Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα, φαβορί με αιτία!

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 11:06

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το φαβορί αναμένεται να στήσει ένα ακόμα… πάρτι κόντρα στους προβληματικούς φέτος φιλοξενούμενους.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπράγκα – Νασιονάλ Μαδέιρα.

Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπράγκα 0-5

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Μπράγκα

Άστραψε και βρόντηξε η Μπράγκα που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και διέσυρε τη Νασιονάλ στο πρώτο ματς και έκλεισε ουσιαστικά εισιτήριο για τον τελικό. Ο Αρτούρ Ζορζ μπορεί να ξεκουράσει βασικούς παίκτες στη ρεβάνς για να είναι φρέσκοι στο πρωτάθλημα, όπου πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση θέσης στην τριάδα και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από «διπλό» επί της Κάζα Πία, στην ένατη νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές, στις οποίες έχει μόνο μία ήττα. Πέμπτο NG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Τρίτο under 1.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς.

Χωρίς Κάστρο και αλλαγές
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μέσος Κάστρο, ενώ λογικά θα προφυλαχθεί ο μπακ Σεκέιρα που προέρχεται απο τραυματισμό. Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον Ζορζ να φρεσκάρει το αρχικό σχήμα.

Νασιονάλ Μαδέιρα

Η Νασιονάλ Μαδέιρα γνώριζε εξ αρχής πως είχε δύσκολο έργο απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας κι ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που αυτή η ομάδα ήταν η φορμαρισμένη Μπράγκα. Επιβεβαιώθηκε από το πρώτο ματς στο γήπεδό της, όπου δέχτηκε «πεντάρα», έτσι η ρεβάνς τώρα είναι τυπικής διαδικασίας. Έχει πρόβλημα δυστοκίας: δεν έχει σκοράρει στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Ούτως ή άλλως το Κύπελλο είναι πολυτέλεια για τους «νησιώτες», οι οποίοι «καίγονται» για την παραμονή τους στη δεύτερη κατηγορία. Προέρχονται απο εντός έδρας ισοπαλία με τη Φεϊρένσε και έχοντας συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη βρίσκονται στο +2 απο τγη ζώνη του υποβιβασμού. Πέμπτο σερί NG, συνολικά έβδομο σε οχτώ αγωνιστικές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 5.5 12 2.55 1.45 1.64 2.12 1.91 1.75 1.03 1.12 4
Μπράγκα - Νασιονάλ Μαδέιρα / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το ματς δεν έχει ιδιαίτερη στοιχηματική αξία. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.07 σε μια τυπική επιλογή.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr