεισμός θα είναι μεγάλη αποτυχία. Για τον Ντοριβάλ Τζούνιορ θα είναι το δεύτερο ματς στον πάγκο της. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο, αλλά και το Λιμπερταδόρες με την Φλαμένγκο. Προέρχεται από το 3-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο, για το πρωτάθλημα, που ήταν το ντεμπούτο του. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το διπλό της Σάο Πάολο είναι στο 1.85 και αξίζει. Βέβαια υπάρχει και το 2-3 γκολ που είναι στο 1.90.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr