Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Φράιμπουργκ – Λειψία, πρόκριση στο… 1.85!

Τρίτη, 2 Μαΐου 2023 - 10:49

Το σετ αδικεί τους καλοδουλεμένους φέτος γηπεδούχους που μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί και έτσι θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Γερμανίας: Φράιμπουργκ – Λειψία, πρόκριση στο… 1.85!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Λειψία.

Αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας.
Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Οποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
21:45, CosmoteSport 9 HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Φράιμπουργκ

Τα χαμόγελα περισσεύουν στη Φράιμπουργκ που ετοιμάζεται για δύο σερί “μάχες” με την Λειψία σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Η πρώτη για την πρόκριση στον τελικό του Βερολίνου και η άλλη για την έξοδο στο Champions League. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις φέτος, προέρχεται απο δύσκολο 1-0 επί της Κολωνίας και με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα διατηρείται στο κόλπο για την τετράδα ενώ έχει συγκεντρώσει ήδη τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία της. Πέρυσι, ηττήθηκε στον τελικό του κυπέλλου απο την Λειψία.
Πανέτοιμη
Έτοιμος ο Ντόαν
Απόλυτα έτοιμος για την ενδεκάδα ο Ιάπωνας ακραίος επιθετικός Ντόαν (41 ματς/7 γκολ/7 ασίστ) που επέστρεψε με την Κολωνία και έκρινε μάλιστα την αναμέτρηση. Εκτός είναι μόνο ο επιθετικός μέσος Κιερέ (19 ματς/3 γκολ/1 ασίστ).

Λειψία

Ασταθής αλλά εντός στόχων παραμένει η Λειψία. Προέρχεται απο δύσκολο εντός έδρας 1-0 επί της Χονφενχάιμ και διατηρείται στην… καταδίωξη της τετράδας. Ομάδα κυπέλλου, στον ημιτελικό εντυπωσίασε κόντρα στη Ντόρτμουντ και φιλοδοξεί σε τέταρτη παρουσία σε τελικό στην τελευταία πενταετία. Η κάτοχος του τροπαίου έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις (1/0/4).
Σημαντικές επιστροφές
Επιστρέφουν στην αποστολή ο μέσος Αϊνταρά και ο ακραίος επιθετικός Σόμποσλαϊ που ήταν τιμωρημένοι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζονται και πάλι ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι και ο κεντρικός μέσος Σλάγκερ (29 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 3.55 1.78 1.74 1.98 1.24 3.6 1.85 1.85 1.91 1.27 1.24
Φράιμπουργκ - Λειψία / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς… αδικεί τους γηπεδούχους. Δεν… βγαίνει άκρη με σημείο, θα κρατήσουμε το αμφίτερμα στο 1.85 και θα περιμένουμε στο live.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr