Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Αγιαξ-Αϊντχόφεν, ξανά οι δύο τους!

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 00:51

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Αίας κοντράρεται με την PSV στον τελικό του κυπέλλου σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να… ξεφύγει στο σκορ και τα πονταρίσματα τερμάτων περνούν σε πρώτο πλάνο. 

Κύπελλο Ολλανδίας: Αγιαξ-Αϊντχόφεν, ξανά οι δύο τους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αγιαξ – Αϊντχόφεν.

Ο τελικός διεξάγεται στο «ντε Κάουπ» (Ρότερνταμ) και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Όποια ομάδα επικρατήσει, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι το τρόπαιο κατέκτησε η Αϊντχόφεν.
Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί δεκαεπτά φορές στο κύπελλο. Ο Άγιαξ κέρδισε εννέα φορές και η PSV τέσσερις.

Άγιαξ

Το κύπελλο εξελίσσεται στον απόλυτο πλέον στόχο του Αγιαξ που παρουσίασε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση του. Αν και βελτιώθηκε με τον Χάιτινχα στον πάγκο, τέθηκε εκτός μάχης τίτλου ενώ την Κυριακή με την ήττα από την Αϊντχόφεν (0-3), δεν ορίζει την μοίρα του για την 2η θέση. Έχει επικρατήσει σε τρεις από τους τέσσερις τελικούς κόντρα στην Αϊντχόφεν , ηττήθηκε πάντως στο περυσινό ματς.

Με Αλβάρεζ

Κομβική η επιστροφή του βασικού στόπερ Αλβάρεζ που ήταν τιμωρημένος στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Δεν αναμένεται να προλάβει πάντως ο ηγετικός επιθετικός Κούντους (11 γκολ), δύσκολα και ο βασικός μπακ Ρεντς.

Πιθανή σύνθεση: Ρούλι – Σάντσες, Τίμπερ, Αλβάρες, Χάτο – Γκρίλιτς, Τάντιτς, Κλάασεν – Μπέρχαους, Μπρόμπεϊ, Μπέρχβαϊν

Αϊντχόφεν

Στο κατάλληλο σημείο της σεζόν η Αϊντχόφεν ανεβάζει στροφές. Η ομάδα του Ρουντ φαν Νιστελρόι επικράτησε του Αγιαξ την Κυριακή (3-0) στο πρωτάθλημα, μετρά ένα εξαιρετικό 9-3-0 και έχει πλέον τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την 2η θέση. Έχει κατακτήσει δέκα φορές το κύπελλο, πέρυσι επικράτησε στον τελικό του Αγιαξ, ενώ φέτος νίκησε τους Αμστερντάμερς και στα δύο ματς πρωταθλήματος αλλά και στο Σούπερ Καπ που «άνοιξε» τη χρονιά.

Τα γνωστά

Τελευταία απουσία ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σαϊμπαρί. Δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός κεντρικός αμυντικός Ομπίσπο, εκτός και ο αναπληρωματικός μπακ Μάουρο Τζούνιορ.

Πιθανή σύνθεση: Ντρόμελ – Τέζε, Ραμάλο, Μπράντγουεϊτ, Φαν Άανχολτ – Σανγκαρέ, Τιλ, Φέιρμαν – Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ, Σίμονς

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.4 3.6 2.57 2.35 1.52 1.52 2.35 1.45 2.47 1.47 1.24 1.52
Άγιαξ - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Η Αϊντχόφεν έχει επικρατήσει και στα δύο φετινά ματς του Αγιαξ και έτσι μάλλον αδικείται από το σετ. Ο Αιας παίζει βέβαια το τελευταίο χαρτί για έναν τίτλο στη σεζόν. Τα πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε αδιάφορες τιμές και έτσι θα ρισκάρουμε να κριθεί ο τελικός στην παράταση (5.80).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr