Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Δανίας: Σίλκεμποργκ - Άαλμποργκ, ξανά αντιμέτωπες!

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 10:49

Πρώτος μεγάλος ημιτελικός για το DBU Pokalen της Δανίας!

Κύπελλο Δανίας: Σίλκεμποργκ - Άαλμποργκ, ξανά αντιμέτωπες!

Ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δανίας. Πρώτο ματς. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Όλμποργκ στις 4 Μαΐου. Ισχύουν οι κανονισμοί της UEFA, επομένως δεν είναι σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιας διαφορά τερμάτων στον επαναληπτικό, υπάρχει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Σίλκεμποργκ

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Σίλκεμποργκ, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Άαλμποργκ. Έδειξε απροσεξία και επιπολαιότητα και το πλήρωσε. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, το γύρισε το ματς και στην επανάληψη αποφάσισε να παίξει πιο συντηρητικά, απόφαση που δεν της βγήκε. Παραμένει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους, βλέποντας τη διαφορά από την 7η να αυξάνεται στους 7 βαθμούς. Στο Κύπελλο, απέκλεισε τη Σοντερίσκε, κερδίζοντας 2-0 εκτός στο α’ ματς και 3-2 με ανατροπή από 0-2 στον επαναληπτικό στην έδρα της.

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς νέα προβλήματα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος. Εκτός έμειναν και πάλι ο βασικός αμυντικός Τζόελ Φέλιξ, ο βασικός μέσος Λούκας Ένγκελ, ο εναλλακτικός μέσος Αντρέας Όγκεσεν και ο μακροχρόνια τραυματίας μέσος Γκούσταβ Νταλ.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Άαλμποργκ

Πολύ κοντά στην ήττα ήταν στο προηγούμενο ματς όμως τη γλίτωσε στο τέλος με την ισοπαλία 2-2. Η εμφάνισή της και πάλι ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, αν ήταν πιο προσεκτική σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα. Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 20 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά της από τη γραμμή της σωτηρίας στους 6 πόντους, ενώ απομένουν άλλα 6 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο, πέρασε το εμπόδιο της Βίμποργκ στα προημιτελικά, κερδίζοντας 2-0 στο α’ ματς εντός έδρας, ενώ ηττήθηκε με 1-0 στον επαναληπτικό.

Αγωνιστικά νέα

Στην αποστολή επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Ράσμους Τελάντερ, που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα. Χωρίς νέα προβλήματα. Δύσκολα πάλι ο καλός αμυντικός Αντρέας Πούλσεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.2 3.3 3 1.9 1.8 1.34 2.95 1.62 2.1 1.35 1.27 1.58
Σίλκεμποργκ - Άαλμποργκ / Εκτίμηση

Ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, αλλά σε τελείως διαφορετική περίσταση. Η γηπεδούχος ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη που θα την τονώσει και θα της δώσει ώθηση ξανά, από την άλλη η φιλοξενούμενη έχει το μυαλό της στη παραμονή της. Ίσως έχει τύχη ο άσος, που βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

1 (1.98)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr