Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Μαλίν-Αντβέρπ, τελικός με φαβορί!

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 00:45

Βίοι αντίθετοι φέτος για τις δύο ομάδες και οι τυπικά φιλοξενούμενοι που επικράτησαν και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Κύπελλο Βελγίου: Μαλίν-Αντβέρπ, τελικός με φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μαλίν – Αντβέρπ.

Ο τελικός διεξάγεται στο «Μπουντεβάιν Στάντιουμ» στις Βρυξέλλες και είναι μονός αγώνας, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουροπα Λιγκ. Πέρυσι, το τρόπαιο κατέκτησε η Γάνδη που επικράτησε στα πέναλτι της Αντερλεχτ.

Μαλίν

Το κύπελλο αποτελεί το σωσίβιο για τη χρονιά της Μαλίν που στο πρωτάθλημα κινήθηκε στα χαμηλά. Αν και βελτιώθηκε μετά την αλλαγή τεχνικού, αρκέστηκε στην παραμονή στη κατηγορία. Στο τελευταίο ματς επικράτησε της Αντερλεχτ, στο πρώτο τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Συμμετέχει για 7η φορά στον τελικό, κατέκτησε το τρόπαιο το 2019, όταν μαλιστα αγωνιζόταν στη Β’ Κατηγορία.
Συν και πλην
Διαθέσιμος ο βασικός μέσος Σχοοφς, έτοιμος και ο βασικός μπακ Βαν Χέκε. Δεν υπολογίζονται οι Μπολινγκόλι, Μπάικερ (α), Μπραμπτί (ε), όπως και ο χρήσιμος μέσος Βερστράτε που ανήκει στην Αντβέρπ.

Αντβέρπ

Εντυπωσιακά κυλά η σεζόν για την Αντβέρπ που έχει πλέον παγιωθεί στους «μεγάλους» της χώρας. Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο του τίτλου προερχόμενη από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία 14 ματς, την Κυριακή επικράτησε στην έδρα της Σιντ Τρουίντεν (1-0). Συμμετέχει για 5η φορά στον τελικό, έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο, με τελευταία το 1992 κόντρα στη… Μαλίν!
Τα… γνωστά
Δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα για τον Ολλανδό τεχνικό καθώς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επέστρεψε ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Εκελενκαμπ. Όπως και στα τελευταία ματς, δεν υπολογίζονται οι εξτρέμ Βαλένσια, Μιγόσι και ο μεσοεπιθετικός Χέιρκενς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6 4 1.5 1.88 1.82 1.32 3.1 1.92 1.75 2.47 1.19 1.11
Μαλίν - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Η φετινή Αντβέρπ είναι… φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και στον τελικό κυπέλλου κόντρα στη… μονότονη Μαλίν έχει τον πρώτο λόγο. Το διπλό βρίσκεται σε πτώση από το αρχικό 1.80 και θα το συνδυάσουμε με over 1,5 στο 2.15.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr