Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Ιντερ – Γιουβέντους, ντέρμπι με τα… όλα του!

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 10:41

Το σκορ του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό, αν και οι περισσότεροι ήδη εμπιστεύονται τους γηπεδούχους σύμφωνα με την κίνηση στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Ιταλίας: Ιντερ – Γιουβέντους, ντέρμπι με τα… όλα του!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ιντερ – Γιουβέντους.

Ρεβάνς για την ημιτελική φάση Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Πρώτος αγώνας: Γιουβέντους – Ιντερ 1-1
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Φέτος για τη Serie A: Γιουβέντους – Ίντερ 2-0 (6/11), Ίντερ – Γιουβέντους 0-1 (19/3).
22:00, Nova Sports 2
Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Ίντερ

Η Ιντερ έδειξε αντοχές στον πρώτο αγώνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 83’ κατάφερε να απαντήσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η προοπτική του Κυπέλλου σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή πορεία (κοντράρεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν) φανερώνει την φετινή δυναμική της παρότι στο πρωτάθλημα παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Στο τελευταίο ματς, χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εύκολα της Εμπολι και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από σερί 0-1-4 στην Α' Ιταλίας. Έχει χάσει πάντως έδαφος απο την τετράδα και η φημολογία για το μέλλον του τεχνικού Ινζάγκι συνεχίζεται.

Με Λουκάκου
Διαθέσιμος ο Λουκάκου (ε. 19/5) καθώς “σβήστηκε” η τιμωρία του, αντιθέτως ποινή θα εκτίσει ο δεύτερος τερμ. Χαντάνοβιτς (τ. 11 συμ.), που αποβλήθηκε στο επεισοδιακό πρώτο ματς. Τραυματίας σε σταθερή βάση ο Σκρίνιαρ (α. 21/0).

Πιθανή σύνθεση: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko, Lautaro Martinez

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, αλλά η γκέλα του Μπρέμερ στις καθυστερήσεις που υπέπεσε σε πέναλτι άλλαξε τις ισορροπίες. Με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Νάπολι, φωνάζει για δύο γκολ που σωστά ακυρώθηκαν (82', 91'), ενώ έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 32'. Δέχθηκε το γκολ στο 93' και ενώ είχε κινδυνεύσει νωρίτερα (70' δοκάρι, 7'3, 92΄). Το εντός έδρας 0-1 σηματοδότησε την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, μετά από 12 χρόνια. Συνεχίζει στο Γιουρόπα (στα ημιτελικά με Σεβίλλη), ενώ η επιστροφή των 15 βαθμών δεν είναι τελεσίδικη, καθώς θα γίνει νέα δίκη και ενώ την περιμένει ακόμη μία, πιθανότατα πιο δύσκολη.

Με απουσίες
Τιμωρημένος είναι ο πολύπειρος Κουαδράδο (μ. 25/1), τέθηκε νοκ άουτ και ο επιθετικός Βλάχοβιτς (22/8) ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο Κεν (ε. 24/6).

Πιθανή σύνθεση: Perin; Danilo, Bonucci, Bremer; De Sciglio, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria, Milik

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.35 4.15 1.64 2.12 1.2 4 1.91 1.78 1.23 1.31 1.82
Ίντερ - Γιουβέντους / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα όλα του με τα νεύρα να… ξεχειλίζουν όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα. Η Ιντερ φέτος δείχνει να αρέσκεται στα δύσκολα, ενώ η Γιουβέντους αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της. Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ όπως μαρτυρά και το “διαβασμένο” under και θα προτιμήσουμε τον άσο (2.14), αλλά και κόκκινη κάρτα (3.90).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr