Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Λέγκια Βαρσοβίας – Ρακόβ, κούπα στις λεπτομέρειες!

Τρίτη, 2 Μαΐου 2023 - 11:19

Οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κοντράρονται στον τελικό και περιμένουμε μια οριακή αναμέτρηση που δύσκολα θα… ξεφύγει στο σκορ.

Κύπελλο Πολωνίας: Λέγκια Βαρσοβίας – Ρακόβ, κούπα στις λεπτομέρειες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λέγκια Βαρσοβίας – Ρακόφ.

Τελικός του κυπέλλου Πολωνίας.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Οποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, εισιτήριο για την προκριματική φάση του UEFA Europa Conference League.
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ναροντόβι της Βαρσοβίας, έδρα της Λέγκια.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λέγκια Βαρσοβίας

Το κύπελλο έχει περάσει σε πρώτο πλάνο στη Λέγκια που έχοντας και την αβάντα της έδρας θα ψάξει το 20ο τρόπαιο στην ιστορία της. Στο πρωτάθλημα δείχνει συμβιβασμένη με την 2η θέση, πληρώνοντας το ντεφορμάρισμα του Απριλίου όπου γνώρισε τρεις ήττες. Στο τελευταίο ματς επικράτησε εύκολα της Βίσλα Πλοκ, βρίσκεται στο -11 απο την πρωτοπόρο Ρακόφ, την οποία υποδέχτηκε στο ίδιο γήπεδο πριν από έναν μήνα και την νίκησε 3-1. Κατέκτησε τελευταία φορά το κύπελλο το 2018.

Ματς καριέρας
«Είναι το ματς της καριέρας μου» τόνισε ο κόουτς Κόστα Ρούνιαϊτς. Ξανά εκτός ο χρήσιμος μπακ-χαφ Γιόχανσον (14 ματς/1 γκολ), δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός Κράμερ (ε. 11 ματς/2 γκολ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός Μούτσι (ε. 28/4).

Ράκοβ

Τα χαμόγελα περισσεύουν στην Ρακόβ που γράφει ιστορία. Με το άνετο 4-0 επί της Λέχια πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, καθώς ξέφυγε στο +11 απο τη Λέγκια. Ο επιτυχημένιος Μάρεκ Πάπσουν ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει μετά από επτά χρόνια στον σύλλογο ενώ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία η ομάδα ήταν στην 4η κατηγορία! Η κάτοχος των δύο τελευταίων τροπαίων, είναι εντυπωσιακή έχοντας μόνο μια ήττα στα τελευταία είκοσι-επτά ματς για όλες τις διοργανώσεις (22-4-1) αλλά είναι στο Ναροντόβι από την Λέγκια πριν από έναν μήνα.

Συν και πλην
Δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Γκρισκέβιτς (α. 3 ματς), Ρούντιτς (α. 26 ματς/2 ασίστ), επιστρέφει αντιθέτως ο κεντρικός μέσος Τσιζ (13 ματς/1 ασίστ) όπως και ο επιθετικός Μουσιόλικ (26 ματς/1 γκολ). Αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Νόβακ (μ. 25/9).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.35 3.05 2.1 1.67 2.02 1.23 3.55 1.8 1.87 1.65 1.28 1.3
Λέγκια Βαρσοβίας - Ράκοβ / Εκτίμηση

Οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας κοντράρονται στον τελικό και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς η Λέγκια έχει και την… αβάντα της έδρας. Η Ρακοβ κλέβει την παράσταση φέτος, έχει δεχτεί μόλις 19 γκολ σε 30 αναμετρήσεις και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Περιμένουμε ένα οριακό και “σφιχτό” ματς και το λογικό under προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή (1.70).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr